Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ing. @ 2013 04 05, 13:29)
Sveikos,

labai grazus tortukas 4u.gif
ir keksiukai kazkurios kepejos labai grazus 4u.gif

Jus man pasakykit,o kodel jus visos tortus dengiat pastilazu? nu ner jis man skanus, nu tai net pasimeciau,ar man dengti juo torta ar nedengt doh.gif
o jei nedengsiu,tai kaip tada prilipinti gelytes? g.gif

As irgi su pastilazu nedirbu,nu man jis toks feu..O saldaniu marshmellow mase wub.gif vaika negaliu atitraukti,visi is kart pastebi skirtuma,ir pradziu suvalgo papuosimus paskui torta. aisku jeigu skaiciuoti pagal $ tai saldainiu mase brangiau iseina,bet skanu ax.gif
Atsakyti
Na as kazkaip nezinau...
nu nenoriu as jokios mases deti po teisybei kazkodel..
nu net nzn kodel....
o jei be jos daryt torta, kazin kas gausis g.gif
jei vien su bezu bandyt zaist ir geles kazkur klijuot aisingu? torta islygint tarkim sviestiniu kremu (tik kazin kuris balciausias) ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 04 05, 13:58)
Na as kazkaip nezinau...
nu net nzn kodel....
jei vien su bezu bandyt zaist ir geles kazkur klijuot aisingu? torta islygint tarkim sviestiniu kremu (tik kazin kuris balciausias) ir viskas g.gif

Kiek ziurejau laidu pas amerikiecius labai baltas kremas, reiketu recapta paieskoti,maciau lyg daro su sviestu is cukraus pudra.bet nesu tikra.reikia paieskoti.
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 04 05, 13:29)
Jus man pasakykit,o kodel jus visos tortus dengiat pastilazu? nu ner jis man skanus, nu tai net pasimeciau,ar man dengti juo torta ar nedengt doh.gif
o jei nedengsiu,tai kaip tada prilipinti gelytes? g.gif

ne visas formas isgausit su kremu.mase tiesiog ''patogesne'' isgauti formini ar tiesiog siaip kazkoki torta.jei zmogus praso be mases,darai be jos,jei praso su mase-darai su mase.jei praso ir to ir to-taip ir darai smile.gif stai,kaiptik sios savaites visi trys pavyzdziai smile.gif
varskinis su persikais
user posted image
napaleonas su spanguolem
user posted image
snikers
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 05 balandžio 2013 - 13:13
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 05, 13:13)
ne visas formas isgausit su kremu.mase tiesiog ''patogesne'' isgauti formini ar tiesiog siaip kazkoki torta.jei zmogus praso be mases,darai be jos,jei praso su mase-darai su mase.jei praso ir to ir to-taip ir darai smile.gif stai,kaiptik sios savaites visi trys pavyzdziai smile.gif
varskinis su persikais

Nuostabus jusu tortai 4u.gif Sakykit kuo aptepat mase, kad taip blizga? Tas dekis ant lovos raudonas tiesiog spindi... wub.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles smile.gif
Nu kaip man cia patinka, visos tokiuuuus grooozziuuuus kuriat wub.gif

As vis stebiu, konspektuoju ir kartais stengiuosi kazka pabandyti pati blush2.gif tikiuosi pomidorais apsalusiais neapmetysit ax.gif
velykinis, jodurtinis su zele ir vaisiais apie 2,5kg,
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivin: 05 balandžio 2013 - 13:28
QUOTE(ing. @ 2013 04 05, 13:58)
Na as kazkaip nezinau...
nu net nzn kodel....

niu va visai baltas kremukas,manau jeigu idesit daugiau pudros bus dar baltesnis http://gotovim-doma....sakharnoi-pudre
skaiciau kas amerikieciai morenginius miltelius deda,bet neisivaizduoju kas tai,ir ar pas mus tokiu yra.
Atsakyti
QUOTE(deim@n@ @ 2013 04 05, 14:20)
Nuostabus jusu tortai  4u.gif  Sakykit kuo aptepat  mase, kad taip blizga? Tas dekis ant lovos raudonas tiesiog spindi... wub.gif

aciu.vandenuku

QUOTE(vaivin @ 2013 04 05, 14:26)
Sveikos kepejeles smile.gif

mielas tortukas,grazus zuikiai,tik jiekiek didesni galetu buti,nes kiek tustoka ax.gif
Atsakyti
mergaites kaip galvojat toks kremas tiktu po pastilazu ar mase? http://www.povarenok...pes/show/49126/
Atsakyti
Nevutes kokie fainuoliai keksiukai wub.gif

As pasirodau su sios dienos trim tortukais. Visi vaziuos i viena baliu. Tai stengiausi padaryti vieno stiliaus, bet tuo paciu kad ir skirtusi vienas nuo kito. Bendras svoris 20kg

user posted image user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 05, 13:36)
As irgi su pastilazu nedirbu,nu man jis toks feu..O saldaniu marshmellow mase  wub.gif  vaika negaliu atitraukti,visi is kart pastebi skirtuma,ir pradziu suvalgo papuosimus paskui torta. aisku jeigu skaiciuoti pagal $ tai saldainiu mase brangiau iseina,bet skanu  ax.gif

O kokius saldainius naudojate? Aš vieną kartą bandžiau daryti pirktais IKI (tokie raudoni ir balti pakelyje). Tai masė gavosi lipni ir kieta (žvaigždutes vos vos su sausainių formelėm išspaudžiau). Po to dar bandžiau daryti gėlytes su marshmallows BBQ, tai gavosi geriau, bet po paros laiko tos gėlytės labai sukietėjo. Tai dabar ir nebežinau ar turi įtakos kokius saldainius imti.

Va čia pirmas tortas darytas su saldainių mase. Kadangi masė gavosi kieta sunku buvo iškočioti ir žvaigždutės per storos gavosi.
Rafaelo, 2 kg
user posted image

Šitas pirmas dengtas pastiliažu (daryti ir dirbti buvo labai lengva ir faina, tik kad pastiliažas gavosi laaabai saldus).
Varškinis su persikais apie 3 kg.
user posted image

aišku iki jūsų grožių dar labai toli. blush2.gif
Atsakyti
Mingaliux,neapsakamo grozio tortukai wub.gif turbut didziule svente,tiek torto biggrin.gif

Punkis,as perku maximoje BBQ marshmellow,man puikiai viskas gaunasi. 20saldainiu ipilu 1.5 didelio sauksto vandens.Jus matyt per daug pudros idejote,todel mase lb kieta gavosi,geriau ideti maziau negu daugiau 4u.gif
Atsakyti