Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akilezna @ 2013 04 04, 19:56)
o kakao irgi tiks jeigu noriu gauti sokoladine spalva?
koki torta man uzteks aptepti is tokio kiekio http://www.supermama...?...&p=43751136

kakavos nesu bandziusi
o beze kiek uzteks dar priklauso nuo pacio jos panaudojimu,kokiu antgaliu dirbsit

QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 04, 21:34)

grazios spalvos

QUOTE(Rakelė @ 2013 04 04, 21:41)
Man zadejo tortuka 6dieni paimt, o tik ikisau biskvita kept... raso, kad bereiks pirmadieni  doh.gif
Kist i kamera ar i saldytuva iki 7dienio  g.gif

i maiselki ir i saldytuva.

beja,del grietineles... as turejau 13 ir 14d galiojimo.irgi blogai plakesi.ilgai ir nuobodziai,bet isplakiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 04, 23:51)
su kakava nesigaus, susigranuliuos. su kakava galima nudazyt pastilaza, sviestini, bet beziukui reik dazu.

nesusigranuliavo thumbup.gif is vis galiu pasakyti nepakeite savo konsistencijos, aisku spalva ruda ne sodri, bet tokia kakao gavosi.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 04, 23:59)
kakavos nesu bandziusi
o beze kiek uzteks dar priklauso nuo pacio jos panaudojimu,kokiu antgaliu dirbsit

dariau kvadratini torta, tai minimaliam papuosimui uzteko, jeigu daugiau ka nors reiketu, tai siek tiek pritruktu
Atsakyti
dabar nepamenu, kuri klause, bet atsakysiu-bokaliukui puta darau is 2 baltymu ir cukraus pudros.tiksliu proporciju nepasakysiu,nes dedu is akies.o kad puta butu stangresne dar idedu ant saukstelio galo aisingo milteliu.
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 04, 16:22)
Tik su sviestu ir tai dar reikia ziureti koks. Viena karta nusipirkau papigiaja Favorit sviesto, tai su mase dar normaliai buvo, o nuo torto, papuosto slapia beze atsoko visa beze ir nukrito. Kiek kalbejau su kepejom, padareme isvazda, kad bezas buvo gerai isplaktas, kad sviestas kaltas.

Pasirodau su siandieniniu tortuku. Per daug uztamsinau pagrinda  doh.gif

Snikersas, varskinis su persikais, 5,2kg

Labai fainas tortukas wub.gif
O kaip papulti i jusu kepeju bureli ?

QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 04, 20:34)

su mieskiuku mielas tortukas wub.gif kokio diametro burbulai ???
Papildyta:
QUOTE(akilezna @ 2013 04 04, 22:58)
nesusigranuliavo  thumbup.gif is vis galiu pasakyti nepakeite savo konsistencijos, aisku spalva ruda ne sodri, bet tokia kakao gavosi.

dariau kvadratini torta, tai minimaliam papuosimui uzteko, jeigu daugiau ka nors reiketu, tai siek tiek pritruktu

O kur foto tortuko ???
prasom smulkiau papasakoti, kiek dejote kakavos, koks skonis, ir tt... ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 04, 22:51)
doh.gif o as masciau koks velnias man su ja blink.gif  jau maniau pervargimas po darbo kaltas ar mikseris baigia uzsilenkti ir suletejo kad tiek vargau ir sss, buvo iki 10d. doh.gif

Nu va, dar viena uzsirovus. Reiskia visa partija tokia. Privare liesesnes grietineles ir kur ji plaksis. O paskui parduotuvej irodyk jiems, kad blogas produktas.
O 13d. man issiplake normaliai. Jau nebeziurejau ilgiau, trumpiau, svarbu issiplake. O tai dabare turiu kelis bliudus saldzios nedaplaktos grietineles. Ka su ja daryt? Blynus kept? doh.gif

Erikiuxxx, ten FB kepeju grupe yra. Bet sunku su patekimu ten. Reikia prasytis, gal priims wink.gif
Atsakyti
Tik su sviestu ir tai dar reikia ziureti koks. Viena karta nusipirkau papigiaja Favorit sviesto, tai su mase dar normaliai buvo, o nuo torto, papuosto slapia beze atsoko visa beze ir nukrito. Kiek kalbejau su kepejom, padareme isvazda, kad bezas buvo gerai isplaktas, kad sviestas kaltas.

Labai dailus tortas bigsmile.gif

Nusipirkau vakar sveriamo sviesto 82%, jį jau esu ne kartą naudojusi, tai man kol kas geriausiais, o ir pigiau nei parduotuvėj, nes 17lt/kg 4u.gif Ačiū už patarimus mirksiukas.gif

O kas liečia grietinėlę, tai vakar kaip tik plakiau medučiui tą grietinėlę 10d didelį ir mažą indelį, abu gerai išsiplakė g.gif
Atsakyti
Laba, norėčiau jūsų konsultacijos darysiu triaukštį totuką - snikersas, varškinis, rafaelo, viršutinis aišku eis rafaelo, o kokį daryti vidurinį ir apatinį?
Visada naudodavau lenkiškus miltelinius dažus, o dabar nusipirkau Wilton gelinius, ir kada man dabar juos dėti į masę(pastilažą)?
Ir dar ar reikia sutvirtinti man tortą?
Ačiū, jei patarsite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksiukas: 05 balandžio 2013 - 09:08
Azalija-777 labai dailus tortukas, tik tas skaicius, nelabai suprantamas, cia vienetas? 4u.gif

Rodausi su savo keksiukais

user posted image
Atsakyti
erikiuxxx , burbuliukai skirtingo dydzio,tai didziausias apie 1cm.
Is pradziu bandziau daryti mazesnius,bet ne tas vaizdas visai.
Papildyta:
Nevute,taip man paciai skaicius nelabai gerai atrodo,blogai padejau dziuti. Taip vienetukas.

Keksiukai labai grazus,svelnuciai tokie wub.gif
Papildyta:
Varona Ivanovna , gal norfoj pirkot ta svieta sveriama?As kazkada pirkau ''naminiam'' valgymui. tai skonis labai patiko. Siaip as darau torto lyginimui sviesta+konc.pienas. Kai buna akcija sviestui tai perku daugiau.jeigu galiojimas leidzia.Siaip nauduoju skirtingus,ir is rimi,ir dvaro,ir vilkyskiu sviesta.
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 04 05, 09:21)

Rodausi su savo keksiukais

Gal galima butu pasiteirauti kur popieriukus dryxuotus pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 05, 09:35)
Varona Ivanovna , gal norfoj pirkot ta svieta sveriama?As kazkada pirkau ''naminiam''  valgymui. tai skonis labai patiko. Siaip as darau torto lyginimui sviesta+konc.pienas. Kai buna akcija sviestui tai perku daugiau.jeigu galiojimas leidzia.Siaip nauduoju skirtingus,ir is rimi,ir dvaro,ir vilkyskiu sviesta.

Tiek sviestą, tiek kondensuotą pieną perku turgelyje, tik kondensuotą pieną imu skardinėj po litrą, kainuoja tik apie 6 lt nepilnai 4u.gif Anksčiau lyginimui ir aš darydavau su kond. pienu, bet Šarlotės kremas pigesnis, dėl to šį kartą bandysiu su juo daryti...
Atsakyti
Sveikos,

Pasirodau su siandieniniu tortuku. Per daug uztamsinau pagrinda  doh.gif

Snikersas, varskinis su persikais, 5,2kg

labai grazus tortukas 4u.gif
ir keksiukai kazkurios kepejos labai grazus 4u.gif

Jus man pasakykit,o kodel jus visos tortus dengiat pastilazu? nu ner jis man skanus, nu tai net pasimeciau,ar man dengti juo torta ar nedengt doh.gif
o jei nedengsiu,tai kaip tada prilipinti gelytes? g.gif
Atsakyti