Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 04 03, 21:37)
O sakykit, darant šarlotės sviestinį kremą galima dėti kepinių margariną tarkim Vilnius ar Eve, ar geriau 82% sviestą?

Tik su sviestu ir tai dar reikia ziureti koks. Viena karta nusipirkau papigiaja Favorit sviesto, tai su mase dar normaliai buvo, o nuo torto, papuosto slapia beze atsoko visa beze ir nukrito. Kiek kalbejau su kepejom, padareme isvazda, kad bezas buvo gerai isplaktas, kad sviestas kaltas.

Pasirodau su siandieniniu tortuku. Per daug uztamsinau pagrinda doh.gif

Snikersas, varskinis su persikais, 5,2kg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 04, 17:22)
Tik su sviestu ir tai dar reikia ziureti koks. Viena karta nusipirkau papigiaja Favorit sviesto, tai su mase dar normaliai buvo, o nuo torto, papuosto slapia beze atsoko visa beze ir nukrito. Kiek kalbejau su kepejom, padareme isvazda, kad bezas buvo gerai isplaktas, kad sviestas kaltas.

joo favorito buvo geras, bet jau koks pusmetis gal kaip jis patapes ne sviestu o margarinu smile.gif nors ant pakiuko sviestas jis. O kai plaki margarino skonis ir kvapas sad.gif
grazu smile.gif
Atsakyti
Sakykite kada reikia dazyti slapia beze, ar galima isplakti ir tik tada imti kiek reikia ir dazyti, nepavandenes beze? niekada neteko dazyti tai ir bijau, kaip bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2013 04 04, 17:53)
Sakykite kada reikia dazyti slapia beze, ar galima isplakti ir tik tada imti kiek reikia ir dazyti, nepavandenes beze? niekada neteko dazyti tai ir bijau, kaip bus  g.gif

aš dažau jau išplaktą.
Atsakyti
kudikeli galima dazyti ivory dazais,dar galima maisyti ruda su oranzine arba su persikine.zinoma,dazu imti tik vos vos,kad nesigautu negriukas biggrin.gif

slapia beze dazau isplakus.nepavandenis,jei dazu su saiku pilsit smile.gif

sviesta naudoju tik Favorit.man jis kolkas pats geriausias.kazkada nusipirkau brangesnio isbandyti.nebepamenu pavadinimo.eina svilpt kaip keikiausi-tiek skonis,tiek kvapas kazkoks veu.o Favorit man liux-niekas niekur nebega,viskas gerai laikosi smile.gif
Atsakyti
cia turbut,kaip man,kad sakiau,optima cukrus netinka,kazkas,kad neiseina ai dabar prisiminiau(morengams),o kitos tik ji ir tenaudoja..... as tik saulute naudoju,kiti man nepatinka biggrin.gif cia matyt nuo rankos priklauso,ir....nuo isitikinimu g.gif
Atsakyti
Tai man gal tik pakliuvo tokia partija su tuo Favorit. Nzn. Po to karto daugiau nebebandinejau ir gryzau prie iprasto (Rimi Alpenrose man pigiausias ir geriausias... nors dabar jau pabrango, anksciau budavo po 3Lt)
Cia kaip su Saules pieno grietinele uzsiroviau sia savaite. Visi indeliai, kuriu garantija iki 10d. man neissiplake jokiais budais (nei kamera nepadejo, niekas, mikseri uzkaitinau beplakdama), o vat pasiemiau 13d. garantija, plakasi geriausiai. Nu pirma karta toks bajeris, kad grietinele nesiplaktu. Tai jei kas pirksit, atsargiai su 10d. garantijos grietinele. Nu o vdrug cia visa partija tokia, nes man tai ne vienas indelis neissiplake - visi kiek turejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 04, 20:01)
aš dažau jau išplaktą.

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 04, 20:04)
slapia beze dazau isplakus.nepavandenis,jei dazu su saiku pilsit smile.gif

o kakao irgi tiks jeigu noriu gauti sokoladine spalva?
koki torta man uzteks aptepti is tokio kiekio http://www.supermama...?...&p=43751136
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 04 balandžio 2013 - 19:19
QUOTE(akilezna @ 2013 04 04, 18:56)
koki torta man uzteks aptepti is tokio kiekio http://www.supermama...?...&p=43751136

iš šito kiekio man 26 cm skersmens tortas pasidengia.
O dėl kakavos.. Nedažiau beze, bet man rodos, skonis gali stipriai pasikeisti ax.gif
Bet gal labiau patyrusios geriau patars smile.gif
Atsakyti
As kaip dirbu su saldainiu mase,tai kai darau kudikeli, naudoju spalvotus marshmellow tai is ju man gaunasi gera tokia kuno spalva ax.gif

Varskes su persikais apie 2kg
user posted image

user posted image

niu ir idesiu priminimui kokia kudikelio spalva gaunasi
user posted image
Atsakyti
Mingailiuk, tortas labai grazus wub.gif wub.gif
Man zadejo tortuka 6dieni paimt, o tik ikisau biskvita kept... raso, kad bereiks pirmadieni doh.gif
Kist i kamera ar i saldytuva iki 7dienio g.gif

Azalija wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rakelė: 04 balandžio 2013 - 20:45
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 04, 19:30)
Tai man gal tik pakliuvo tokia partija su tuo Favorit. Nzn. Po to karto daugiau nebebandinejau ir gryzau prie iprasto (Rimi Alpenrose man pigiausias ir geriausias... nors dabar jau pabrango, anksciau budavo po 3Lt)
Cia kaip su Saules pieno grietinele uzsiroviau sia savaite. Visi indeliai, kuriu garantija iki 10d. man neissiplake jokiais budais (nei kamera nepadejo, niekas, mikseri uzkaitinau beplakdama), o vat pasiemiau 13d. garantija, plakasi geriausiai. Nu pirma karta toks bajeris, kad grietinele nesiplaktu. Tai jei kas pirksit, atsargiai su 10d. garantijos grietinele. Nu o vdrug cia visa partija tokia, nes man tai ne vienas indelis neissiplake - visi kiek turejau  doh.gif

doh.gif o as masciau koks velnias man su ja blink.gif jau maniau pervargimas po darbo kaltas ar mikseris baigia uzsilenkti ir suletejo kad tiek vargau ir sss, buvo iki 10d. doh.gif
sviesta as naudoju is maxi... toki zalioj pakuotej po 3.49lt man pats paciausias smile.gif
Papildyta:
QUOTE(akilezna @ 2013 04 04, 19:56)

su kakava nesigaus, susigranuliuos. su kakava galima nudazyt pastilaza, sviestini, bet beziukui reik dazu.
Atsakyti