Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(niurzga123 @ 2013 04 03, 13:21)
Laba diena:) Gal patarsit: Kas dare pinigu maisa - kokio skersmens formoj darot? as galvoju daryti 24 cm skersmens, tik db galvoju, ar nebus per zemas ir per platus tas maisas?
ar i auksti dedat tik vieno torto norma? g.gif
4u.gif

Kai pirmą kartą dariau maišą, kepiau 23cm formoj ir jau suteptą kiek apipjausčiau dėl formos, bet kitą kartą daryčiau mažesnio skersmens lakštus, bet kiek daugiau į aukštį kad gautųsi ir vistiek suteptą dar apipjaučiau dėl gražesnės formos.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2013 04 03, 14:25)
aciu kad atsaket:) na man reiktu tokio ne is mazuju, kokia 2,5 kg bent. tada jauciu reik kepti 20 cm (mazesnes deja neturiu) sad.gif bet vistiek realiai dedat kiek biskvitu? na jei tarkim as darysiu ta 20 cm, ir desiu 6 biskvitus (normaliai gi torte buna 4 vidutiniskai) - tai uzteks proporcijai, ar deti 8? ar det 6 ir sonus apipjauti? smile.gif (pirmas maisas,tai nezinau tu proporciju)
Kaip jus geriau darytumet?

man graziau atrodo plonesnis ir aukstesnis maisas, nei platus ir neaukstas ax.gif
cia mano darytas 24cm. (keturiu pertepimu) apie 3kg.
man jis per zemas doh.gif
user posted image

o sis siauresnis ir aukstesnis 19cm., gal apie 2,5kg.
user posted image

tortuku as neapipjaustinejau, visi lakstai vienodi, tik virsutinis pas mane ciut siauresnis, nes dedu, kur lieka biskvitas su kuprele ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 03 balandžio 2013 - 16:28
QUOTE(niurzga123 @ 2013 04 03, 14:21)
Laba diena:) Gal patarsit: Kas dare pinigu maisa - kokio skersmens formoj darot? as galvoju daryti 24 cm skersmens, tik db galvoju, ar nebus per zemas ir per platus tas maisas?
ar i auksti dedat tik vieno torto norma? g.gif
4u.gif

maiso nedariau bet dariau gyva gala backu, o formavimas ju toks kaip maiso smile.gif as dariau 16 ir 18cm
Pvz Snikers man 16cm buvo apie 2,5kg (6 biskvitai)
kavos 18cm 2,7kg
Varskinis 18cm 2,6-2,8kg (6 biskvitai)

jei pertepimai skirtingi tai tokius tortukus tepu taip kad butu galima pjauti horizontaliai ir tada gabaliukais taigi kad kremai normaliai issidalintu ir apacioje ir virsuje (jei supratos ka cia kalbu biggrin.gif ), pvz. snikers: grietinele/karamelinis/grietinele/karamelinis/grietinele (perpjovus horizontaliai gaunasi po viena karamelinio krem. sluoksni). na cia valgytoju patogumui smile.gif taip pat ir su turtingu kavos bei kitais panasiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 03 balandžio 2013 - 16:54
Karūna nusiėmė šiap ne taip, maniau sulūš... Tik dar reikia stipriai pasimokyti, kaip ją sujungti gražiai, nes išdžiuvusi atrodo ne itin estetiškai... doh.gif
O sakykit, darant šarlotės sviestinį kremą galima dėti kepinių margariną tarkim Vilnius ar Eve, ar geriau 82% sviestą?
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 04 03, 21:37)
Karūna nusiėmė šiap ne taip, maniau sulūš... Tik dar reikia stipriai pasimokyti, kaip ją sujungti gražiai, nes išdžiuvusi atrodo ne itin estetiškai...  doh.gif
O sakykit, darant šarlotės sviestinį kremą galima dėti kepinių margariną tarkim Vilnius ar Eve, ar geriau 82% sviestą?

Manau jis tam ir vadinas SVIESTINIU, nes reik deti sviesta, ne margarina ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 04 03, 21:08)
Manau jis tam ir vadinas SVIESTINIU, nes reik deti sviesta, ne margarina  ax.gif  smile.gif

Esu skaičiusi, kad kitos deda kažkurį iš mano minėtų, tai ir susimąsčiau... Na, bet geriau paklausysiu Jūsų ax.gif
Atsakyti
visų tortukai labai gražūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif

man reik pagalbos help.gif

nerandu išsaumaus video ar foto kaip padaryti orchidėjas, gal kuri turit išssisaugojusi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 03, 21:57)
nerandu išsaumaus video ar foto kaip padaryti orchidėjas, gal kuri turit išssisaugojusi? 4u.gif

http://acupcakeproje...d-tutorial.html
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 03, 17:27)
man graziau atrodo plonesnis ir aukstesnis maisas, nei platus ir neaukstas ax.gif
o sis siauresnis ir aukstesnis 19cm.,

Kaip ir kuo siam maisui yra padarytas krastelis??ar cia apvesta kokiais dazais ar atskirai prilipinta juostele g.gif g.gif ?? nes atrodo tai labai gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 04 balandžio 2013 - 09:16
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 03, 22:57)
visų tortukai labai gražūs 4u.gif  4u.gif  4u.gif

man reik pagalbos help.gif

http://cupecakegang....-round-one.html
http://sweetkatscrea...tgum-paste.html
http://www.youtube.c...p;v=-7L6FKtK7Qk

va dar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rakelė: 04 balandžio 2013 - 10:16
QUOTE(umedyte @ 2013 04 04, 09:14)
Kaip ir kuo siam maisui yra padarytas krastelis??ar cia apvesta kokiais dazais ar atskirai prilipinta  juostele g.gif  g.gif ?? nes atrodo tai labai gerai  4u.gif

auksiniais dazais biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos kokia aspalva dazot mase kai darot kudikelius? na ta prasme kad gautusi kaip tikras?
Atsakyti