Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(feminell'a @ 2013 04 29, 07:11)

rakele, gražus 4u.gif

aciu smile.gif

as zalia irgi Wilton leaf green naudoju. man gerai smile.gif

Bite Maja, man jei tokia gautus lele kaip tavo sokineciau is laimes biggrin.gif Nesiriztu net bandyt as ju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 04 29, 11:47)
aciu smile.gif

as zalia irgi Wilton leaf green naudoju. man gerai  smile.gif

Bite Maja, man jei tokia gautus lele kaip tavo sokineciau is laimes  biggrin.gif Nesiriztu net bandyt as ju  blush2.gif

Jau tokia, kaip mano, tai tikrai gautusi biggrin.gif As ju irgi nenoriu, bet ka darysi, kad tos musu princeses nori princesiu! Zinau, kad mano lelkai yra problemu su galva biggrin.gif , bet dar nesiryztu jos nuimti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 29 balandžio 2013 - 09:50
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 04 29, 10:50)
Jau tokia, kaip mano, tai tikrai gautusi biggrin.gif  As ju irgi nenoriu, bet ka darysi, kad tos musu princeses nori princesiu! Zinau, kad mano lelkai yra problemu su galva biggrin.gif , bet dar nesiryztu jos nuimti blush2.gif

As zinau iseiti,pasidaryk antra galva biggrin.gif patiks rezultatas nuimsi sena,nepatiks paliksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2013 04 28, 14:44)
oi kaip pačiu laiku man šitie pavyzdėliai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
turiu porą klausimų:
1) prieš liejant šokoladinę glazūrą, reikia tortuką kuo nors aptepti? (planuoju medaus tortą, perteptą grietinėle)
2) rankena krepšeliui iš tos pačios glazūros daryta?

iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif

būčiau labai dėkinga už atsakymus, nes sutepinėju tortą jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2013 04 29, 11:49)
būčiau labai dėkinga už atsakymus, nes sutepinėju tortą jau 4u.gif

rankena is gryno sokolado. jei lygus ir taip pavirsius, aptepti nebutina. Kai sutepsit torta duokit jam pastovet, iskart nepuoskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 04 29, 10:58)
rankena is gryno sokolado. jei lygus ir taip pavirsius, aptepti nebutina. Kai sutepsit torta duokit jam pastovet, iskart nepuoskit  mirksiukas.gif

labai ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Bite Maja, nepykit, jusu princese negrazi blush2.gif galvojau cia nepardavimui.

Jei buciau kliente ir tokia gauciau, nzn nusivilciau...

Atsakyti
QUOTE(MICKEYO @ 2013 04 28, 22:27)
Labas vakarėlis 4u.gif
Mergaitės GELBĖKIT. Gal kuri žinot kas trečiadieniui Vilniuje galėtų pagaminti 4-4,5 kg tortuką????  Susirgo mūsų kepėja, vaikas liks be torto verysad.gif  unsure.gif

Jau radau bigsmile.gif Aciu
4u.gif
Atsakyti
Pasirodau savo pirmą barbę
Šokoladinis+varškinis, pastiliažas. (svorio nežinau, nes dariau saviems tai nesvėriau)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Schoco @ 2013 04 29, 14:33)
Bite Maja, nepykit,  jusu princese negrazi blush2.gif  galvojau cia nepardavimui.

Jei buciau kliente ir tokia gauciau, nzn nusivilciau...

Nepykstu, man kaip tik kritikos reikia. Kliente sake, kad tiks pricese. Nu ka as zinau, kai musu kaime princesiu lipinimu daugiau niekas neuzsiima, tai gal is bedos ir gerai. Visa laime, kad kliente sitoj temoj nesilanko, o tai nuo jusu groziu akys apraibtu. Bet kogero vistiek teks mergiotei galva pakeisti g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti