Olesta, grazu
Erdve, labai mielas meskutis
Azalija, tortukus niko nepamacius atpazinau, grazu
Palipdziau ir galvoju, ar cia gerai, ar nelabai Princese lipdziau antra karta, visa kita bandziau pirma karta. Prase Barbes Salos Princeses is filmuko
Buciau dekinga uz komentarus, ka dar galeciau pataisyti
Azalija- tortukai fainuciai, puikiai pavyko
Bet kodel nemaciau jusu tortuku pries tai, ir isvys gal su kompiu kas darosi mano jau kelinta karta taip, kai griztu paziureti tortuku, ziuriu atsiranda nematytu, nors tema visada iki galo perziuriu
kokiais dazais zolyte dazete ?
Gal kas patars, su kokiais geriausia dazyti, kad riski butu ? nes man neiseina
cia pirma zinute gerai paskaityk
http://www.supermama...howtopic=378104
Bet kodel nemaciau jusu tortuku pries tai, ir isvys gal su kompiu kas darosi mano jau kelinta karta taip, kai griztu paziureti tortuku, ziuriu atsiranda nematytu, nors tema visada iki galo perziuriu
kokiais dazais zolyte dazete ?
Gal kas patars, su kokiais geriausia dazyti, kad riski butu ? nes man neiseina
QUOTE(bernadeta274 @ 2013 04 28, 16:26)
sveiki,
gal pagelbitumet ir padetumet mums su mama mes kepam savo sventem tortukus,bet nezinom kaip padaryti virsu jus kazkoki mase iskociojete ir uzdedate,kad taip lygai grazai iseina..
niekur nerandam gal kas pagelbetu ir padetu mums
gal pagelbitumet ir padetumet mums su mama mes kepam savo sventem tortukus,bet nezinom kaip padaryti virsu jus kazkoki mase iskociojete ir uzdedate,kad taip lygai grazai iseina..
niekur nerandam gal kas pagelbetu ir padetu mums
cia pirma zinute gerai paskaityk
http://www.supermama...howtopic=378104
mielas turpininis meskutis
o del tortu svorio,tai juk viskas dar ir nuo mases storio priklauso.jei ja iskociosi storiau,desi detale ant detales velgi ne is ploniuju...tai ir gausi didesni svori
o del tortu svorio,tai juk viskas dar ir nuo mases storio priklauso.jei ja iskociosi storiau,desi detale ant detales velgi ne is ploniuju...tai ir gausi didesni svori
Merginos, o sakykit, dengiant šlapia beze , gal kokiu spec sviestiniu aptepat? Aš aptepiau sviestas+ rududu ,bet bezas tižo.Išsiplakė atrodo gerai.Kiek padzibavau ant lėkštės, puikiai laikės, o ant torto tižo.
Aciu mergaites,man jusu nuomone tikrai yra labai,labai svarbi
erikiuxxx man irgi taip buna kad nematau nuotrauku,perkraunu puslapi ar is vis uzdarau ir is naujo uzeinu ir rodo jau,gal nespeja dirbti kompiuteris
Del zolytes tai man irgi ne visada iseina grazi spalva,is vis su zalia spalva nesiseka.Turiu kol kas tik americolor ELECTRIC GREEN ryskiai salotiniai nudazo ir neseniai nusipirkau FOREST GREEN galvojau bus grazi tokia ryskiai zalia,bet kai pirma karta nudaziau gavosi tokia nekokia
kol kas kitos zalios dar nepirkau,tai kai daziau zolyte dejau salotiniu dazu ir po truputuka antros spalvos,tai va taip ir gavosi. gal mergaites patars kokia gera spalva zalios.as irgi nupirkciau
erikiuxxx man irgi taip buna kad nematau nuotrauku,perkraunu puslapi ar is vis uzdarau ir is naujo uzeinu ir rodo jau,gal nespeja dirbti kompiuteris
Del zolytes tai man irgi ne visada iseina grazi spalva,is vis su zalia spalva nesiseka.Turiu kol kas tik americolor ELECTRIC GREEN ryskiai salotiniai nudazo ir neseniai nusipirkau FOREST GREEN galvojau bus grazi tokia ryskiai zalia,bet kai pirma karta nudaziau gavosi tokia nekokia
kol kas kitos zalios dar nepirkau,tai kai daziau zolyte dejau salotiniu dazu ir po truputuka antros spalvos,tai va taip ir gavosi. gal mergaites patars kokia gera spalva zalios.as irgi nupirkciau
o kiek grazuoliu nepykit nevardinsiu vat ko negaliu nepaminet to juoda-balta superinis darbas
esme ne tik su kuo bet ka dazai jei pastilazas, sviestinis, mascaarpones kremai-viskas ok, bet jei tik slap.beze ... igauna ta ale zalia spalva ir po to gali puse buteliuko suvaryt-nieko nebent pasidalinu po nedaug kremo ir atskirai nusidazau-tada geriau
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 28, 18:34)
su kokiais geriausia dazyti, kad riski butu ? nes man neiseina
esme ne tik su kuo bet ka dazai jei pastilazas, sviestinis, mascaarpones kremai-viskas ok, bet jei tik slap.beze ... igauna ta ale zalia spalva ir po to gali puse buteliuko suvaryt-nieko nebent pasidalinu po nedaug kremo ir atskirai nusidazau-tada geriau
Labas vakarėlis
Mergaitės GELBĖKIT. Gal kuri žinot kas trečiadieniui Vilniuje galėtų pagaminti 4-4,5 kg tortuką???? Susirgo mūsų kepėja, vaikas liks be torto
Mergaitės GELBĖKIT. Gal kuri žinot kas trečiadieniui Vilniuje galėtų pagaminti 4-4,5 kg tortuką???? Susirgo mūsų kepėja, vaikas liks be torto
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 28, 23:20)
vat butent,kad zolytei dazniausiai slapia beze naudojama(o gal grietinele geriau spalva paima??)ir neina isgaut ryskiai zalios spalvos,o ir baisoka,kad ta beze neprsakystu.... tai kaip isgaunat ta ryskia zolytes spalva??
saulės zuikuti, 30-mečio tortas nerealus, elegantiškas
Nevute nuostabūs tortai, ypač paskutinis
rakele, gražus
Olesta, gražūs tortai
Azalija gražuoliai
Nevute nuostabūs tortai, ypač paskutinis
rakele, gražus
Olesta, gražūs tortai
Azalija gražuoliai
Vis apie zalia spalvyte kalbat. O kaip jums tokia zalia? Man grazi. Dazyta sl. beze ir pastilazas. Cia Wilton Leaf green.
nemoku sumazint foto
Niekas mano lipdiniu nepakomentuoja, negi tokie baisus? Parodysiu klientei, nepatiks, i siuksliu deze keliaus
nemoku sumazint foto
Niekas mano lipdiniu nepakomentuoja, negi tokie baisus? Parodysiu klientei, nepatiks, i siuksliu deze keliaus
bitė Majaa man viskas grazu,tik veidukas kuom paisete?flomikais ar dazais?gelianiais?matyt dazete tik sulipdzius figurele nes kazkaip ''istyzo''
as gal bandyciu perdatyti tik pati veiduka. nedaryciau antakiu,gal but net lupu nedazyciau.bet cia tik mano nuomone.va idesiu savo pirma mergaite,gal pades ,maniske aisku irgi iki tobulumo toli,ir ji tokia ''ne is realiuju''
as gal bandyciu perdatyti tik pati veiduka. nedaryciau antakiu,gal but net lupu nedazyciau.bet cia tik mano nuomone.va idesiu savo pirma mergaite,gal pades ,maniske aisku irgi iki tobulumo toli,ir ji tokia ''ne is realiuju''
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 29, 11:04)
bitė Majaa man viskas grazu,tik veidukas kuom paisete?flomikais ar dazais?gelianiais?matyt dazete tik sulipdzius figurele nes kazkaip ''istyzo''
Azalija, aciukas, nu jo, galva mergiotei turbut teks nusukt, bet blogiausia, kad ta jos uodega bus prie galvos prilipus, tai ir uodega teks raut Jusu mergaite tai puiki:) Piesiau ne flomikais , geliniais, bet ranka dreba is tos baimes figureliu. Na, dar palauksiu, ka kliente pasakys