Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Olesta, grazu wub.gif
Erdve, labai mielas meskutis smile.gif
Azalija, tortukus niko nepamacius atpazinau, grazu smile.gif

Palipdziau ir galvoju, ar cia gerai, ar nelabai g.gif biggrin.gif Princese lipdziau antra karta, visa kita bandziau pirma karta. Prase Barbes Salos Princeses is filmuko doh.gif
user posted image
Buciau dekinga uz komentarus, ka dar galeciau pataisyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 28 balandžio 2013 - 17:46
Azalija- tortukai fainuciai, puikiai pavyko thumbup.gif
Bet kodel nemaciau jusu tortuku pries tai, ir isvys gal su kompiu kas darosi mano g.gif jau kelinta karta taip, kai griztu paziureti tortuku, ziuriu atsiranda nematytu, nors tema visada iki galo perziuriu unsure.gif

kokiais dazais zolyte dazete ?
Gal kas patars, su kokiais geriausia dazyti, kad riski butu ? nes man neiseina verysad.gif

QUOTE(bernadeta274 @ 2013 04 28, 16:26)
sveiki,
gal pagelbitumet ir padetumet mums su mama mes kepam savo sventem tortukus,bet nezinom kaip padaryti virsu  doh.gif  jus kazkoki mase iskociojete ir uzdedate,kad taip lygai grazai iseina.. blush2.gif
niekur nerandam gal kas pagelbetu ir padetu mums  verysad.gif

cia pirma zinute gerai paskaityk
http://www.supermama...howtopic=378104
Atsakyti
mielas turpininis meskutis smile.gif

o del tortu svorio,tai juk viskas dar ir nuo mases storio priklauso.jei ja iskociosi storiau,desi detale ant detales velgi ne is ploniuju...tai ir gausi didesni svori smile.gif

Atsakyti
Merginos, o sakykit, dengiant šlapia beze , gal kokiu spec sviestiniu aptepat? Aš aptepiau sviestas+ rududu ,bet bezas tižo.Išsiplakė atrodo gerai.Kiek padzibavau ant lėkštės, puikiai laikės, o ant torto tižo.
Atsakyti
Aciu mergaites,man jusu nuomone tikrai yra labai,labai svarbi wub.gif

erikiuxxx man irgi taip buna kad nematau nuotrauku,perkraunu puslapi ar is vis uzdarau ir is naujo uzeinu ir rodo jau,gal nespeja dirbti kompiuteris biggrin.gif

Del zolytes tai man irgi ne visada iseina grazi spalva,is vis su zalia spalva nesiseka.Turiu kol kas tik americolor ELECTRIC GREEN ryskiai salotiniai nudazo ir neseniai nusipirkau FOREST GREEN galvojau bus grazi tokia ryskiai zalia,bet kai pirma karta nudaziau gavosi tokia nekokia unsure.gif biggrin.gif user posted image

kol kas kitos zalios dar nepirkau,tai kai daziau zolyte dejau salotiniu dazu ir po truputuka antros spalvos,tai va taip ir gavosi. gal mergaites patars kokia gera spalva zalios.as irgi nupirkciau biggrin.gif
Atsakyti
o kiek grazuoliu smile.gif nepykit nevardinsiu blush2.gif vat ko negaliu nepaminet to juoda-balta wub.gif superinis darbas 4u.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 28, 18:34)
su kokiais geriausia dazyti, kad riski butu ? nes man neiseina verysad.gif

esme ne tik su kuo bet ka dazai smile.gif jei pastilazas, sviestinis, mascaarpones kremai-viskas ok, bet jei tik slap.beze ... doh.gif igauna ta ale zalia spalva ir po to gali puse buteliuko suvaryt-nieko smile.gif nebent pasidalinu po nedaug kremo ir atskirai nusidazau-tada geriau smile.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif
Mergaitės GELBĖKIT. Gal kuri žinot kas trečiadieniui Vilniuje galėtų pagaminti 4-4,5 kg tortuką???? Susirgo mūsų kepėja, vaikas liks be torto verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 28, 23:20)

esme ne tik su kuo bet ka dazai smile.gif jei pastilazas, sviestinis, mascaarpones kremai-viskas ok, bet jei tik slap.beze ... doh.gif  igauna ta ale zalia spalva ir po to gali puse buteliuko suvaryt-nieko smile.gif nebent pasidalinu po nedaug kremo ir atskirai nusidazau-tada geriau smile.gif

vat butent,kad zolytei dazniausiai slapia beze naudojama(o gal grietinele geriau spalva paima??)ir neina isgaut ryskiai zalios spalvos,o ir baisoka,kad ta beze neprsakystu.... blush2.gif blush2.gif tai kaip isgaunat ta ryskia zolytes spalva??
Atsakyti
saulės zuikuti, 30-mečio tortas nerealus, elegantiškas wub.gif
Nevute nuostabūs tortai, ypač paskutinis wub.gif wub.gif wub.gif
rakele, gražus 4u.gif
Olesta, gražūs tortai 4u.gif
Azalija gražuoliai wub.gif
Atsakyti
Vis apie zalia spalvyte kalbat. O kaip jums tokia zalia? Man grazi. Dazyta sl. beze ir pastilazas. Cia Wilton Leaf green.
user posted image
user posted image
nemoku sumazint foto 4u.gif
Niekas mano lipdiniu nepakomentuoja, negi tokie baisus? unsure.gif biggrin.gif Parodysiu klientei, nepatiks, i siuksliu deze keliaus g.gif
Atsakyti
bitė Majaa man viskas grazu,tik veidukas g.gif kuom paisete?flomikais ar dazais?gelianiais?matyt dazete tik sulipdzius figurele nes kazkaip ''istyzo''
as gal bandyciu perdatyti tik pati veiduka. nedaryciau antakiu,gal but net lupu nedazyciau.bet cia tik mano nuomone.va idesiu savo pirma mergaite,gal pades ,maniske aisku irgi iki tobulumo toli,ir ji tokia ''ne is realiuju'' user posted image
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 29, 11:04)
bitė Majaa man viskas grazu,tik veidukas  g.gif kuom paisete?flomikais ar dazais?gelianiais?matyt dazete tik sulipdzius figurele nes kazkaip ''istyzo''
as gal bandyciu perdatyti tik pati veiduka. nedaryciau antakiu,gal but net lupu nedazyciau.bet cia tik mano nuomone.va idesiu savo pirma mergaite,gal pades ,maniske aisku irgi iki tobulumo toli,ir ji tokia ''ne is realiuju''

Azalija, aciukas, nu jo, galva mergiotei turbut teks nusukt, bet blogiausia, kad ta jos uodega bus prie galvos prilipus, tai ir uodega teks raut biggrin.gif Jusu mergaite tai puiki:) Piesiau ne flomikais biggrin.gif , geliniais, bet ranka dreba is tos baimes figureliu. Na, dar palauksiu, ka kliente pasakys blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 29 balandžio 2013 - 09:28