Nevute tas juodas tai
Nevuteeeeee! Koks groooozis!
Tas 4a tai nerealus. Koks svoris gavosi? Ir mase juoda dareisi ar pirktine?
Ir mikimauzike fainuole.
Ir mikimauzike fainuole.
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 27, 13:39)
Nevuteeeeee! Koks groooozis!
Ir mikimauzike fainuole.
Ir mikimauzike fainuole.
Pirktine, nes man be sansu tokia juoda spalva isgaut ir jeigu dazyt ant virsaus, tada visu valgytoju burnos butu juodos
Gavosi 8 kg, norejo didesnio, bet kazkaip toks nedidelis gavosi
Mergaites, puiku, kaip visada Bet ziuriu i Nevutes keturauksti ir galvoju, kaip tas pirmas aukstas nesusiplojo Grazumo nerealiai
QUOTE(Nevute @ 2013 04 27, 13:42)
Pirktine, nes man be sansu tokia juoda spalva isgaut ir jeigu dazyt ant virsaus, tada visu valgytoju burnos butu juodos
O kokie ismatavimai tada, jei tiek mazai svorio gavosi? As tai nesugebu triauksciu mazesniu nei 9kg padaryti Nesinori daryti is 3 biskvitu, darau is 4, tai ir gaunasi didelis svoris. Bet jei zemesni aukstai tai mano akiai atrodo kaip liapioske, o ne grauzus tortas
QUOTE(Nevute @ 2013 04 27, 11:30)
vat cia tai....!!!mase juoda pirktine ar gaminta?
Aciu ,mergaites uz mano tortuko ivertinima. . jooo NEVUTE duoda vaizdu .SZ tobula .Mingailiux grazus tie jusu tortukai,bet man tie "bantai " visa vaizda gadina ....
Labai grazus torciukai, bet jau Nevutes keturaukstis, tai nerealus
QUOTE(kr1stute @ 2013 04 27, 15:20)
Mingailiux grazus tie jusu tortukai,bet man tie "bantai " visa vaizda gadina ....
Aciu
Del bantu, cia jau nepasirinksi. Pagal pageidavima Nori, dedu (negi pirsiu savo nuomone jei tiksliai zino ko nori)
ryte man kazko nerode nei mikes nei nevutes sedevru
dabar pamaciau ir žaptai atvipo
dabar pamaciau ir žaptai atvipo
Merginos jūs auksarenkės
Nevutės paskutinis tortukas superinis, negaliu atigrožėti
Nevutės paskutinis tortukas superinis, negaliu atigrožėti
Grožių grožiais čia lyja
Pakirbinsiu truputį su klausimais
Kaip supratau dažna naudojat šarlot kremą prieš dengiant masę? Gal galėtumėte palyginti ją su kondesuotas-sviestas mase. Kurią lengviau valdyti, lengviau lyginti?
Ir dar dauguma pastebėjau dedat tortus padėkliukai aptraukti dovanų popieriumi. Bet jis tikriausiai ne maistinis ar nepsigers kokių negerumų nuo tos dangos?
Pakirbinsiu truputį su klausimais
Kaip supratau dažna naudojat šarlot kremą prieš dengiant masę? Gal galėtumėte palyginti ją su kondesuotas-sviestas mase. Kurią lengviau valdyti, lengviau lyginti?
Ir dar dauguma pastebėjau dedat tortus padėkliukai aptraukti dovanų popieriumi. Bet jis tikriausiai ne maistinis ar nepsigers kokių negerumų nuo tos dangos?