Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nevute tas juodas tai wub.gif
Atsakyti
Nevuteeeeee! Koks groooozis!
Tas 4a tai nerealus. Koks svoris gavosi? Ir mase juoda dareisi ar pirktine?
Ir mikimauzike fainuole.
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 27, 13:39)
Nevuteeeeee! Koks groooozis!
Tas 4a tai nerealus. Koks svoris gavosi? Ir mase juoda dareisi ar pirktine?
Ir mikimauzike fainuole.

Pirktine, nes man be sansu tokia juoda spalva isgaut smile.gif ir jeigu dazyt ant virsaus, tada visu valgytoju burnos butu juodos biggrin.gif
Gavosi 8 kg, norejo didesnio, bet kazkaip toks nedidelis gavosi g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, puiku, kaip visada wub.gif Bet ziuriu i Nevutes keturauksti ir galvoju, kaip tas pirmas aukstas nesusiplojo g.gif Grazumo nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 04 27, 13:42)
Pirktine, nes man be sansu tokia juoda spalva isgaut smile.gif ir jeigu dazyt ant virsaus, tada visu valgytoju burnos butu juodos  biggrin.gif 
Gavosi 8 kg, norejo didesnio, bet kazkaip toks nedidelis gavosi  g.gif  biggrin.gif

O kokie ismatavimai tada, jei tiek mazai svorio gavosi? As tai nesugebu triauksciu mazesniu nei 9kg padaryti doh.gif Nesinori daryti is 3 biskvitu, darau is 4, tai ir gaunasi didelis svoris. Bet jei zemesni aukstai tai mano akiai atrodo kaip liapioske, o ne grauzus tortas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 04 27, 11:30)

Na ir mano vargelis, pirmasis keturiu aukstu tortas, ziauriai as jo bijojau  smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif first.gif first.gif vat cia tai....!!!mase juoda pirktine ar gaminta?
Atsakyti
Aciu ,mergaites uz mano tortuko ivertinima. 4u.gif . jooo NEVUTE duoda vaizdu wub.gif .SZ tobula 4u.gif .Mingailiux grazus tie jusu tortukai,bet man tie "bantai " visa vaizda gadina blush2.gif ....
Atsakyti
Labai grazus torciukai, bet jau Nevutes keturaukstis, tai nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2013 04 27, 15:20)
Mingailiux grazus tie jusu tortukai,bet man tie "bantai " visa vaizda gadina  blush2.gif ....

Aciu
Del bantu, cia jau nepasirinksi. Pagal pageidavima smile.gif Nori, dedu (negi pirsiu savo nuomone jei tiksliai zino ko nori)
Atsakyti
ryte man kazko nerode nei mikes nei nevutes sedevru blink.gif
dabar pamaciau ir žaptai atvipo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos jūs auksarenkės first.gif
Nevutės paskutinis tortukas superinis, negaliu atigrožėti wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Grožių grožiais čia lyja 4u.gif
Pakirbinsiu truputį su klausimais biggrin.gif
Kaip supratau dažna naudojat šarlot kremą prieš dengiant masę? Gal galėtumėte palyginti ją su kondesuotas-sviestas mase. Kurią lengviau valdyti, lengviau lyginti?

Ir dar dauguma pastebėjau dedat tortus padėkliukai aptraukti dovanų popieriumi. Bet jis tikriausiai ne maistinis ar nepsigers kokių negerumų nuo tos dangos?
Atsakyti