[quote=*saules_zuikutis*,2013 04 26, 19:30]
aciu.imu paprasta prosa ir prosyju
O koki karsti lygintuve nustatot? Kaip silkui ar kaip medvilnei? )))))))))
QUOTE(Schoco @ 2013 04 26, 21:18)
Tortukai
Atsiprašau jei toks klausimas jau buvo, bet kai neaktualu tai ir labai nesigilinu
Jei apatinį tortą sutvirtinsiu mediniais iešmiukais (šiaudelių dabar neturiu) tai dedant antrą tortą jį dėti su padėkliuku ar be? Ir jei tortas su padėkliuku ar reikia po juo ką nors patepti, kad viršus nenuvažiuotų transportuojant?
Jei apatinį tortą sutvirtinsiu mediniais iešmiukais (šiaudelių dabar neturiu) tai dedant antrą tortą jį dėti su padėkliuku ar be? Ir jei tortas su padėkliuku ar reikia po juo ką nors patepti, kad viršus nenuvažiuotų transportuojant?
QUOTE(punkis @ 2013 04 27, 11:03)
Atsiprašau jei toks klausimas jau buvo, bet kai neaktualu tai ir labai nesigilinu
jei pirmame aukste siaudeliai,atliekantys atramos vaidemeni,tai antras aukstas zinoma,kad turi buti su padekliuku-butent padekliukas ir atsiremia i siaudelius,todel tortas nesusmenga.patepti padekliuka reiketu,pvz aisingu,siltu lyditu pastilazu ar pan
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 27, 11:09)
jei pirmame aukste siaudeliai,atliekantys atramos vaidemeni,tai antras aukstas zinoma,kad turi buti su padekliuku-butent padekliukas ir atsiremia i siaudelius,todel tortas nesusmenga.patepti padekliuka reiketu,pvz aisingu,siltu lyditu pastilazu ar pan
dėkui labai
S_Z geras ukininku tortukas ir man tokio kitai savaitei reikes, kazko panasaus reik ideju gaudytis
p Raganyte koks dailus drakonas!
Mingailiux labai patiko tortas su keksiukais
Erdve pelytes labai simpatiskos
Ir visu kitu tortukai labai grazus!
Kad jau jus cia reklamuojates, tai ir as pasireklamuosiu
Balerina
Na ir mano vargelis, pirmasis keturiu aukstu tortas, ziauriai as jo bijojau
p Raganyte koks dailus drakonas!
Mingailiux labai patiko tortas su keksiukais
Erdve pelytes labai simpatiskos
Ir visu kitu tortukai labai grazus!
Kad jau jus cia reklamuojates, tai ir as pasireklamuosiu
Balerina
SZ, nu tikrai, kas per prosas pas pacia
mano nelabai prosytas, pagedes prosas
3,2kg. Pastilazas, slapia beze .
mano nelabai prosytas, pagedes prosas
3,2kg. Pastilazas, slapia beze .
Saules_zuikuti, nuostabus tortai:) jau apie lyguma tai net nekalbu:D
Nevute, pasakiskas keturaukstis geles nerealios:)
Rakele, bet jusu irgi lygus tortas, nenuvertinkit saves
o as siandien savo maziui pirmojo gimtadienio proga darau meskio galva barstyta trupinukais:) gal kazkas gausis
Nevute, pasakiskas keturaukstis geles nerealios:)
Rakele, bet jusu irgi lygus tortas, nenuvertinkit saves
o as siandien savo maziui pirmojo gimtadienio proga darau meskio galva barstyta trupinukais:) gal kazkas gausis
QUOTE(Nevute @ 2013 04 27, 11:30)
kokio grazumooo!!!!
QUOTE(Rakelė @ 2013 04 27, 11:31)
SZ, nu tikrai, kas per prosas pas pacia
antikvarinis,su zarijom
Nu ir priprosyjot, mergytes, grazu ziureti Grazuoliai tortukai Visi