Aš laukiu kol man įspėjimą į paišys, teks ir man čia nebesilankyti
Papildyta:
Gal gi ir ne paskutinis draugo mergytės pusės metukų proga
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 04 23, 17:41)
Aš laukiu kol man įspėjimą į paišys, teks ir man čia nebesilankyti
nu gal neipaisys, nes as maniau kad mane ir "uzbanins"
Tortukas labai grazus
Papildyta:
astatortas, kr1stute, vaivin
SZ fainas kempius, jis gal daug vandens prisisiurbes gal del to ispaudimai maziau matos
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 04 23, 17:41)
labai fainas.drambliukas toks apspanges
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 23, 17:57)
SZ [/b] fainas kempius, jis gal daug vandens prisisiurbes gal del to ispaudimai maziau matos
ai,nu jo,gi kempine
QUOTE(umedyte @ 2013 04 22, 22:07)
astatortas labai labai tai tos geltonos geles ant pirmojo tortuko gyvos ar ne??
leguska69
vaivin grazi liuto galva
leguska69
vaivin grazi liuto galva
aciukas visoms uz grazius atsiliepimus, geles gyvos
Na negaliu atsigereti jusu darbukais Labai knieti ir paciai kazka pabandyti. Del torciuku tai kaip ir aisku, bet papuosimas, tai man tamsus miskas. Zinoma perskaiciau nemazai temu, bet taip gerai ir nesupratau is kur isgauti spalvytes. Tikiu, kad yra spec dazu, bet noretusi pradziai pabandymui kazko nedaug. (minimaliomis islaidomis)
Sakykit, kai lipdot figūrėles iš anksto kaip po to jas pritvirtinant prie torto apdengtu pastilažu. Gi figūrėlė sukietėja ir nebeįsmeigsi pagaliuko
QUOTE(*Linele* @ 2013 04 24, 16:12)
Sakykit, kai lipdot figūrėles iš anksto kaip po to jas pritvirtinant prie torto apdengtu pastilažu. Gi figūrėlė sukietėja ir nebeįsmeigsi pagaliuko
Su vandeniu arba jei turiu, aisingu. Bet prikimba ir su vandeniu kai pastovi (nereikia tik patupdzius kazkur vezti tai prilips)
Ir nesmeik i baiboka jokiu pagaliu. spageti ikisk, viskas super laikysis
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 24, 15:25)
Su vandeniu arba jei turiu, aisingu. Bet prikimba ir su vandeniu kai pastovi (nereikia tik patupdzius kazkur vezti tai prilips)
Ačiū, vakar neturėjau spagečių tai pagalius sukišau. Bet aišku valgytojus perspėsiu apie pavojų baiboke
O jei man patrūkinėjo padžiuvęs baibokas, tai per daug pudrų, krakmolo buvo?
QUOTE(*Linele* @ 2013 04 24, 16:28)
Ačiū, vakar neturėjau spagečių tai pagalius sukišau. Bet aišku valgytojus perspėsiu apie pavojų baiboke
Jei mase buvo gera, tai jei lipdant nebuvo itrukimu, nu neturejo dziudamas sutrukineti. man taip nebuna, nebent is pat karto jau matosi kazkokie itrukimai, tada perminkau vandens dadejus lasa
QUOTE(*Linele* @ 2013 04 24, 16:12)
man betkokiu atveju ramiausia atrodo baiboka ismeigti.nusilipdai baiboka,su pagaliuku is anksto padarai skylute,o kai isdziuna- ramiai smeigi mazesnius su spageciu,didesnius su dantu krapstuku(perspejant zmones )
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 24, 15:33)
Jei mase buvo gera, tai jei lipdant nebuvo itrukimu, nu neturejo dziudamas sutrukineti. man taip nebuna, nebent is pat karto jau matosi kazkokie itrukimai, tada perminkau vandens dadejus lasa
Darydama baibokams masę nedėjau aliejaus, gal dėl to labiau trupėjo, nes su aliejum kažkaip paklusnesnė ir malonesnė gaunas
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 24, 15:38)
man betkokiu atveju ramiausia atrodo baiboka ismeigti.nusilipdai baiboka,su pagaliuku is anksto padarai skylute,o kai isdziuna- ramiai smeigi mazesnius su spageciu,didesnius su dantu krapstuku(perspejant zmones )
Aš taip irgi sugalvojau, kad padaryti skylutę, o po to jau bus vieta pagaliukui, tik nežinau kaip laikysis. Bet galvojau gal kokių mandresnių variantų yra. Tai žinosiu dabar , spegečiai, pagaliukai ir vandenukas
O as kai tik imanoma jokiu pagaliuku nekisu nu man ...kuo maziau ant torto nevalgomu dalyku tuo geriau, ypac jei vaikiskas tortas
aisku del tvirtumo transportuojant tai visiskai tiesa kad ner lygiu pagaliukams, bet jei fogurele nera labai didele tai puikiai prisiklijuoja su tirpintu pastilazu ir tikrai tvirtai laikosi. kas liecia kuno dalis ypac kakla tai buna kad kol dziuna pasmeigiu, o po to panaikinu
Jei vistik tenka palikti pagaliuka, tai ant dezes klijuoju perspejima, kiek ko kur prideta trumpai ir normaliu tekstu aisku nes zodinis perspejimas, ypac teciams, kurie dazniausiai ir pasiimta tai tik 5min
aisku del tvirtumo transportuojant tai visiskai tiesa kad ner lygiu pagaliukams, bet jei fogurele nera labai didele tai puikiai prisiklijuoja su tirpintu pastilazu ir tikrai tvirtai laikosi. kas liecia kuno dalis ypac kakla tai buna kad kol dziuna pasmeigiu, o po to panaikinu
Jei vistik tenka palikti pagaliuka, tai ant dezes klijuoju perspejima, kiek ko kur prideta trumpai ir normaliu tekstu aisku nes zodinis perspejimas, ypac teciams, kurie dazniausiai ir pasiimta tai tik 5min