Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aš laukiu kol man įspėjimą į paišys, teks ir man čia nebesilankyti lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image

Gal gi ir ne paskutinis hihihi.gif draugo mergytės pusės metukų proga
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 04 23, 17:41)
Aš laukiu kol man įspėjimą į paišys, teks ir man čia nebesilankyti  lotuliukas.gif
Gal gi ir ne paskutinis  hihihi.gif draugo mergytės pusės metukų proga

biggrin.gif nu gal neipaisys, nes as maniau kad mane ir "uzbanins" ax.gif

Tortukas labai grazus wub.gif
Papildyta:
astatortas, kr1stute, vaivin thumbup.gif
SZ
fainas kempius, jis gal daug vandens prisisiurbes gal del to ispaudimai maziau matos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 23 balandžio 2013 - 16:54
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 04 23, 17:41)

labai fainas.drambliukas toks apspanges biggrin.gif

QUOTE(ramune.v @ 2013 04 23, 17:57)
SZ [/b] fainas kempius, jis gal daug vandens prisisiurbes gal del to ispaudimai maziau matos biggrin.gif

ai,nu jo,gi kempine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2013 04 22, 22:07)
astatortas  labai labai  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tai tos geltonos geles ant pirmojo tortuko gyvos ar ne?? biggrin.gif  g.gif  g.gif
leguska69  4u.gif
vaivin grazi liuto galva  4u.gif  4u.gif

aciukas visoms uz grazius atsiliepimus, geles gyvos smile.gif
Atsakyti
Na negaliu atsigereti jusu darbukais wub.gif Labai knieti ir paciai kazka pabandyti. Del torciuku tai kaip ir aisku, bet papuosimas, tai man tamsus miskas. Zinoma perskaiciau nemazai temu, bet taip gerai ir nesupratau is kur isgauti spalvytes. Tikiu, kad yra spec dazu, bet noretusi pradziai pabandymui kazko nedaug. (minimaliomis islaidomis) blush2.gif
Atsakyti
Sakykit, kai lipdot figūrėles iš anksto kaip po to jas pritvirtinant prie torto apdengtu pastilažu. Gi figūrėlė sukietėja ir nebeįsmeigsi pagaliuko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 24 balandžio 2013 - 15:13
QUOTE(*Linele* @ 2013 04 24, 16:12)
Sakykit, kai lipdot figūrėles iš anksto kaip po to jas pritvirtinant prie torto apdengtu pastilažu. Gi figūrėlė sukietėja ir nebeįsmeigsi pagaliuko  g.gif

Su vandeniu arba jei turiu, aisingu. Bet prikimba ir su vandeniu kai pastovi (nereikia tik patupdzius kazkur vezti tai prilips)
Ir nesmeik i baiboka jokiu pagaliu. spageti ikisk, viskas super laikysis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 24, 15:25)
Su vandeniu arba jei turiu, aisingu. Bet prikimba ir su vandeniu kai pastovi (nereikia tik patupdzius kazkur vezti tai prilips)
Ir nesmeik i baiboka jokiu pagaliu. spageti ikisk, viskas super laikysis wink.gif

Ačiū, vakar neturėjau spagečių tai pagalius sukišau. Bet aišku valgytojus perspėsiu apie pavojų baiboke lotuliukas.gif

O jei man patrūkinėjo padžiuvęs baibokas, tai per daug pudrų, krakmolo buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 24 balandžio 2013 - 15:29
QUOTE(*Linele* @ 2013 04 24, 16:28)
Ačiū, vakar neturėjau spagečių tai pagalius sukišau. Bet aišku valgytojus perspėsiu apie pavojų baiboke  lotuliukas.gif

O jei man patrūkinėjo padžiuvęs baibokas, tai per daug pudrų, krakmolo buvo?

Jei mase buvo gera, tai jei lipdant nebuvo itrukimu, nu neturejo dziudamas sutrukineti. man taip nebuna, nebent is pat karto jau matosi kazkokie itrukimai, tada perminkau vandens dadejus lasa
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 04 24, 16:12)
Sakykit, kai lipdot figūrėles iš anksto kaip po to jas pritvirtinant prie torto apdengtu pastilažu. Gi figūrėlė sukietėja ir nebeįsmeigsi pagaliuko  g.gif

man betkokiu atveju ramiausia atrodo baiboka ismeigti.nusilipdai baiboka,su pagaliuku is anksto padarai skylute,o kai isdziuna- ramiai smeigi smile.gif mazesnius su spageciu,didesnius su dantu krapstuku(perspejant zmones smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 24, 15:33)
Jei mase buvo gera, tai jei lipdant nebuvo itrukimu, nu neturejo dziudamas sutrukineti. man taip nebuna, nebent is pat karto jau matosi kazkokie itrukimai, tada perminkau vandens dadejus lasa

Darydama baibokams masę nedėjau aliejaus, gal dėl to labiau trupėjo, nes su aliejum kažkaip paklusnesnė ir malonesnė gaunas
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 24, 15:38)
man betkokiu atveju ramiausia atrodo baiboka ismeigti.nusilipdai baiboka,su pagaliuku is anksto padarai skylute,o kai isdziuna- ramiai smeigi smile.gif mazesnius su spageciu,didesnius su dantu krapstuku(perspejant zmones smile.gif  )

Aš taip irgi sugalvojau, kad padaryti skylutę, o po to jau bus vieta pagaliukui, tik nežinau kaip laikysis. Bet galvojau gal kokių mandresnių variantų yra. Tai žinosiu dabar , spegečiai, pagaliukai ir vandenukas drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
O as kai tik imanoma jokiu pagaliuku nekisu unsure.gif nu man ...kuo maziau ant torto nevalgomu dalyku tuo geriau, ypac jei vaikiskas tortas g.gif
aisku del tvirtumo transportuojant tai visiskai tiesa kad ner lygiu pagaliukams, bet jei fogurele nera labai didele tai puikiai prisiklijuoja su tirpintu pastilazu ir tikrai tvirtai laikosi. kas liecia kuno dalis ypac kakla tai buna kad kol dziuna pasmeigiu, o po to panaikinu biggrin.gif
Jei vistik tenka palikti pagaliuka, tai ant dezes klijuoju perspejima, kiek ko kur prideta trumpai ir normaliu tekstu aisku smile.gif nes zodinis perspejimas, ypac teciams, kurie dazniausiai ir pasiimta tai tik 5min biggrin.gif
Atsakyti