Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ir dar...
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Mingailiuko nuostabus tortai ! norejau paklaust Mingailiuk, kokia naudoji violetine spalvyte, labai grazi, man nesigauna tokia :
Atsakyti
Astatortas, vau koks laivas bigsmile.gif ir tas su gyvom wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

ir kiti thumbup.gif

Leguska grazus darbukai 4u.gif
Sarunei 4u.gif smile.gif
Atsakyti
ooo,kokia kaukole! bigsmile.gif
Atsakyti
astatortas, kiek daug gražių tortukų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Visu tortai be isimties nuostabus wub.gif
keliu ir as savo meginima puosti, kad nebuciau tik stebetoja (nors man nera ka lygintis su jusiskiais blush2.gif )
user posted image
tikiuosi temos neuztersiu ax.gif
Atsakyti

i 
Žinutės ne į temą ištrintos.
Atsakyti
Siūlau pervadinti temą į pagyrų puodą smile.gif , žiūriu dar daugiau apribojimų čia atsirado unsure.gif , gi ne apie batus šnekam , o torto kepimas ir jo puošimas susija dalykai smile.gif . Darot temą visiškai nebepatraukią smile.gif .
Atsakyti
astatortas labai labai 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif tai tos geltonos geles ant pirmojo tortuko gyvos ar ne?? biggrin.gif g.gif g.gif
leguska69 4u.gif
vaivin grazi liuto galva 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites,jus kuo tolyn tuo grazesniu tortuku prikepat 4u.gif . Nevute,Pasta ,Feminela,Rasa zyk ir visos visos wub.gif .
Cia mano drauges mamai kavos ir rafaelouser posted image
Atsakyti
kr1stute, gražus tortas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 04 22, 21:12)
Siūlau pervadinti temą į pagyrų puodą  smile.gif , žiūriu dar daugiau apribojimų čia atsirado  unsure.gif  , gi ne apie batus šnekam , o torto kepimas ir jo puošimas susija dalykai  smile.gif . Darot temą visiškai nebepatraukią  smile.gif .

taikliai. Tikrai ši tema tik pasigirt, daugiau niekam.
Negi visos atsisakysit nemokamos reklamos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 04 23, 09:22)
Negi visos atsisakysit nemokamos reklamos?  rolleyes.gif

norit pasakyti,kad sia tema visos naudoja kaip nemokama reklama? biggrin.gif sakyciau labai naivu biggrin.gif atsiuskit i az man bent viena sava zmogu-''klienta'' -pamatysit kaip as isnaudoju sia nemokama reklama smile.gif
-----------------------------------
Kristule,labai grazios tavo geles
as tai su kempine biggrin.gif
tik sikart foto kazkodel nesimato ispaudimu g.gif
vysninis karamelinis
user posted image
Atsakyti