va sau gimtadieniui issikepiau :}
pirmoji barbe gyvenime 3.5kg varskinis gaivumelis
ir zmogus voras
grazio gelytes, rasa_zyk
bituciu tortukas mielas
sokoladinis su uogom koks apetitnas!
bituciu tortukas mielas
sokoladinis su uogom koks apetitnas!
QUOTE(gyvatele @ 2013 04 02, 17:18)
Man patogiausia ikelti per part.lt
Sveikinu visas kepejeles su praejusia svente! Kad greiciau ateitu pavasaris!!!!
Visu tortukai
o cia kas ieskojo simpsonu: http://www.lovelytut...read.php?t=4444
Ir pasirodau su keliais savo tortukais:
snicersas 1,200g
snicersas 2000g
savos kurybos...vidus varskes kremas,persikai,braskes
QUOTE(rivera @ 2013 04 02, 10:22)
Nu net gryzau pasiziuret kaip ta Dora atrodo, kas jai ten ne taip...
Grazuolis tortukas, svariai ir graziai atliktas kaip ir visi Nevutes tortukai. O prisikabint matyt zmones gali ir prie stulpo abet tik kabintis . Cia gal visus uzsitesusi ziema veikia
Grazuolis tortukas, svariai ir graziai atliktas kaip ir visi Nevutes tortukai. O prisikabint matyt zmones gali ir prie stulpo abet tik kabintis . Cia gal visus uzsitesusi ziema veikia
Norejo labai grazaus, tai is stengiausi labai grazu padaryt, matyt ne i jos skoni pataikiau neesme, visokiu yra visokiu reik
Ziuriu kad daug kepejeliu pavasari gime leguska69 ir Akvilyte su gimtadieniais Akvilyte suuuper dovana, as jau savajam tikria nekepsiu jokiu tortu, desros geriau bet tas sokoladinis su uogom... o frezijos mergaite su bitutem
QUOTE(saintlina @ 2013 04 02, 10:53)
išdrįsiu ir aš savo velykinį parodyt. Labai margas gavosi, turbūt kad pavasario labai pasiilgau Bet kai šeimyna SM nesilanko ir tobulų tortų nemato, tai ir šitas labai gražus pasirodė
Labai grazus:)
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 02, 11:23)
ne į temą, bet kas daugiau supras mano dziaugsmą jei ne torto kepejos
va kokį torčiuką gavau gimdienio proga
super dovanele!
QUOTE(lituke-sypsenele @ 2013 04 02, 14:55)
Sveikos, as jusu tortu groziui neprilygstu, bet atejau pasirodyt, kaip man pavyko. Antras mano gyvenime puostas tortukas sunaus 4 metuku proga. Kaip tycia mazoji visa laila buvo isikabinus i kojas. Na bet vaikai darzelyje buvo suzaveti.
svarbiausia ir yra vaiku reakcija:)
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 04 02, 15:08)
savamoksliškai lipinau frezijas, kadangi gavosi atpažįstamos, tai gal visai ir vykę
tikrai frezijos gavosi, grazu:)
QUOTE(leguska69 @ 2013 04 02, 15:36)
va sau gimtadieniui issikepiau :}
skaniai atrodo
Labai gražūs visų tortai .Gyvatele , kaip padarote tokią alaus putą?
akvilyte super dovana
Azalija-777 labai grazuciai, o jau antra foto viska pasako
lituke-sypsenele jusu paskutinis sakinys svarbiausias, kaip smagu kai darbas buna ivertintas
Rasa_zyk as noriu i kursus pas tamsta
leguska69, gyvatele oho gausa
Azalija-777 labai grazuciai, o jau antra foto viska pasako
lituke-sypsenele jusu paskutinis sakinys svarbiausias, kaip smagu kai darbas buna ivertintas
Rasa_zyk as noriu i kursus pas tamsta
leguska69, gyvatele oho gausa
Labas vakaras, labai dažnai skaitau jūsų temą, nuostabūs jūsų tortukai:) retkarčiais ir aš iškepu kokį blyną, labai stengiuosi juos darydama, todėl galutiniu rezultatu labai džiaugiuosi, kad ir koks neprofesionalus jis bebūtų norėjau pasidalinti savo velykiniu blynu "Velykos ant sniego" sėkmės jums visoms kepimuose ir gero vakaro
Sveikos, norėčiau patarimo ateičiai... Padariau apvalią karūną ir ją sujungiau, džiovinau ant maistine plėvele dengto stiklainio, viskas sustingo... O kaip ją nuimti dabar?? Ji net nejuda iš vietos! gerai, kad masės daugiau liko, kitai tikrai užteks, tai nebaisu, kad sulūš, bet kaip jūs po to jas nuimat? Ką ne taip padariau?
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 02, 11:23)
ne į temą, bet kas daugiau supras mano dziaugsmą jei ne torto kepejos
Super dovana
Su praejusiu akvilyte ir leguska69
http://sphotos-e.ak....508856031_n.jpg
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 04 02, 12:11)
Brač visai profilį išsitrynė, taip smalsu pasidarė, bus man temos nesekt
jau ir man nerodo, ar ji issiregistravo, ar uzblokavo nuo musu
tavo frezijos nuostabios
QUOTE(gyvatele @ 2013 04 02, 16:40)
kokia puta faina
QUOTE(Rožinė @ 2013 04 02, 21:11)
tikros "Velykos ant sniego"
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 04 02, 21:36)
Sveikos, norėčiau patarimo ateičiai... Padariau apvalią karūną ir ją sujungiau, džiovinau ant maistine plėvele dengto stiklainio, viskas sustingo... O kaip ją nuimti dabar?? Ji net nejuda iš vietos! gerai, kad masės daugiau liko, kitai tikrai užteks, tai nebaisu, kad sulūš, bet kaip jūs po to jas nuimat? Ką ne taip padariau?
gal pabandyk pasukti buteli, laikyk karuna, o butelis suk apie asi
QUOTE(saintlina @ 2013 04 02, 10:53)
gal biski apkrautas tortukas, bet geles nuostabios, man jos kaip tikros
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 02, 14:34)
tortukai fainuciai , bet foto su mergyte, labai patiko
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 04 02, 22:36)
visad darau ant kepimo popieriaus slidzios puses
ir siuo atveju kilo tik mintis kaip erikiuxxx-pasukti atsargiai bet stipriai laikant, jei gerai suklijuota ir isdziuvus-viskas bus ok, turetu nusiimti su visa plevele, o ja tada nuo karunos nuimsit atskirai.