Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

va sau gimtadieniui issikepiau :}
user posted image

pirmoji barbe gyvenime 3.5kg varskinis gaivumelis

user posted image

ir zmogus voras
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 04 01, 12:51)
radikal.ru mirksiukas.gif

Man patogiausia ikelti per part.lt smile.gif
Atsakyti
grazio gelytes, rasa_zyk

bituciu tortukas mielas

sokoladinis su uogom koks apetitnas! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvatele @ 2013 04 02, 17:18)
Man patogiausia ikelti per part.lt  smile.gif

Sveikinu visas kepejeles su praejusia svente! Kad greiciau ateitu pavasaris!!!!
Visu tortukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o cia kas ieskojo simpsonu: http://www.lovelytut...read.php?t=4444

Ir pasirodau su keliais savo tortukais:
snicersas 1,200g
user posted image

snicersas 2000g
user posted image

savos kurybos...vidus varskes kremas,persikai,braskes
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvatele: 02 balandžio 2013 - 16:43
QUOTE(rivera @ 2013 04 02, 10:22)
Nu net gryzau pasiziuret kaip ta Dora atrodo, kas jai ten ne taip... g.gif
Grazuolis tortukas, svariai ir graziai atliktas kaip ir visi Nevutes tortukai. O prisikabint matyt zmones gali ir prie stulpo  doh.gif abet tik kabintis . Cia gal visus uzsitesusi ziema veikia verysad.gif

Norejo labai grazaus, tai is stengiausi labai grazu padaryt, matyt ne i jos skoni pataikiau smile.gif neesme, visokiu yra visokiu reik drinks_cheers.gif

Ziuriu kad daug kepejeliu pavasari gime smile.gif leguska69 ir Akvilyte su gimtadieniais 4u.gif Akvilyte suuuper dovana, as jau savajam tikria nekepsiu jokiu tortu, desros geriau biggrin.gif bet tas sokoladinis su uogom... wub.gif o frezijos wub.gif mergaite su bitutem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 02, 10:53)
išdrįsiu ir aš savo velykinį parodyt. Labai margas gavosi, turbūt kad pavasario labai pasiilgau  biggrin.gif  Bet kai šeimyna SM nesilanko ir tobulų tortų nemato, tai ir šitas labai gražus pasirodė  smile.gif

Labai grazus:)

QUOTE(akvilyte @ 2013 04 02, 11:23)

ne į temą, bet kas daugiau supras mano dziaugsmą jei ne torto kepejos  lotuliukas.gif
va kokį torčiuką gavau gimdienio proga  wub.gif

super dovanele! smile.gif

QUOTE(lituke-sypsenele @ 2013 04 02, 14:55)
Sveikos, as jusu tortu groziui neprilygstu, bet atejau pasirodyt, kaip man pavyko. Antras mano gyvenime puostas tortukas sunaus 4 metuku proga. Kaip tycia mazoji visa laila buvo isikabinus i kojas. Na bet vaikai darzelyje buvo suzaveti.

svarbiausia ir yra vaiku reakcija:)

QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 04 02, 15:08)
savamoksliškai lipinau frezijas, kadangi gavosi atpažįstamos, tai gal visai ir vykę  lotuliukas.gif

tikrai frezijos gavosi, grazu:)

QUOTE(leguska69 @ 2013 04 02, 15:36)
va sau gimtadieniui issikepiau :}

skaniai atrodo smile.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų tortai thumbup.gif .Gyvatele , kaip padarote tokią alaus putą?
Atsakyti
akvilyte super dovana bigsmile.gif
Azalija-777 labai grazuciai, o jau antra foto viska pasako biggrin.gif
lituke-sypsenele jusu paskutinis sakinys svarbiausias, kaip smagu kai darbas buna ivertintas smile.gif
Rasa_zyk wub.gif as noriu i kursus pas tamsta biggrin.gif
leguska69, gyvatele oho gausa thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras, labai dažnai skaitau jūsų temą, nuostabūs jūsų tortukai:) retkarčiais ir aš iškepu kokį blyną, labai stengiuosi juos darydama, todėl galutiniu rezultatu labai džiaugiuosi, kad ir koks neprofesionalus jis bebūtų smile.gif norėjau pasidalinti savo velykiniu blynu "Velykos ant sniego" biggrin.gif sėkmės jums visoms kepimuose ir gero vakaro 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožinė: 02 balandžio 2013 - 21:11
Sveikos, norėčiau patarimo ateičiai... Padariau apvalią karūną ir ją sujungiau, džiovinau ant maistine plėvele dengto stiklainio, viskas sustingo... O kaip ją nuimti dabar?? Ji net nejuda iš vietos! blink.gif gerai, kad masės daugiau liko, kitai tikrai užteks, tai nebaisu, kad sulūš, bet kaip jūs po to jas nuimat? g.gif Ką ne taip padariau? unsure.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 02, 11:23)
ne į temą, bet kas daugiau supras mano dziaugsmą jei ne torto kepejos  lotuliukas.gif

va kokį torčiuką gavau gimdienio proga  wub.gif

Super dovana thumbup.gif wub.gif

Su praejusiu akvilyte ir leguska69 4u.gif

http://sphotos-e.ak....508856031_n.jpg

QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 04 02, 12:11)
Brač visai profilį išsitrynė, taip smalsu pasidarė, bus man temos nesekt  lotuliukas.gif

jau ir man nerodo, ar ji issiregistravo, ar uzblokavo nuo musu biggrin.gif

tavo frezijos nuostabios thumbup.gif

QUOTE(gyvatele @ 2013 04 02, 16:40)

kokia puta faina thumbup.gif 

QUOTE(Rožinė @ 2013 04 02, 21:11)

tikros "Velykos ant sniego" biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 04 02, 21:36)
Sveikos, norėčiau patarimo ateičiai... Padariau apvalią karūną ir ją sujungiau, džiovinau ant maistine plėvele dengto stiklainio, viskas sustingo... O kaip ją nuimti dabar?? Ji net nejuda iš vietos!  blink.gif gerai, kad masės daugiau liko, kitai tikrai užteks, tai nebaisu, kad sulūš, bet kaip jūs po to jas nuimat?  g.gif Ką ne taip padariau?  unsure.gif

gal pabandyk pasukti buteli, laikyk karuna, o butelis suk apie asi ax.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 04 02, 10:53)

gal biski apkrautas tortukas, bet geles nuostabios, man jos kaip tikros thumbup.gif

QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 02, 14:34)

tortukai fainuciai thumbup.gif , bet foto su mergyte, labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 02 balandžio 2013 - 23:04
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 04 02, 22:36)
Sveikos, norėčiau patarimo ateičiai... Padariau apvalią karūną ir ją sujungiau, džiovinau ant maistine plėvele dengto stiklainio, viskas sustingo... O kaip ją nuimti dabar?? Ji net nejuda iš vietos!  blink.gif gerai, kad masės daugiau liko, kitai tikrai užteks, tai nebaisu, kad sulūš, bet kaip jūs po to jas nuimat?  g.gif Ką ne taip padariau?  unsure.gif

visad darau ant kepimo popieriaus slidzios puses unsure.gif
ir siuo atveju kilo tik mintis kaip erikiuxxx-pasukti atsargiai bet stipriai laikant, jei gerai suklijuota ir isdziuvus-viskas bus ok, turetu nusiimti su visa plevele, o ja tada nuo karunos nuimsit atskirai.
Atsakyti