Mano siandieninis tortukas mokytojai, sugryzimo is dekreto proga (kolektyvui)
Sokoladinis/vysninis su aguonom, 3,5kg
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 21, 11:05)
o kuo skirias jis nuo juodo miško
QUOTE(Rakelė @ 2013 04 21, 11:48)
Cia visiskai kitoks. Vysninis/karamelinis/sokoladinis su aguonom. Visai net nepanasus jie
Noriu paklausti, kas naudojat sviestinį kremą su sausainių trupiniai: kiek trupinių reikia 1 pakeliui sviesto? Ar į tą mišinį dar reikia dėti cukraus pudros ar kondensuoto pieno?
Nevutės, Mingailiux, Saulės Zuikio, Pastos tortai visada išskirtiniai, tokie, kuriems niko kairėje lango pusėje nereikia ieškoti, malačiai
sviestą reikia išplakti su kondenuotu pienu, ir suberti sijotus trupinius...šiaip viską darau iš akies, bet dažniausiai 2-3 pakeliams sviesto sunaudoju 1 pakelį sausainių...
sviestą reikia išplakti su kondenuotu pienu, ir suberti sijotus trupinius...šiaip viską darau iš akies, bet dažniausiai 2-3 pakeliams sviesto sunaudoju 1 pakelį sausainių...
QUOTE(Olesta @ 2013 04 21, 13:39)
Pastos tortai visada išskirtiniai, tokie, kuriems niko kairėje lango pusėje nereikia ieškoti
sainių...
sainių...
aciu visoms
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 21, 11:05)
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 20, 12:53)
kas cia per nerodau... greit tortus i viesuma!
Kaip tik dariau sūnaus gimtadieniui tortą- teniso raketę, galvojau, jau kaip dėsiu, jau kaip parodysiu, o taaaaaaip nesigavo Ne taip dažnai kepu, bet įmesiu kelis padabnesnius į tortus. Didelė bėda, kad man labai trūksta kruopštumo ir meninių gabumų
Beveik 2 kg jogurtinis su vynuogėm ir mandarinais
2.8 kg apačia- turtingas kavos, viršus- jogurtinis su želės gabaliukais.
1.7 kg rikotos su vynuogėm ir apelsinais
1.8 kg "Rafaelo"
2.7 kg snickers
Turtingas kavos tortas, torčiukų svoris maždaug po 250 g. Dariau sau, tik pabandymui, todėl neaptepta niekuo ir šviečiasi tortas iš po šlapios beze
QUOTE(šarūnė @ 2013 04 22, 08:33)
Kaip tik dariau sūnaus gimtadieniui tortą- teniso raketę, galvojau, jau kaip dėsiu, jau kaip parodysiu, o taaaaaaip nesigavo Ne taip dažnai kepu, bet įmesiu kelis padabnesnius į tortus. Didelė bėda, kad man labai trūksta kruopštumo ir meninių gabumų
tortukai neblogi,o ir beze gavosi! niekas negimsta mokedamas,svarbu,kad pati matot savo klaideles,tad manau, jog su laiku viskas tik geres su raidelem matau vargstat-atsiverskit kelis puslapius atgal,ten mergaites dave gerus patarimus del ju Tarp kitko,su kokia mase dirbat? Sekmes
p.s.Ir tikrai nebijokit pasirodyti ,patarimai kartais labai pravercia .Juolab,kad turit ka rodyti !
Mingailiux is kur jus semiates tokiu ideju????
Maxi keksas nu labai
QUOTE(umedyte @ 2013 04 22, 08:02)
tortukai neblogi,o ir beze gavosi! niekas negimsta mokedamas,svarbu,kad pati matot savo klaideles,tad manau, jog su laiku viskas tik geres su raidelem matau vargstat-atsiverskit kelis puslapius atgal,ten mergaites dave gerus patarimus del ju Tarp kitko,su kokia mase dirbat? Sekmes
p.s.Ir tikrai nebijokit pasirodyti ,patarimai kartais labai pravercia .Juolab,kad turit ka rodyti !
Oi, seku aš temas, nepraleidžiu nei puslapėlio labai daug gerų patarimų čia gaunu, o kartais nei klaust nereikia- kitos paklausia, aš panaudoju O ir tortų idėjos iš čia Viena yra paskaityti, kita padaryti. Kai turi laiko, padžiovini masę ir raidelės net be plėvelės išsispaudžia gerai, o kai paskubi, tai ir turi kreivuoliukus O darau Meain masę su gliukoze- man ji geriausiai pavyksta ir yra skaniausia