Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Mano siandieninis tortukas mokytojai, sugryzimo is dekreto proga (kolektyvui)

Sokoladinis/vysninis su aguonom, 3,5kg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 21, 11:05)

wub.gif wub.gif

o kuo skirias jis nuo juodo miško g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 04 21, 11:48)
wub.gif  wub.gif

o kuo skirias jis nuo  juodo miško  g.gif  smile.gif

Cia visiskai kitoks. Vysninis/karamelinis/sokoladinis su aguonom. Visai net nepanasus jie
Atsakyti
Noriu paklausti, kas naudojat sviestinį kremą su sausainių trupiniai: kiek trupinių reikia 1 pakeliui sviesto? Ar į tą mišinį dar reikia dėti cukraus pudros ar kondensuoto pieno?
Atsakyti
Nevutės, Mingailiux, Saulės Zuikio, Pastos tortai visada išskirtiniai, tokie, kuriems niko kairėje lango pusėje nereikia ieškoti, malačiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

sviestą reikia išplakti su kondenuotu pienu, ir suberti sijotus trupinius...šiaip viską darau iš akies, bet dažniausiai 2-3 pakeliams sviesto sunaudoju 1 pakelį sausainių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 21 balandžio 2013 - 12:40
QUOTE(Olesta @ 2013 04 21, 13:39)
Pastos tortai visada išskirtiniai, tokie, kuriems niko kairėje lango pusėje nereikia ieškoti
sainių...

aciu visoms 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 21, 11:05)

bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 20, 12:53)
kas cia per nerodau... greit tortus i viesuma! biggrin.gif

lotuliukas.gif Kaip tik dariau sūnaus gimtadieniui tortą- teniso raketę, galvojau, jau kaip dėsiu, jau kaip parodysiu, o taaaaaaip nesigavo blush2.gif Ne taip dažnai kepu, bet įmesiu kelis padabnesnius į tortus. Didelė bėda, kad man labai trūksta kruopštumo ir meninių gabumų ax.gif
Beveik 2 kg jogurtinis su vynuogėm ir mandarinais
user posted image
2.8 kg apačia- turtingas kavos, viršus- jogurtinis su želės gabaliukais.
user posted image
1.7 kg rikotos su vynuogėm ir apelsinais
user posted image
1.8 kg "Rafaelo"
user posted image
2.7 kg snickers
user posted image
Turtingas kavos tortas, torčiukų svoris maždaug po 250 g. Dariau sau, tik pabandymui, todėl neaptepta niekuo ir šviečiasi tortas iš po šlapios beze ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2013 04 22, 08:33)
lotuliukas.gif Kaip tik dariau sūnaus gimtadieniui tortą- teniso raketę, galvojau, jau kaip dėsiu, jau kaip parodysiu, o taaaaaaip nesigavo  blush2.gif Ne taip dažnai kepu, bet įmesiu kelis padabnesnius į tortus. Didelė bėda, kad man labai trūksta kruopštumo ir meninių gabumų  ax.gif

tortukai neblogi,o ir beze gavosi! 4u.gif niekas negimsta mokedamas,svarbu,kad pati matot savo klaideles,tad manau, jog su laiku viskas tik geres 4u.gif 4u.gif su raidelem matau vargstat-atsiverskit kelis puslapius atgal,ten mergaites dave gerus patarimus del ju mirksiukas.gif Tarp kitko,su kokia mase dirbat? g.gif Sekmes 4u.gif
p.s.Ir tikrai nebijokit pasirodyti ,patarimai kartais labai pravercia thumbup.gif .Juolab,kad turit ka rodyti ! bigsmile.gif

Mingailiux is kur jus semiates tokiu ideju???? biggrin.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Maxi keksas thumbup.gif thumbup.gif nu labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 22 balandžio 2013 - 08:07
QUOTE(umedyte @ 2013 04 22, 08:02)
tortukai neblogi,o ir beze gavosi!  4u.gif niekas negimsta mokedamas,svarbu,kad pati matot savo klaideles,tad manau, jog su laiku viskas tik geres  4u.gif  4u.gif su raidelem matau vargstat-atsiverskit kelis puslapius atgal,ten mergaites dave gerus patarimus del ju  mirksiukas.gif Tarp kitko,su kokia mase dirbat? g.gif  Sekmes  4u.gif
p.s.Ir tikrai nebijokit pasirodyti ,patarimai kartais labai pravercia  thumbup.gif .Juolab,kad turit ka rodyti ! bigsmile.gif

Oi, seku aš temas, nepraleidžiu nei puslapėlio lotuliukas.gif labai daug gerų patarimų čia gaunu, o kartais nei klaust nereikia- kitos paklausia, aš panaudoju tongue.gif O ir tortų idėjos iš čia ax.gif Viena yra paskaityti, kita padaryti. Kai turi laiko, padžiovini masę ir raidelės net be plėvelės išsispaudžia gerai, o kai paskubi, tai ir turi kreivuoliukus biggrin.gif O darau Meain masę su gliukoze- man ji geriausiai pavyksta ir yra skaniausia thumbup.gif
Atsakyti
Labukas visoms,seniai besirodziau su savo darbais ax.gif nesulaukiau patarimo del gyvu geliu ant torto, na gavos kas gavosi biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
ir dar keli darbeliai jusu vertinimuj smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
mano pora sumeistravotu siam svaitgaliui su labai dideliu tinguliu: