Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(umedyte @ 2013 04 20, 11:23)
Ramune v.- 4u.gif  thumbup.gif kaip ta coca-cola uzrasa taip tiksliai atkartojote?? g.gif

skaniai atrodo smile.gif
dariau su trafaretu.
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 04 20, 11:43)
Mergaites, darau per plevele, bet kai reikia jas perkelti ant torto, tai man ir prasideda... Tai raides sukreivinu, tai nelygiai viena kitos atzvilgiu, tai zodis nelygus gaunasi. Net ant savo vaiku tortu nedejau uzrasu, kad nesugadinciau vaizdo blush2.gif  Reikes pradet jas atmusinet, nes kitaip neismoksiu rolleyes.gif

na gi reik mase kiek padziovinti, tada neprilimpa ji prie pleveles ir su peiliuku uzkabinus nusiima, neissiklaipo.
O jei jau reik greit ir mase limpanti galima:
1). iskociojus plonai det i plevele tada i saldytuva ir kiek palaukti, tada tas pats kas padziuvus. 2). jei vis tik dirbat su limpancia mase tada kai nuplesinejat plevele (ji buna is abieju mases pusiu) pleskit nuo tos kuri bus "blogoji" (ta kuria lipinsit ant torto), raide pakelus su visa plevele apverciat (ji dar prilipus) ir glaudziat prie torto, tada nuplesiat likusia plevele nuo "gerosios" puses (principas kaip vaikiskos totiruotes biggrin.gif). Taip nieks neissiklaipo jei mase ir laaabai lipni tik va koreguoti jau nesigaus biggrin.gif
nezinau ar supratot ka nors is tokio aiskinimo biggrin.gif

pasta222 abu wub.gif o batuku bantukai kaip silkiniai smile.gif cia perlas toki efekta duoda?
likta aciu, o jusiskis net tik grazus bet ir labai skaniai skamba bigsmile.gif
QUOTE(šarūnė @ 2013 04 20, 13:03)
Kad nebūtų ne į temą, visų tortai laaaabai šaunūs, saviškių net nerodau dėl tos priežasties  lotuliukas.gif

kas cia per nerodau... greit tortus i viesuma! biggrin.gif
Atsakyti
Ramune.v, aciu uz daugybe patarimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif Imsiu raides uz ragu biggrin.gif
Pasta, Likta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 20, 13:53)

pasta222  abu wub.gif o batuku bantukai kaip silkiniai smile.gif cia perlas toki efekta duoda?

aciu 4u.gif

tep tepliota su perlu smile.gif
Atsakyti
Šokoladinio baliau saldumynai patiko bigsmile.gif , pastos krikštynų wub.gif , ramunės colos užtašas tobulas cool.gif , Mingailiux first.gif

vestuvinis
user posted image

jubiliejinis
user posted image first.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa_zyk: 20 balandžio 2013 - 14:45
ir vėl grožių pridėjot wub.gif , šaunuolės 4u.gif

atnešu savo pirmą lėlytę ax.gif

medutis, pastilažas, 2kg
user posted image
Atsakyti
mano savaitgaliniai:

2,1kg snikers
user posted image

2,9kg snikers

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feminell'a: 20 balandžio 2013 - 15:58
nu visu neisvardinsiu nes visos labai graziu prikelet wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus apie mano tortus smile.gif figureles tikrai visos valgomos biggrin.gif o dazau visada su americolor dazais, visi kiti man nekokie...

Bet ir pripuoset grazumeliu.
likta nindziukai fainuoliai, bet torto jusu vistiek labai noreciau paragauti wub.gif Rasa_zyk vestuvinis toks kuklus, bet labai dailus wub.gif
Fainika pirma? g.gif labai dali smile.gif
feminell'a raukinuuuukai! smile.gif labai labia grazus smile.gif
ramune.v tobulas coca colos kamstukas smile.gif kiek cia paskaojot, bet vistiek nelabai supratau kaip cia padaroma g.gif gal turit koki vaizdeli issisaugojusi? smile.gif blush2.gif
umedyte niam niam wub.gif
pasta222 labai patiko su leliuku wub.gif
Olesta kaip smagu, kad patiko mano tortas 4u.gif Gummy bear ziauriai panasus wub.gif
Mingailiux koks grazus vestuvinis!!!! PASAKISKAS!
ingridasir super, labai graziai turejo atrodyt viskas ant saldaus stalo thumbup.gif
*saules_zuikutis* kaip visada tvarkingai grazus, as nors viena kart buvau kursuose, bet man geles tai siaubas doh.gif nors noreciau vel i kursus, bet labai grazu
bitė Majaa loreal ten nagu lakas? biggrin.gif

Saziningai visus tortukus pakomentavau thumbup.gif

Keli mano uzsilike

user posted image

user posted image
Atsakyti
Rasa_zyk aciu wub.gif o orchideja kokia wub.gif ir vestuvinis l. skoningas smile.gif
Fainika grazi barbyte
feminell'a raukinukai laaabai liuks
Nevute aciu, jusiskiai thumbup.gif net truksta zodziu, tas pirmas komplektukas super gaila foto nediduke.
ten kur komentavau kaip raides spausti tai del raidziu pjaustikliu smile.gif
o Coca cola pjausciau su trafaretu smile.gif - nieko ten sudetingo smile.gif
Atsakyti

i 
Žinutės NE APIE TORTŲ puošimą pašalintos.

Yra tema apie torto kepimą, ten dalinkitės savo patirtim.
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 04 20, 19:40)
Fainika pirma?  g.gif labai dali  smile.gif

taip, pirma mano barbytė blush2.gif ir išvis antras tortukas puoštas mase ax.gif
Atsakyti
Nevute, Jusu tortai mane pribloske ir vel ateme ama. Jau cia ne tortu puosyba, bet menas, kuri parodose eksponuoti reikia.
Atsakyti