Sveikos. Kvailas klausimas - bet gal kas bandet: ar imanoma nudazyti trupinukus jau iskeptus? ar net nebandyt ir dasikept papildoma biskvita (trupinukams) jau su spalva?
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 19, 18:40)
ingridasir, sokoladine tema superine O pirmajame torte burbuliukai tai ant vieluciu pastiliazas ar cia nevalgomi? Labai graziai viskas.
Cia karoliukai skirti verimui, taip jie nevalgomi .
QUOTE(Blykstė @ 2013 04 19, 21:39)
Ačiū už atsakymą
Pas mus nebuvo pirkti rududu, tai gal bėgte neišbėgs kai išimsiu iš formos O ir kažkada dariau Snikerį su rududu, tai neišsiplakė man biskvitui, neišsiplakė ir su sviestu. Mergaitės dar rašė, kad tas Rokiškio labai panašus į naminį variantą, tai tikiuosi labai blogai nebus Ir kavos tirpios neturėjau, tai tik šiek tiek 2in1 įpyliau, o biskvitus sulaisčiau Jacobs kava. Bus kaip bus Ryt ragausim, parašysiu atsiliepimus
Pas mus nebuvo pirkti rududu, tai gal bėgte neišbėgs kai išimsiu iš formos O ir kažkada dariau Snikerį su rududu, tai neišsiplakė man biskvitui, neišsiplakė ir su sviestu. Mergaitės dar rašė, kad tas Rokiškio labai panašus į naminį variantą, tai tikiuosi labai blogai nebus Ir kavos tirpios neturėjau, tai tik šiek tiek 2in1 įpyliau, o biskvitus sulaisčiau Jacobs kava. Bus kaip bus Ryt ragausim, parašysiu atsiliepimus
Prieš kepant biskvitus ar plakant kremą Rududu reikia palaikyt kambario temperatūroj, viskas kuo puikiausiai išsiplaka, pirmus kartus virdavau pati kondensuotą pieną Snikersui , dabar jau tik Rududu naudoju
Mergytės nuostabūs tortai
QUOTE(punkis @ 2013 04 19, 18:06)
Ruošiuosi daryti tortą barbę ant pagrindo. Viena dalis būtų rafaelo, kita-grietinėlė+varškė+žalė gabaliukai. Noriu paklausti kurį geriau naudoti pagrindui o kurį sijonui?
QUOTE(Blykstė @ 2013 04 19, 19:18)
Atleiskit, kad ne į papuošimų temą, bet gal kas atsakys
Noriu paklausti apie turtingą kavos tortą. Ar iš nurodyto kiekio papločiams reikia pusę tešlos padalinti ir iškepus perpjauti pusiau, ar iš visos normos iškepti ir tada jį perpjauti į 4 dalis? Ir ar vietoj rududu tiks Rokiškio karamelizuotas sutirštintas pieno produktas? Ar vietoj tirpios kavos tiktų 3in1?
Noriu paklausti apie turtingą kavos tortą. Ar iš nurodyto kiekio papločiams reikia pusę tešlos padalinti ir iškepus perpjauti pusiau, ar iš visos normos iškepti ir tada jį perpjauti į 4 dalis? Ir ar vietoj rududu tiks Rokiškio karamelizuotas sutirštintas pieno produktas? Ar vietoj tirpios kavos tiktų 3in1?
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 19, 22:24)
1. pagal recepta kepti du ir juos perpjauti pusiau, gausis 4.
2. rokiskio netinka, reik rududu. Naudosit rokiskio-nelaikys formos kremas.
3. 3in1 netinka reik tikrai stiprios kavos, as pilu tiek kavos kiek nurodyta i daug mezesni kieki vandens.
jei naudosit 3in1 gausit labai lengva kapucino ir tai ten ne kas jausis.
Receptuose ne veltui surasyti tie produktai kuriu tikrai reik.
Papildyta:
Nevute, Mingailiux, SZ, ingridasir, Olesta, Rasa_zyk neturiu zodziu laaaaaaaaaaaaaaabai
daluze77, bitė Majaa, Azalija-777 saunuoles
2. rokiskio netinka, reik rududu. Naudosit rokiskio-nelaikys formos kremas.
3. 3in1 netinka reik tikrai stiprios kavos, as pilu tiek kavos kiek nurodyta i daug mezesni kieki vandens.
jei naudosit 3in1 gausit labai lengva kapucino ir tai ten ne kas jausis.
Receptuose ne veltui surasyti tie produktai kuriu tikrai reik.
Papildyta:
Nevute, Mingailiux, SZ, ingridasir, Olesta, Rasa_zyk neturiu zodziu laaaaaaaaaaaaaaabai
daluze77, bitė Majaa, Azalija-777 saunuoles
QUOTE(Blykstė @ 2013 04 19, 22:39)
Ačiū už atsakymą
QUOTE(GieNa @ 2013 04 20, 08:35)
Prieš kepant biskvitus ar plakant kremą Rududu reikia palaikyt kambario temperatūroj, viskas kuo puikiausiai išsiplaka, pirmus kartus virdavau pati kondensuotą pieną Snikersui , dabar jau tik Rududu naudoju
kaip tai susiję su tortų puošyba?
CocaCola
Valgomas vaikams Abeceles sventei, pageidavo be mases
Valgomas vaikams Abeceles sventei, pageidavo be mases
Ingridasir viskas lb subtilu
S_Z orchideja be zodziu
Olesta zalias veikejas lb tikroviskas ir kaip Jus spejat
Mingailiux roziu grazumas tas dvynukinis
Ramune.v Wow kaip lyg ir paprasta, bet labai grazu, raides tokios kokybiskos Mano raideles kol kas lb nekokios Bijau tu raidziu ir tiesiog nekenciu uzrasu daryti
S_Z orchideja be zodziu
Olesta zalias veikejas lb tikroviskas ir kaip Jus spejat
Mingailiux roziu grazumas tas dvynukinis
Ramune.v Wow kaip lyg ir paprasta, bet labai grazu, raides tokios kokybiskos Mano raideles kol kas lb nekokios Bijau tu raidziu ir tiesiog nekenciu uzrasu daryti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 20, 10:14)
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 04 20, 11:04)
aciu
reik nebijot o daryt, per plevele viskas ten paprasta su ispaudukais
Mergaites, darau per plevele, bet kai reikia jas perkelti ant torto, tai man ir prasideda... Tai raides sukreivinu, tai nelygiai viena kitos atzvilgiu, tai zodis nelygus gaunasi. Net ant savo vaiku tortu nedejau uzrasu, kad nesugadinciau vaizdo Reikes pradet jas atmusinet, nes kitaip neismoksiu
Umedyte, skanu
Umedyte, skanu
Ingridas nepaprastai dailu
Saulės zuikuti, vazonas su orchidėja
Olesta nepaprastai gražūs tortai
Mingailiux
Ramune.v koks kamštukas tikroviškas
Nevute figūrėlės fantastiškos
Ninjago
[attachmentid=227983]
Šviesūs biskvitai, karamelinis šokoladinis, mango sufle, varškės grietinėlės kremai, apelsinų džemo sluoksnis, 2,76 kg
Saulės zuikuti, vazonas su orchidėja
Olesta nepaprastai gražūs tortai
Mingailiux
Ramune.v koks kamštukas tikroviškas
Nevute figūrėlės fantastiškos
Ninjago
[attachmentid=227983]
Šviesūs biskvitai, karamelinis šokoladinis, mango sufle, varškės grietinėlės kremai, apelsinų džemo sluoksnis, 2,76 kg
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 19, 15:19)
as puikiai zinau kad yra pigiau,bet laukti kaip minimum 3-4 sav o skirtumas kiek?5lt? tai geriau uz 14lt ir gauti po savaites pvz.ir ne visi turi tas korteles apsipirkinejimui.
Na nesinervuokit jūs taip, arbatos išgerkit Man 5 lt yra pinigai, todėl ir parodžiau. Ne jums, bet toms, kurios puola pirkt, nes akcija.
Kad nebūtų ne į temą, visų tortai laaaabai šaunūs, saviškių net nerodau dėl tos priežasties