Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(šarūnė @ 2013 04 19, 15:27)
Čia pigiau ir be akcijos  4u.gif

as puikiai zinau kad yra pigiau,bet laukti kaip minimum 3-4 sav o skirtumas kiek?5lt? biggrin.gif tai geriau uz 14lt ir gauti po savaites pvz.ir ne visi turi tas korteles apsipirkinejimui.

SZ labai grazu wub.gif
Atsakyti
SZ orchideja kazkas antgamtisko. Neisivaizduoju, kaip butu galima torta pjauti ir toki grozi gadinti... notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 19, 15:00)

ir mano vargo vakariene biggrin.gif zinant kaip as nedraugauju su gelem,kursu nelankau...tai cia man buvo didelis issukis biggrin.gif
turtingas kavos

kuklumas zmogu puosia 4u.gif ...Padaryti sitoki grozi be kursu.... bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu visoms
o beja,torta suvalgius,geles galima ir neismesti,o i vazonika ''pasisodinti'' biggrin.gif
Atsakyti
Nevute, nuo Tavo torto Madagaskaro man net veidas nušvito pamačius, fantastinis!!!

Kitų mergyčių tortai irgi labai labai puikūs!!!

mano šiandieninis Gummy bear, tailandietiškas bananų tortas, pastilažas...
user posted image
Atsakyti
Ruošiuosi daryti tortą barbę ant pagrindo. Viena dalis būtų rafaelo, kita-grietinėlė+varškė+žalė gabaliukai. Noriu paklausti kurį geriau naudoti pagrindui o kurį sijonui?
Atsakyti
ingridasir, sokoladine tema superine thumbup.gif O pirmajame torte burbuliukai tai ant vieluciu pastiliazas ar cia nevalgomi? Labai graziai viskas.

Nevute, wow, Madagaskaras!

Olesta, labai labai super Gumis. Graziai ziurisi visas tortukas thumbup.gif

SZ, labai grazi orcideja smile.gif

Mano siandieniniai keli (kurie kartojasi ar panasus jau nebesirodysiu, nebeidomus smile.gif

Snikersas, sokoladinis/vysninis, jogurtinis su persikais, 10kg

user posted image

Sokoladinis/vysninis, jogurtinis su persikais, 5,1kg

user posted image

Maskarpone su persikais, 2,3kg

user posted image
Atsakyti
Mingailiux, fantastiniai tortukai, pagarba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atleiskit, kad ne į papuošimų temą, bet gal kas atsakys 4u.gif
Noriu paklausti apie turtingą kavos tortą. Ar iš nurodyto kiekio papločiams reikia pusę tešlos padalinti ir iškepus perpjauti pusiau, ar iš visos normos iškepti ir tada jį perpjauti į 4 dalis? Ir ar vietoj rududu tiks Rokiškio karamelizuotas sutirštintas pieno produktas? Ar vietoj tirpios kavos tiktų 3in1?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blykstė: 19 balandžio 2013 - 18:31
Nevute, madagaskaro tortas tai kažkas tobulo wub.gif ir kaip tokie pavyksta, atrodo kad dirbtinis ax.gif
bite maja, šaunūs tortukai 4u.gif
ingridasir, gražūs, elegantiški tortai 4u.gif
SZ oo kiek tortukų, o jums kursų net nereiks, puikios gėlės wub.gif
Olesta labai gražus 4u.gif
mingailiux , aš Jūsų tortų gerbėja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2013 04 19, 19:18)
Atleiskit, kad ne į papuošimų temą, bet gal kas atsakys 4u.gif
Noriu paklausti apie turtingą kavos tortą. Ar iš nurodyto kiekio papločiams reikia pusę tešlos padalinti ir iškepus perpjauti pusiau, ar iš visos normos iškepti ir tada jį perpjauti į 4 dalis? Ir ar vietoj rududu tiks Rokiškio karamelizuotas sutirštintas pieno produktas? Ar vietoj tirpios kavos tiktų 3in1?

1. pagal recepta kepti du ir juos perpjauti pusiau, gausis 4.
2. rokiskio netinka, reik rududu. Naudosit rokiskio-nelaikys formos kremas.
3. 3in1 netinka reik tikrai stiprios kavos, as pilu tiek kavos kiek nurodyta i daug mezesni kieki vandens.
jei naudosit 3in1 gausit labai lengva kapucino ir tai ten ne kas jausis.

Receptuose ne veltui surasyti tie produktai kuriu tikrai reik.
Papildyta:
Nevute, Mingailiux, SZ, ingridasir, Olesta, Rasa_zyk wub.gif wub.gif wub.gif neturiu zodziu laaaaaaaaaaaaaaabai wub.gif
daluze77, bitė Majaa, Azalija-777 saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 19 balandžio 2013 - 21:24
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 19, 22:24)
1. pagal recepta kepti du ir juos perpjauti pusiau, gausis 4.
2. rokiskio netinka, reik rududu. Naudosit rokiskio-nelaikys formos kremas.
3. 3in1 netinka reik tikrai stiprios kavos, as pilu tiek kavos kiek nurodyta i daug mezesni kieki vandens.
jei naudosit 3in1 gausit labai lengva kapucino ir tai ten ne kas jausis.

Receptuose ne veltui surasyti tie produktai kuriu tikrai reik.

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Pas mus nebuvo pirkti rududu, tai gal bėgte neišbėgs kai išimsiu iš formos biggrin.gif O ir kažkada dariau Snikerį su rududu, tai neišsiplakė man biskvitui, neišsiplakė ir su sviestu. Mergaitės dar rašė, kad tas Rokiškio labai panašus į naminį variantą, tai tikiuosi labai blogai nebus smile.gif Ir kavos tirpios neturėjau, tai tik šiek tiek 2in1 įpyliau, o biskvitus sulaisčiau Jacobs kava. Bus kaip bus smile.gif Ryt ragausim, parašysiu atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blykstė: 19 balandžio 2013 - 21:40