Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Kiek groziu mergaites cia pridejusios,net sunku butu visas ir isvardinti. Saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif O kad ne tinginiauju,tai pasirodysiu ir savo kelis is paskutiniu smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 18, 20:35)
o kas tas yra?  blush2.gif

tokios štai kvietkos http://www.myliugele.../mg36136819.jpg ax.gif
Papildyta:
daluze77, gražūs torčiukai 4u.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
prisiziuri cia grazumynu ir paciai kyla rankos kazka gaminti smile.gif
Daluze 777,parasiau Jums az,gal iskarto nepastebejote...
klausimukas gal kai kam kvailas,bet as pirma karta padariau mase is marshmallow,idejau ja i saldytuva kol sutepiau torta,dabar iskilo klausimas,reikia,kad tortas pastovetu ir ryt ji dengti ta plastelinine mase smile.gif ar galiu is karto? net neisivaizduoju... Jums,kurios tai darote jau n kartu gal tai juokingas klausimas,o man labai svarbu,nes torta darau dukrytes gimtadieniui smile.gif

Is anksto dekoju uz atsakyma,nes nesitrauksiu kol jo negausiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v*i*j*a: 18 balandžio 2013 - 21:00
QUOTE(v*i*j*a @ 2013 04 18, 20:59)

klausimukas gal kai kam kvailas,bet as pirma karta padariau mase is marshmallow,idejau ja i saldytuva kol sutepiau torta,dabar iskilo klausimas,reikia,kad tortas pastovetu ir ryt ji dengti ta plastelinine mase smile.gif ar galiu is karto? net neisivaizduoju... Jums,kurios tai darote jau n kartu gal tai juokingas klausimas,o man labai svarbu,nes torta darau dukrytes gimtadieniui smile.gif

Is anksto dekoju uz atsakyma,nes nesitrauksiu kol jo negausiu biggrin.gif

aš dengiu tortus pastilažu, tad aptepus tortą sviestiniu kremu dedu į šaldytuvą ~30min (kartais prastovi ir ~1h, čia manau neturi didelės rekšmės) ir dengiu mase.
O mashmallow masę reikia dėti į šaldytuvą? Jinai nesukietės Jums? g.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 18, 22:05)
aš dengiu tortus pastilažu, tad aptepus tortą sviestiniu kremu dedu į šaldytuvą ~30min (kartais prastovi ir ~1h, čia manau neturi didelės rekšmės) ir dengiu mase.
O mashmallow masę reikia dėti į šaldytuvą? Jinai nesukietės Jums? g.gif

aciu uz atsakyma!
vajeeeeeeee,nezinau ohmy.gif pirma syki darau unsure.gif einu istrauksiu!
na,kas nors gal puosiat tuo plastelinu,ka man daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(v*i*j*a @ 2013 04 18, 21:07)
aciu uz atsakyma!
vajeeeeeeee,nezinau ohmy.gif pirma syki darau  unsure.gif  einu istrauksiu!
na,kas nors gal puosiat tuo plastelinu,ka man daryt  doh.gif

pati nesenai kepu tortus, tad apie šią masę nieko nežinau. Bet jei pastilažą padėčiau į šaldytuvą tai tikrai nebeišeitų torto juo apdengti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 18, 22:10)
pati nesenai kepu tortus, tad apie šią masę nieko nežinau. Bet jei pastilažą padėčiau į šaldytuvą tai tikrai nebeišeitų torto juo apdengti biggrin.gif

jooooooooooo,nelabai apsidziaugiau sad.gif
nori kaip geriau,o gausis kaip visada...
tankiausiai uzliedavau sokoladu,pabarstuku pabarstydavau ir viskas,o dabar mat sumasciau mandriau... ohmy.gif ir nzn ka daryt ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(v*i*j*a @ 2013 04 18, 22:07)
aciu uz atsakyma!
vajeeeeeeee,nezinau ohmy.gif pirma syki darau  unsure.gif  einu istrauksiu!
na,kas nors gal puosiat tuo plastelinu,ka man daryt  doh.gif

nieko baisaus jeigu 1val saldytuve pastoves mase,as nededu i saldytuva,bet padarius mase kokius 20-30 min ji mas tiesiog paguli pailseti. aptepus torta i saldytuva dedu skirtingai,kartais nakciai palieku jeigu pvz torta tik sekancia diena per pietus paims,viska surenku o dengiu ta pacia diena.kartais pastovi val. kartais pusvalandi,man rodos nuo to ne daug priklauso.NORS pagalvojus atrodo kad jeigu ilgiau pastovejusi torta galima lygiau islyginti g.gif ax.gif
Papildyta:
truputuka i mikrobange idekite,suminkstes.cia nieko baisaus nera tikrai.
Jums viskas iseis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 18, 22:21)
nieko baisaus jeigu 1val saldytuve pastoves mase,as nededu i saldytuva,bet padarius mase kokius 20-30 min ji mas tiesiog paguli pailseti. aptepus torta i saldytuva dedu skirtingai,kartais nakciai palieku jeigu pvz torta tik sekancia diena per pietus paims,viska surenku o dengiu ta pacia diena.kartais pastovi val. kartais pusvalandi,man rodos nuo to ne daug priklauso.NORS pagalvojus atrodo kad jeigu ilgiau pastovejusi torta galima lygiau islyginti  g.gif  ax.gif
Papildyta:
truputuka i mikrobange idekite,suminkstes.cia nieko baisaus nera tikrai.
Jums viskas iseis  4u.gif

aciu labai notworthy.gif nes jau maniau mega_shok.gif bus amen.....
Atsakyti
Kai taip silta lauke, nesinori ir jokiu tortu daryt schmoll.gif

Bet kelis vistiek padariau biggrin.gif

user posted image

user posted image

daluze77 man tai su poniais ir kaciuku labai dailus thumbup.gif
Olesta su rooozem, laaaabai wub.gif
Azalija-777 su mergytem koks mielas wub.gif

Atsakyti
Daluze su Nevute, praskaidrinot niuria nuotaika su savo graziais darbais wub.gif wub.gif
Atsakyti
Olestos 60 wub.gif
S_Z tortuko ideja thumbup.gif
Azalija mergiotes lb simpatiskos wub.gif
Kinderis bigsmile.gif
Nevutes zoologijos sodas nerealiai blink.gif thumbup.gif

Atnesu saviskius, koks skirtumas, jei naktis mazai miegota irnesakyk.gifdoh.gif
user posted image
Persikinis, tesloj biskis aguonu, puostas pastilazu, 2kg.

user posted image
Snikersas, pastilazas, 2,5kg
Atsakyti