Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Gerdut @ 2013 04 16, 16:36)
Ir dar klausimukas, jeigu reikia padaryti didelę dekoraciją (pvz. krepšinio kamuolys), tai dedate didžiulį guzą pastilažo?  g.gif Dėkoju už atsakymus  4u.gif

Nelabai supratau klausimo? Ta prasme ant viršaus torto? Bent jau aš kai dariau ant torto nedidelį kamuolį tai dariau iš torto, tik žinoma apipjausčiau kaip reikia. smile.gif
Atsakyti
Manu čia buvo klausimas del mases kiekio , daugelis daro maketus iš karto padžiovina. arba alia antra aukšta iš torto ir dengia atsskirai .
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2013 04 17, 21:46)
Azalija tai sparnai be moldo daryti  blink.gif  as nusipirkau molda bet mano kitokie.

Taip,be moldo.as net nezinojau kad yra koks moldas ax.gif
Atsakyti
Nedidukas 1.5kg maskarpones su braskem ,vienetas pabego is ranku,tai teko klijuoti tokia kaliaka ant greicio doh.gif user posted image

mazytis 1.200kg tortukas mergaitei i darzeli varskes su persikais user posted image

tai paciai mergaitei ir jos sesutei,gimusios viena diena su 2 metuku skirtumu wub.gif
2.400 viena puse maskarpone su avietem,kita puse varskes su persikais

user posted image

tortu lyginimas kaip visada doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Azalija, viskas super thumbup.gif Gaila del vieneto tik wink.gif o siaip, man liuks wub.gif
Atsakyti
liuks tortukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

na ir mano rytinukai, akiniai iš ryto perlūžo, tai nosį prisikišus dariau dariau, nzn kas čia gavos...snikersas, pastilažas
user posted image

ir paprastas valgomas kaip aš juos vadinu...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 18 balandžio 2013 - 10:36
Rakelė aciu labai wub.gif
Olesta ,su rozem wow bigsmile.gif labai graziai spalvos priderintos,man ziauriai patiko.O valgoma taip ir norisi suvalgyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles, mastau dabar ar pastiliaza geriau dengti ant biskvito sauso, ar tinka pvz ant biskvito kremas ir tada det pastiliaza? ar laikysis?
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 04 18, 13:44)
Sveikos kepejeles, mastau dabar ar pastiliaza geriau dengti ant biskvito sauso, ar tinka pvz ant biskvito kremas ir tada det pastiliaza? ar laikysis?

po pastilazu butinai reikia kremo,ir ne betkokio o butent sviestinio. ju yra daug sviestas + kondensuotas pienas. mergaites ly daro krema sarlot su sviestu,pienu,baltimu as tyksliai nezinau.
Atsakyti
tiksliai nežinai, bet labai gerai parašei 4u.gif kremas būtinas, ant sauso biskvito masės niekaip neuždėsi, nesilaikys, lys visi nelygumai, sviestinis kremas būtinas, o jei nori tobulo lygumo ir mažai sviesto, tada reikia daryti su trupinukais sijotais, ne kartą rašiau jau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Azalija, gražūs tortukai 4u.gif
Olesta, nuostabus jubiliejinis tortas wub.gif
Papildyta:
Gal kuri turit nuorodą kaip padaryti vėdryną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 18, 21:02)
Azalija, gražūs tortukai 4u.gif
Olesta, nuostabus jubiliejinis tortas wub.gif
Papildyta:
Gal kuri turit nuorodą kaip padaryti vėdryną? g.gif

o kas tas yra? blush2.gif