Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ir dar klausimukas, jeigu reikia padaryti didelę dekoraciją (pvz. krepšinio kamuolys), tai dedate didžiulį guzą pastilažo? g.gif Dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 04 16, 16:39)
(ta prasme iš tamsesnės galima ir šviesią išgauti jos tiesiog mažiau įdėjus, o iš šviesesnės tamsios jau neišgausi)?

tikrai taip
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 16, 17:12)
tikrai taip

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Rasa-zyk, kaip visada puikūs tortai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
padariau ir aš vieną popietuką, snikersas, pastilažas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 16 balandžio 2013 - 17:20
nereali Masa!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
[quote=punkis, kaip noreciau dabar tokio greituko wub.gif
[quote=Azalija-777, Keksiukai su tortuku super thumbup.gif ir visas paradas patiko
[quote=Rasa_zyk, visi visi super thumbup.gif bet su lego paradas nerealus ipac popsiukai bigsmile.gif wub.gif
[quote=Olesta, kokia faina masa bigsmile.gif
Atsakyti
azalija, labai gražus krikšto tortas. Tortuko lyginimas ir mano problema, tad to dalyko nekomentuosiu biggrin.gif
bite maja, šauniai pasidarbavai thumbup.gif
Rasa_zyk, vestuvinis toks elegantiškas wub.gif popsiukai tai geruliai thumbup.gif
Olesta, labai žavus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 16, 13:42)
Rasa jau kai deda vaizdu..!  bigsmile.gif  popsiukai dengti mase?  mega_shok.gif

mase unsure.gif

QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 16, 15:26)
net neklausiu kaip dariai,nes man iki to tooooliiiiii rolleyes.gif

neklausi, bet pasakysiu biggrin.gif , kočiojau masės blyniuką, dėjau "įdarą" , suformavau tinkamos formos ir viskas , šaldžaiu ir tik tada ant pagaliuku sutupdžiau, iš principo nesudėtinga, tik terlionės daug, Darysi ir tu tokius , net neabejoju mirksiukas.gif

ačiū visoms už pagyras smile.gif
Atsakyti
Erdve, ai negaila man tu griuvesiu, bet kiek vaikams dziaugsmo buvo juos poshkint! biggrin.gif
Azalija, nesveriau as jo, bet apie 3kg buvo, bokstai tusciaviduriai.
Olestos Masa wub.gif
Rasa_zyk wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 17 balandžio 2013 - 11:27
Nemiegok,suvalgys biggrin.gif vysninis karamelinis
sita visai neplanuotai paprase iskepti,tai apsiemiau,bet tingejau zmogeliukus lipdyti,tai tik batus nulipdziau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 17, 20:51)
Nemiegok,suvalgys biggrin.gif  vysninis karamelinis
sita visai neplanuotai paprase iskepti,tai apsiemiau,bet tingejau zmogeliukus lipdyti,tai tik batus nulipdziau biggrin.gif

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif ir Olestos Masha grazi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Azalija tai sparnai be moldo daryti blink.gif as nusipirkau molda bet mano kitokie.
Atsakyti