Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos:) Kiek groziu prikelet wub.gif O as po balinio savaitgalio pasirodysiu, ka prikepiau savo dukrytei wub.gif
Braskinis, pastilazas
user posted image
Pries...
user posted image
Po...

user posted image
Riesuteliai su idaru, pastilazas

user posted image
MB tinginys, puosiau pastilazu
Atsakyti
griuvėsiai thumbup.gif thumbup.gif , tortukas irgi thumbup.gif , Jokūbo tortas su žemėlapiu labai įstrigo ir tortas su paukščiukais thumbup.gif , nelygumų daug , bet pati idėja ir išpildymas nerealus bigsmile.gif

maniškis kuklioms vestuvėms, nuotaka pasitikėjo manimi ir leido reikštis laisvai , išbandžiau drugelį ant vielučių , laaabai patiko bigsmile.gif
user posted image
user posted image

Madagaskaras
user posted image
ir lego paradas
tortas
user posted image
popsiukai
user posted image
ir keksai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa_zyk: 16 balandžio 2013 - 11:43
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 04 16, 12:28)

popsiukai jegiski thumbup.gif
Atsakyti
ačiū , bet kiek knisalynės su jais doh.gif
Atsakyti
Rasa super man viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as biskuti ne i tema, bet norejau paklausti, kas is jusu gamina tortus pagal uzsakyma smile.gif
parasykit i az. reikia Vilniuje
Atsakyti
Rasa jau kai deda vaizdu..! bigsmile.gif popsiukai dengti mase? mega_shok.gif
Atsakyti
Bite Maja, net sirdi suspaude griuvesius pamacius:D
Rasa_zyk, sauniai padirbejot smile.gif tie leginiai popsai nerealus, nors vargelio ir daug:) nerodysiu saviskiui,kad neuzsimanytu:D
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2013 04 15, 22:06)
tiesiog idomu kokiu konkreciai kursu ieskote? smile.gif

tortus tai moku, bet va nuo ko pradet su dekoracijom, icing`u, figurelem ir pan... rolleyes.gif Butu idomu kad ir tarkim (uz tam tikra mokesti) sudalyvaut keletoje is tu nuostabiuju tortu darymo pracesu. Gal kuri pasikviestumet? ax.gif

Tam kartui net nezinau kur dekorvm. irankiu ieskot. Radau internt.parduotuve, na zinoma ir per ebay`ju. Bet kokius juos pradziai pirktis....

Zdz, niekad dar nebandziau tu dekoraciju ir lb.noriu ismokt. Jei kas is kaunieciu draugiskai pagelbetu, butu liux thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mergaites kas pagyre tortukus.
del nelygumu sutinku,man niekaip neiseina idealiai islyginti,as su mielu noru in real sudalyvauciau procese kas gali pamokyti biggrin.gif as kiek ziurejau nu niekaip man doh.gif rankos kreivos.
MergickaN nelabai supratau ko prasote, ax.gif is tikruju as nezinau ar yra koks master klass del sparnu darimo,dariau ziuredama i panasia statulele biggrin.gif
Papildyta:
Rasa_zyk popsai wow tiesiog. net neklausiu kaip dariai,nes man iki to tooooliiiiii rolleyes.gif
Papildyta:
bitė Majaa, va cia tai pylis wub.gif o koks svoris?bokstai kaip supratau tusciaviduriai?
Atsakyti
Merginos, sakykite, kuri ruda spalva praktiškesnė pastilažui iš americolor ar chocolate brown ar warm brown (ta prasme iš tamsesnės galima ir šviesią išgauti jos tiesiog mažiau įdėjus, o iš šviesesnės tamsios jau neišgausi)?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš su dviem klausimais:
1. Mačiau viršuje keksiukus, ir labai skaniai atrodo, tai norėjau pasiteirauti kokį kremą ant viršaus darote (receptas), nes aš kai kartą dariau kažkokį sviestinį tai .. doh.gif
2. Darant štai tokį tortą, ten po apačia jis visas dengtas pastilažu, ar ant dengiamojo kremo tiesiai puošta grietinėle, o tas juodas "užpakalis" ten šiaip kažkaip įmontuotas? blush2.gif ( http://imageshack.co...ture1023vi.jpg/ ) nepykit, kitaip nuotraukos įkelti nemoku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerdut: 16 balandžio 2013 - 15:48