Sveikos:) Kiek groziu prikelet O as po balinio savaitgalio pasirodysiu, ka prikepiau savo dukrytei
Braskinis, pastilazas
Pries...
Po...
Riesuteliai su idaru, pastilazas
MB tinginys, puosiau pastilazu
griuvėsiai , tortukas irgi , Jokūbo tortas su žemėlapiu labai įstrigo ir tortas su paukščiukais , nelygumų daug , bet pati idėja ir išpildymas nerealus
maniškis kuklioms vestuvėms, nuotaka pasitikėjo manimi ir leido reikštis laisvai , išbandžiau drugelį ant vielučių , laaabai patiko
Madagaskaras
ir lego paradas
tortas
popsiukai
ir keksai
maniškis kuklioms vestuvėms, nuotaka pasitikėjo manimi ir leido reikštis laisvai , išbandžiau drugelį ant vielučių , laaabai patiko
Madagaskaras
ir lego paradas
tortas
popsiukai
ir keksai
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 04 16, 12:28)
popsiukai jegiski
ačiū , bet kiek knisalynės su jais
Rasa super man viskas
as biskuti ne i tema, bet norejau paklausti, kas is jusu gamina tortus pagal uzsakyma
parasykit i az. reikia Vilniuje
parasykit i az. reikia Vilniuje
Rasa jau kai deda vaizdu..! popsiukai dengti mase?
Bite Maja, net sirdi suspaude griuvesius pamacius:D
Rasa_zyk, sauniai padirbejot tie leginiai popsai nerealus, nors vargelio ir daug:) nerodysiu saviskiui,kad neuzsimanytu:D
Rasa_zyk, sauniai padirbejot tie leginiai popsai nerealus, nors vargelio ir daug:) nerodysiu saviskiui,kad neuzsimanytu:D
QUOTE(MergickaN @ 2013 04 15, 22:06)
tiesiog idomu kokiu konkreciai kursu ieskote?
tortus tai moku, bet va nuo ko pradet su dekoracijom, icing`u, figurelem ir pan... Butu idomu kad ir tarkim (uz tam tikra mokesti) sudalyvaut keletoje is tu nuostabiuju tortu darymo pracesu. Gal kuri pasikviestumet?
Tam kartui net nezinau kur dekorvm. irankiu ieskot. Radau internt.parduotuve, na zinoma ir per ebay`ju. Bet kokius juos pradziai pirktis....
Zdz, niekad dar nebandziau tu dekoraciju ir lb.noriu ismokt. Jei kas is kaunieciu draugiskai pagelbetu, butu liux
Aciu mergaites kas pagyre tortukus.
del nelygumu sutinku,man niekaip neiseina idealiai islyginti,as su mielu noru in real sudalyvauciau procese kas gali pamokyti as kiek ziurejau nu niekaip man rankos kreivos.
MergickaN nelabai supratau ko prasote, is tikruju as nezinau ar yra koks master klass del sparnu darimo,dariau ziuredama i panasia statulele
Papildyta:
Rasa_zyk popsai wow tiesiog. net neklausiu kaip dariai,nes man iki to tooooliiiiii
Papildyta:
bitė Majaa, va cia tai pylis o koks svoris?bokstai kaip supratau tusciaviduriai?
del nelygumu sutinku,man niekaip neiseina idealiai islyginti,as su mielu noru in real sudalyvauciau procese kas gali pamokyti as kiek ziurejau nu niekaip man rankos kreivos.
MergickaN nelabai supratau ko prasote, is tikruju as nezinau ar yra koks master klass del sparnu darimo,dariau ziuredama i panasia statulele
Papildyta:
Rasa_zyk popsai wow tiesiog. net neklausiu kaip dariai,nes man iki to tooooliiiiii
Papildyta:
bitė Majaa, va cia tai pylis o koks svoris?bokstai kaip supratau tusciaviduriai?
Merginos, sakykite, kuri ruda spalva praktiškesnė pastilažui iš americolor ar chocolate brown ar warm brown (ta prasme iš tamsesnės galima ir šviesią išgauti jos tiesiog mažiau įdėjus, o iš šviesesnės tamsios jau neišgausi)?
Sveikutės
Aš su dviem klausimais:
1. Mačiau viršuje keksiukus, ir labai skaniai atrodo, tai norėjau pasiteirauti kokį kremą ant viršaus darote (receptas), nes aš kai kartą dariau kažkokį sviestinį tai ..
2. Darant štai tokį tortą, ten po apačia jis visas dengtas pastilažu, ar ant dengiamojo kremo tiesiai puošta grietinėle, o tas juodas "užpakalis" ten šiaip kažkaip įmontuotas? ( http://imageshack.co...ture1023vi.jpg/ ) nepykit, kitaip nuotraukos įkelti nemoku
Aš su dviem klausimais:
1. Mačiau viršuje keksiukus, ir labai skaniai atrodo, tai norėjau pasiteirauti kokį kremą ant viršaus darote (receptas), nes aš kai kartą dariau kažkokį sviestinį tai ..
2. Darant štai tokį tortą, ten po apačia jis visas dengtas pastilažu, ar ant dengiamojo kremo tiesiai puošta grietinėle, o tas juodas "užpakalis" ten šiaip kažkaip įmontuotas? ( http://imageshack.co...ture1023vi.jpg/ ) nepykit, kitaip nuotraukos įkelti nemoku