[quote=punkis,2013 04 15, 15:04]
1. Ar jus šlapias bezė po kurio laiko apkietėja? Man išplakus jis gaunasi gal minkštas, nors dzibukai laikosi, bet ir pastovėjęs nė kiek viršus nepakietėja?
Pats pavadinimas kalba uz save "Slapia beze" .jis ir nekieteja...jei norit to "apkietejusio" darykit Beze ,kur verda cukraus sirupa
[quote=kr1stute,2013 04 15, 15:13]
1. Ar jus šlapias bezė po kurio laiko apkietėja? Man išplakus jis gaunasi gal minkštas, nors dzibukai laikosi, bet ir pastovėjęs nė kiek viršus nepakietėja?
Pats pavadinimas kalba uz save "Slapia beze" .jis ir nekieteja...jei norit to "apkietejusio" darykit Beze ,kur verda cukraus sirupa
[/quote]
na bent man tai kitoj dienoj jau būna užsidėjus ta plutelė tokia kietesnė šlapios bezė ji tikrai apdžiūna
[/quote]
na bent man tai kitoj dienoj jau būna užsidėjus ta plutelė tokia kietesnė šlapios bezė ji tikrai apdžiūna
Aciu visom komentavusium maniskius
graziu tortuku vel prideta
*jei gerai suplaktas jis vos apdziuna, bet nesukieteja nes tai slapai beze, ne tikroji
**galima bet as visas sokoladines detales ant pastilazo arba pastilazo detales ant sokoladines glazuros "klijuoju" sviestiniu arba patirpintu sokoladu visad laikosi puikiai.
graziu tortuku vel prideta
QUOTE(punkis @ 2013 04 15, 16:04)
2. Gal tada aš per mažai cukraus dedu (1 baltymui dedu 50 g. cukraus). Kiek dedat jūs?
Ir dar... ar galima šokoladinę aplikaciją dėti ant pastiliažo? Ar jis ten laikysis ar reikia kažkuom priklijuoti?
2. Gal tada aš per mažai cukraus dedu (1 baltymui dedu 50 g. cukraus). Kiek dedat jūs?
Ir dar... ar galima šokoladinę aplikaciją dėti ant pastiliažo? Ar jis ten laikysis ar reikia kažkuom priklijuoti?
*jei gerai suplaktas jis vos apdziuna, bet nesukieteja nes tai slapai beze, ne tikroji
**galima bet as visas sokoladines detales ant pastilazo arba pastilazo detales ant sokoladines glazuros "klijuoju" sviestiniu arba patirpintu sokoladu visad laikosi puikiai.
Senokai rodziausi,tai atnesu savo darbelius
Maskarpones sokoladinis svoris apie 2.5kg
Kondensuoto pieno keksiukai is viso 24vnt
4.5kg maskarpone su avietem,ir maskarpones sokoladinis.darytas pagal atsiusta pvz.
2.5kg maskarpones sokoladinis-vanilinis su braskem.
tikslaus svorio nezinau,nes nesem dovanu,bet apie 5kg
maskarpone su avietem ir maskarpone su persikais
su klausimuku,kokia kaina jus darote papuostus keksiukus?
nes as saviskius dariau draugams,tai vos ne uz savikaina,idomu kiek tokie kainuotu
Dar noriu pagirti visu tortukus, gipso koja superine. Keksiukai su zuikuciai fantastika!popsai tiesiog burnoje jauciu ta skoni sokolado!
Maskarpones sokoladinis svoris apie 2.5kg
Kondensuoto pieno keksiukai is viso 24vnt
4.5kg maskarpone su avietem,ir maskarpones sokoladinis.darytas pagal atsiusta pvz.
2.5kg maskarpones sokoladinis-vanilinis su braskem.
tikslaus svorio nezinau,nes nesem dovanu,bet apie 5kg
maskarpone su avietem ir maskarpone su persikais
su klausimuku,kokia kaina jus darote papuostus keksiukus?
nes as saviskius dariau draugams,tai vos ne uz savikaina,idomu kiek tokie kainuotu
Dar noriu pagirti visu tortukus, gipso koja superine. Keksiukai su zuikuciai fantastika!popsai tiesiog burnoje jauciu ta skoni sokolado!
QUOTE(Schoco @ 2013 04 15, 18:36)
marshmellow saldainiu mase
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 15, 18:38)
marshmellow saldainiu mase
Azalija-777 gl galite imesti nuoroda kaip atrodo tie sparnai kur ant krikstynu torto. labai grazus jusu torciukai. aciu
Sveikos,
nerandu jokių vykstančių kursų, kad išmokt šito puošimo grožio.
Gal jūs kas žinot ar vyksta tokie Kaune?
O gal kuri iš čia kepančių pamokintų?
QUOTE(Gelyteee @ 2013 04 15, 23:41)
Sveikos,
tiesiog idomu kokiu konkreciai kursu ieskote?
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 15, 18:28)
su paukstukais labai mielas,tik nelygumai biskuti visa reikala gadina
Azalijos suris man labiausiai patiko ir tas su kudikeliu tik man drugeliai per daug gal susispaude sparnelius
Sakykit kepėjos, kažkada kalbėjot apie didesnių dekoracijų darymą iš sausų pusryčių? Gal būtų galima receptą ar nuorodą kokią?