Kokie veidukai- keksiukai grazus
Ir labai patiko tortas su roze
Parodysiu savo isvargta palme bandziau keliom skirtingom masem- nesilaike ir trupejo su vielutem mintis pasirode geriausia, bet per velai " susigriebiau" , reikejo gerokai anksciau pasidaryti, kad gerai isdziutu. Nes vezant simta km aptrupejo truputi
Drauges sunui tortukas , gimtadienis piratu tema
mingailiux, super kokie gražūs keksiukai ir damačka lovoj
ingridasir, labai gražu
ing, kaip pirmas blynas tai labai geras
Olesta,
Dianaaa1215, labai gražu, ruošiuosi ir aš tokius šonus pabandyti daryt čia tiesiog išsipjaunat juostelė, galiuką voleliu pabanguojat ir klijuojat?
ramune.v labai labai
une, tiesą pasakius, net nemačiau kad palmei kažkas blogai tortukas labai gražus
ingridasir, labai gražu
ing, kaip pirmas blynas tai labai geras
Olesta,
Dianaaa1215, labai gražu, ruošiuosi ir aš tokius šonus pabandyti daryt čia tiesiog išsipjaunat juostelė, galiuką voleliu pabanguojat ir klijuojat?
ramune.v labai labai
une, tiesą pasakius, net nemačiau kad palmei kažkas blogai tortukas labai gražus
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 14, 08:25)
fainuoliai ežiukai
Papildyta:
QUOTE(une @ 2013 04 14, 22:24)
Drauges sunui tortukas , gimtadienis piratu tema
Puikus tortas Vaikiukui turėjo didelį įspūdį palikt
Papildyta:
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 15, 05:57)
Atnešu savo ilgai vargtą ir darytą tortuką
gražus išėjo
feminell'a , tikrai taip
feminella su une, pasidarbavot is peties
Sveikos,
aciu uz pagyras mano tortui
tvirtinom, nes kazkaip issigandau.
o tvirtinom siaudeliais i apatinius du sluoksnius ir dar kiekviena sluoksni dejau ant kartoninio padekliuko
Svoris gavosi 11 kg
aciu uz pagyras mano tortui
QUOTE(umedyte @ 2013 04 14, 20:51)
dar kazkieno pirmas triaukstis ,skirtas sau- ar tvirtinote kuo?
tvirtinom, nes kazkaip issigandau.
o tvirtinom siaudeliais i apatinius du sluoksnius ir dar kiekviena sluoksni dejau ant kartoninio padekliuko
Svoris gavosi 11 kg
Erdve, paprasti, bet savo , ar sknus oreo tortukas ?
feminell'a, tortukas puikiai pavyko, labi grazutis man
mingailiux, super keksiukai SUPERINIAI, bet damačka lovoj, ner zodziu , kokia NEREALI
ingridasir, labai gražu, taip smulkiai viska padarei, tortukas miniaturininis ir tt...
ing, kaip pirmas blynas tai labai puikiai pavyko
Olesta, visi tortukai nuostabus
Dianaaa1215, nuostabus tortukas, mano skonio, dailus
ramune.v kokie eziukai, ju veidukai labai labai ir poniai labai puikus, tik gal gelyciu plonesniu noretusi
une, tortukas labai gražus
SZ marskinukai puikus
Ligtai visus isvardinau
==========
O-RE-AR Su gimtadieniu tave !!! Linkiu visko ko geriausio, ir dar daugiau Skanių grazių Tortukų
feminell'a, tortukas puikiai pavyko, labi grazutis man
mingailiux, super keksiukai SUPERINIAI, bet damačka lovoj, ner zodziu , kokia NEREALI
ingridasir, labai gražu, taip smulkiai viska padarei, tortukas miniaturininis ir tt...
ing, kaip pirmas blynas tai labai puikiai pavyko
Olesta, visi tortukai nuostabus
Dianaaa1215, nuostabus tortukas, mano skonio, dailus
ramune.v kokie eziukai, ju veidukai labai labai ir poniai labai puikus, tik gal gelyciu plonesniu noretusi
une, tortukas labai gražus
SZ marskinukai puikus
Ligtai visus isvardinau
==========
O-RE-AR Su gimtadieniu tave !!! Linkiu visko ko geriausio, ir dar daugiau Skanių grazių Tortukų
man reikia patarimo, noriu lipinti rozes, bet pastaraji karta kai tai bandziau daryt, su tom rozem buvo galima galva praskelt D o ir nesmagi mase buvo, tadf dabar galvoju kokia cia mase isbandyt joms . kad butu lengvai minkoma, kaip pastilinas mazdaug, bet neturiu glicerino ir to gum trak ar kaip jis ten
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 11, 20:27)
kaip padaryti toki grozi? Is ko cia?
Mano greitukas naminiam vartojimui. Pirmą kartą puošiau beze ir dariau šokoladinę aplikaciją. Be to kadangi neturiu mažos formos, tai bandžiau biskvitą kept paprastam metaliniam dubenėly.
prie to pačio noriu paklausti dėl beze:
1. Ar jus šlapias bezė po kurio laiko apkietėja? Man išplakus jis gaunasi gal minkštas, nors dzibukai laikosi, bet ir pastovėjęs nė kiek viršus nepakietėja?
2. Gal tada aš per mažai cukraus dedu (1 baltymui dedu 50 g. cukraus). Kiek dedat jūs?
Ir dar... ar galima šokoladinę aplikaciją dėti ant pastiliažo? Ar jis ten laikysis ar reikia kažkuom priklijuoti?
prie to pačio noriu paklausti dėl beze:
1. Ar jus šlapias bezė po kurio laiko apkietėja? Man išplakus jis gaunasi gal minkštas, nors dzibukai laikosi, bet ir pastovėjęs nė kiek viršus nepakietėja?
2. Gal tada aš per mažai cukraus dedu (1 baltymui dedu 50 g. cukraus). Kiek dedat jūs?
Ir dar... ar galima šokoladinę aplikaciją dėti ant pastiliažo? Ar jis ten laikysis ar reikia kažkuom priklijuoti?