Seniai pas jus buvau uzsukusi
erikiuxxx popsiukai geruliai ir grazios foto
Nevute zinomas man tas personazas, o tortas nerealiai tikroviskas ir tas antras jei galima copy ji
une puikus vienetukas
Mingailiux grazuciai
*saules_zuikutis* maikute man labai graziai ziurisi
ingridasir na tas virsus koks mielas
ing. na ir sauniai pavyko! kuo toliau tuo bus geriau
Olesta vel puikus paradas!
Erdve saunus valgomi
Dianaaa1215 labai elegantiskas
---
maniskiai idomesni, nes paskutiniai pasikartojantys valgomi, tai net foto nedarau
eziuku temai
my little pony temai, butinai su roziniu vienaragiu ir geltonu poniu
Nevute zinomas man tas personazas, o tortas nerealiai tikroviskas ir tas antras jei galima copy ji
une puikus vienetukas
Mingailiux grazuciai
*saules_zuikutis* maikute man labai graziai ziurisi
ingridasir na tas virsus koks mielas
ing. na ir sauniai pavyko! kuo toliau tuo bus geriau
Olesta vel puikus paradas!
Erdve saunus valgomi
Dianaaa1215 labai elegantiskas
---
maniskiai idomesni, nes paskutiniai pasikartojantys valgomi, tai net foto nedarau
eziuku temai
Grazus keksiukai
merginos, susiruosiau gamint aguonos geliu mase, bet iskilo klausimas, kad per skysta gliukoze? As namie turiu tik miltelines
mingailiux grazus keksiukai nuotaikingi. Mano pupa pamacius tokiu uzsiprase reiks bandyt nes kreminiai jau pabodo
Olesta, jus tikra saunuole,kad taip sugebat suktis:)
as aplamai zaviuosi mamom,kurios turedamos mazus vaikus dar sugeba prikepti tokiu sedevru
Dianos roze nuostabi, atrodo lyg ka tik nuskinta
Ramune.v- superiniai eziukai:)
Mingailiux keksiukai nerealus:)kazi valgytojai bent susimasto kiek laiko uzima toks papuosimas:)
as aplamai zaviuosi mamom,kurios turedamos mazus vaikus dar sugeba prikepti tokiu sedevru
Dianos roze nuostabi, atrodo lyg ka tik nuskinta
Ramune.v- superiniai eziukai:)
Mingailiux keksiukai nerealus:)kazi valgytojai bent susimasto kiek laiko uzima toks papuosimas:)
+2013 04 14, 15:52-->
Nedarykit su sausa gliukoze. Nieko nesigaus, mesit viska lauk. Bandziau, gavosi ssss. Tik su skysta gliukoze reikia daryti
QUOTE(Bridz @ 2013 04 14, 15:52)
merginos, susiruosiau gamint aguonos geliu mase, bet iskilo klausimas, kad per skysta gliukoze? As namie turiu tik miltelines
Nedarykit su sausa gliukoze. Nieko nesigaus, mesit viska lauk. Bandziau, gavosi ssss. Tik su skysta gliukoze reikia daryti
labukas visoms as su klausimuku, gal kas galit atsakyt reik torta puost gyvom gelem, ar reikia jas kaip nors dar paruost papildomai , kad nenuvystu ? ar tiesiog i kolbyte ta su dregnu poieriumi ar kuo ten deda ? patarkit, gal kuri darete
QUOTE(ingridasir @ 2013 04 13, 10:41)
QUOTE(ing. @ 2013 04 13, 11:10)
QUOTE(Olesta @ 2013 04 13, 11:16)
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2013 04 13, 22:38)
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 14, 09:25)
keksiukai-labai labai smailikai kokie
eziuku seimynele-super grazuciai
su roze-subtilus... patinka man neapkrauti tortai
dar kazkieno pirmas triaukstis ,skirtas sau- ar tvirtinote kuo?
Olestos tortu paradas-
Igridasir-tas servizas ant raudono kilimelio ispudingai atrodo,tikrai kilimelis is pirktines mases ar is gamintos? ryskus,grazus
eziuku seimynele-super grazuciai
su roze-subtilus... patinka man neapkrauti tortai
dar kazkieno pirmas triaukstis ,skirtas sau- ar tvirtinote kuo?
Olestos tortu paradas-
Igridasir-tas servizas ant raudono kilimelio ispudingai atrodo,tikrai kilimelis is pirktines mases ar is gamintos? ryskus,grazus
dėkoju