Mingailiuk... rankinukas be zodziu
SZ, koja kokia O jau zuikiu kiek
*saules_zuikutis*, WOW, kiek graziu tortuku
==============
as su savo popsiukais
==============
as su savo popsiukais
MINGAILIUX super tortukai
SAULES ZUIKUTIS -tai sauniai padirbejo su kiskiais ,o su siltanamiu nematytas,o gipsas isvis liukks
SAULES ZUIKUTIS -tai sauniai padirbejo su kiskiais ,o su siltanamiu nematytas,o gipsas isvis liukks
Mingailiux labai grazu
SZ paprastai is viso parado buna pats paciausias, o dabar ner - VISI SUPER! zuikiu armija-nuotaikinga, tas su mario- oi taip ir prisiminiau kaip zaisdavos tas su siltnamiu ir koja na zodziu be zodziu
SZ paprastai is viso parado buna pats paciausias, o dabar ner - VISI SUPER! zuikiu armija-nuotaikinga, tas su mario- oi taip ir prisiminiau kaip zaisdavos tas su siltnamiu ir koja na zodziu be zodziu
QUOTE(punkis @ 2013 04 11, 18:28)
Patarkit mergaitės.
Darysiu alaus bokalą ir snikesro, ir noriu paklausi iš ko skaniau/tvirčiau (reiks vežt 200 km) daryt putą: grietinėlės ar beze. Beze man skaniau, bet prie snikerso gal labiau grietinėlė tinka, nes ir pertepimas iš jos .
Darysiu alaus bokalą ir snikesro, ir noriu paklausi iš ko skaniau/tvirčiau (reiks vežt 200 km) daryt putą: grietinėlės ar beze. Beze man skaniau, bet prie snikerso gal labiau grietinėlė tinka, nes ir pertepimas iš jos .
as puta dariau is baltymo is cukraus pudros.laikesi kelias dienas,kol torto neliko
aciu visoms
Oi gerumo koja ir tie zuikiai, ir siltnamis
Mingailiux labai daili rankine, pati tokios noreciau
Ir popsiukai mmm... labai skaniai atrodo
Kaip kazkas ten rase, atnesu savo pasimaivymui..
Cia sita tai pirma karta pamaciau, zodziu susipazinkit Ralfas Griovejas (lyg ir taip)
Mingailiux labai daili rankine, pati tokios noreciau
Cia sita tai pirma karta pamaciau, zodziu susipazinkit Ralfas Griovejas (lyg ir taip)
QUOTE(Nevute @ 2013 04 11, 23:22)
bet tai kaaai gerumo!
SZ - visi nuostabus tavo darbai
Nevute - tai sakai pasigyrei
nu super tavo darbai, grazu
Nevute - tai sakai pasigyrei
nu super tavo darbai, grazu
Eina sau kaip grazu Mingailux, saules zuikutis ir Nevute, erikiuxx, nerealiai grazus jusu tortai ir ispildymas ir kruopstumas- 10 balu
Gal patartumet- noreciau daryti palme ir isivaizduoju, kad tas jos sakas reiketu gal ant vieluciu deti, kad nenutruktu o kaip ta vielute " isiveda" ? Gal turit kokios pamokos nuoroda?
O cia mano dukriukui tortukas, paskubom paskubom
Gal patartumet- noreciau daryti palme ir isivaizduoju, kad tas jos sakas reiketu gal ant vieluciu deti, kad nenutruktu o kaip ta vielute " isiveda" ? Gal turit kokios pamokos nuoroda?
QUOTE(Nevute @ 2013 04 11, 22:22)
Aciukas
Kokie geruliai tortukai bet tas Ralfas (bet negirdejau apie toki:), bet veidukai kokie pas tave super iseina
QUOTE(une @ 2013 04 11, 22:52)
Eina sau kaip grazu Mingailux, saules zuikutis ir Nevute, erikiuxx, nerealiai grazus jusu tortai ir ispildymas ir kruopstumas- 10 balu
Aciukas
puikus tortukas, net labai
o palmiu vakar net kelios nuorodas maciau, bet dabar jau nerasiu greit