Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Atize @ 2013 04 10, 21:45)
Paziurek stai cia anau rasi atsakyma i savo klausima  ax.gif  http://www.youtube.c...h?v=Y8rRmBC6Lzo

Tik sitam video man nelabai graziai vielutes i ziedlapiu ikisusi mergina...

ačiū, bet vielutes tikrai negražiai matosi smile.gif o jūs vielutes kišat į tą žiedlapį ar irgi uždedat ir ušspaudžiat masės gabaliuku?
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 11, 07:16)
o jūs vielutes kišat į tą žiedlapį ar irgi uždedat ir ušspaudžiat masės gabaliuku?

užspaudus masės gabaliuku vaizdelis tikrai nebus toks tobulas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 10, 22:12)

------
mielas avinukas ir saldainiu tortas smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 11, 08:16)
ačiū, bet vielutes tikrai negražiai matosi smile.gif o jūs vielutes kišat į tą žiedlapį ar irgi uždedat ir ušspaudžiat masės gabaliuku?

as orchidejas darau ant vienos vielutes. Supaprastinau, nes kai reikia padaryti koki 20vnt tai ner tiek laiko knistis su daug vieluciu. Na, gal netobulai gaunasi, bet labai neieskant priekabiu tai sakyciau normaliai
Atsakyti
Mano sios dienos tortukai ax.gif

Varskinis su persikais, 3,6kg
user posted image

Na, ir paskutini karta dedu su orchidejom, nes jau n kartu kartojasi biggrin.gif

Jogurtinis su kriausemis, 4,2kg
user posted image
Atsakyti
Mingailiux, nuostabu smile.gif
Atsakyti
[quote=Mandragora,2013 04 10, 08:56]Sveikos kepejos. gal gali kuri nors padeti labai labai svarbiu man klausimu notworthy.gif Kaip is pastiliazo padaryti tokio grozio bijuna? Labai labai lauksiu nurodymu, Youtubej ieskojau ir neradau tokio butent kaip sitoj nuotraukoj. labai dekinga busiu kas pagelbes 4u.gif  4u.gif 
Radau tokia nuoroda http://forum.say7.info/topic8480.html O gal kas gali patarti,is kokoos mases geriausia daryti gelytes,kurios bus spaudziamos su formelemis? Pvz.,tokias http://farm4.static...._340f05d38f.jpg Aciu is anksto,mielosios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizmou13: 11 balandžio 2013 - 15:19
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 11, 08:32)
as orchidejas darau ant vienos vielutes. Supaprastinau, nes kai reikia padaryti koki 20vnt tai ner tiek laiko knistis su daug vieluciu. Na, gal netobulai gaunasi, bet labai neieskant priekabiu tai sakyciau normaliai

Labai grazu, valgytojas niekada nemato jokiu trukumu, tai tik mes jos matome ax.gif
Pirmas tortukas nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif ir turbut irgi su viena vielute roze daryta mirksiukas.gif
QUOTE(gizmou13 @ 2013 04 11, 15:13)
O gal kas gali patarti,is kokoos mases geriausia daryti gelytes,kurios bus spaudziamos su formelemis? Pvz.,tokias                                Aciu is anksto,mielosios  4u.gif

kad bijunu yra visokiausiu
va cia koks grazus bijunas wub.gif http://www.youtube.c...h?v=r4C1mpoOZVE

o ramunes, ir visas kitas paprastas gelytes darau is likusio pastilazo ax.gif
tik drugelius, ir banta tortukui dariau is greit dziustancios mases, po dvieju valandu isdziuna ir pasidaro kaip akmuo, net vienas bantukas man neticia nukrito nuo stalo ir nesuduzo thumbup.gif (nors visada padarau atsarginiu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 balandžio 2013 - 15:42

o ramunes, ir visas kitas paprastas gelytes darau is likusio pastilazo ax.gif
tik drugelius, ir banta tortukui dariau is greit dziustancios mases, po dvieju valandu isdziuna ir pasidaro kaip akmuo, net vienas bantukas man neticia nukrito nuo stalo ir nesuduzo thumbup.gif (nors visada padarau atsarginiu)
[/quote]
Erikuxxx,dekui uz atsakyma,o kas cia per akmenine mase? biggrin.gif
Atsakyti
Patarkit mergaitės.
Darysiu alaus bokalą ir snikesro, ir noriu paklausi iš ko skaniau/tvirčiau (reiks vežt 200 km) daryt putą: grietinėlės ar beze. Beze man skaniau, bet prie snikerso gal labiau grietinėlė tinka, nes ir pertepimas iš jos g.gif .
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 11, 16:38)
Pirmas tortukas nuostabus wub.gif  wub.gif  wub.gif  ir turbut irgi su viena vielute roze daryta mirksiukas.gif

Aciu smile.gif
Ant vienos vielutes blush2.gif . Nu reikia kazkaip supaprastinti darba. Ne mano naturai knistis visa diena prie vienos geles. Man reikia staigia, cia ir dabar . Ir butinai greitai viska padaryt biggrin.gif
Aisku, kam reikes (kas ivertins), padarysiu ir kiekviena lapeli ant vieluciu ax.gif
Atsakyti
alaus puta visada darau is slapios beze-nesvarbu kas per tortas.

mano keletas
keksiukai i kiskuciu grupe
user posted image
super Mario
user posted image
moteriske niekaip nesulaukia kada vyras siltnami pastatys-visdar svajoja... smile.gif
user posted image
kai koja gipse,vienintele paguoda-saldainiai''kregzdute'' smile.gif
user posted image
Atsakyti