Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

mano siandieninis
Putesinis su persikais
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif [quote=Rakelė, puikiai pavyko tortukas
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2013 04 10, 17:41]
thumbup.gif [quote=Rakelė, puikiai pavyko tortukas
[/quote]
Aciu smile.gif Su vienetu turejau vargo, tai galiausiai paprasiau, kad kliente atsiveztu sitoki doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, prisižiūrėjau čia jūsų grožybių 4u.gif ar įmanoma mascarponės sūrio tortą dengti mase (pvz. SALDAINIŲ MARSHMALLOW) ir puošti? Daryčiau pirmą kartą, tačiau abejoju, kažkaip atrodo pats tortas bus "lengvesnis' už tą masę...? unsure.gif
Atsakyti
RAKELE,-JUS saunuole !!!
AS ir noriu izbandyt si puosimo principa bet dar nedristu...
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif
padėkit kas esat dariusios orchidėjos žiedą.
Ar vielutę smeigiat į kiekvieną žiedlapį? Jei ne tada kai sutvirtinat? Bandžiau daryt suklijavus visus žiedus tik tada vielute persmeigt, bet nieko nesigauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantela @ 2013 04 10, 19:15)
Sveikos, prisižiūrėjau čia jūsų grožybių  4u.gif  ar įmanoma mascarponės sūrio tortą dengti mase (pvz. SALDAINIŲ MARSHMALLOW) ir puošti? Daryčiau pirmą kartą, tačiau abejoju, kažkaip atrodo pats tortas bus "lengvesnis' už tą masę...?  unsure.gif

Viskas imanoma, tereikia paskaityt nekomentuojamos temos pirma zinute 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(astase @ 2013 04 10, 19:24)
RAKELE,-JUS saunuole !!!
AS ir noriu izbandyt si puosimo principa bet dar nedristu...

Aciu smile.gif
ne taip baisu kaip atrodo mirksiukas.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 10, 19:56)
help.gif  help.gif  help.gif
Ar vielutę smeigiat į kiekvieną žiedlapį? Jei ne tada kai sutvirtinat? Bandžiau daryt suklijavus visus žiedus tik tada vielute persmeigt, bet nieko nesigauna doh.gif

Kai as bandziua daryti orchidejos ziedus su vielutem ,tai kiekviena ziedlapi smeigaiu i vielute,bet man nesigavo reik ,dar mokytis ir mokytis,o kai paprastai ant torto dejau tai darius su cukrine mase,ir lipinau su vandenuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astase @ 2013 04 10, 19:48)
Kai as bandziua daryti orchidejos ziedus su vielutem ,tai kiekviena ziedlapi smeigaiu i vielute,bet man nesigavo reik ,dar mokytis ir mokytis,o kai paprastai ant torto dejau tai darius su cukrine mase,ir lipinau su vandenuku  smile.gif

tikrai dar mokytis ir mokytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantela @ 2013 04 10, 19:15)
Sveikos, prisižiūrėjau čia jūsų grožybių  4u.gif  ar įmanoma mascarponės sūrio tortą dengti mase (pvz. SALDAINIŲ MARSHMALLOW) ir puošti? Daryčiau pirmą kartą, tačiau abejoju, kažkaip atrodo pats tortas bus "lengvesnis' už tą masę...?  unsure.gif

ar tik ne vakar i toki klausima atsakinejau smile.gif

QUOTE(feminell'a @ 2013 04 10, 19:56)

i kiekviena ziedlapi smile.gif

------
mielas avinukas ir saldainiu tortas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 10, 18:56)

Paziurek stai cia anau rasi atsakyma i savo klausima ax.gif http://www.youtube.c...h?v=Y8rRmBC6Lzo

Tik sitam video man nelabai graziai vielutes i ziedlapiu ikisusi mergina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 10 balandžio 2013 - 21:46
QUOTE(Atize @ 2013 04 10, 21:45)
Paziurek stai cia anau rasi atsakyma i savo klausima  ax.gif  http://www.youtube.c...h?v=Y8rRmBC6Lzo

Tik sitam video man nelabai graziai vielutes i ziedlapiu ikisusi mergina...

Nu bet kiek klaidų privėliau, o pataisyti neduoda blush2.gif doh.gif vsio varau miegot...
Atsakyti