mano siandieninis
Putesinis su persikais
[quote=Rakelė, puikiai pavyko tortukas
[quote=erikiuxxx,2013 04 10, 17:41]
[/quote]
Aciu Su vienetu turejau vargo, tai galiausiai paprasiau, kad kliente atsiveztu sitoki
[/quote]
Aciu Su vienetu turejau vargo, tai galiausiai paprasiau, kad kliente atsiveztu sitoki
Sveikos, prisižiūrėjau čia jūsų grožybių ar įmanoma mascarponės sūrio tortą dengti mase (pvz. SALDAINIŲ MARSHMALLOW) ir puošti? Daryčiau pirmą kartą, tačiau abejoju, kažkaip atrodo pats tortas bus "lengvesnis' už tą masę...?
RAKELE,-JUS saunuole !!!
AS ir noriu izbandyt si puosimo principa bet dar nedristu...
padėkit kas esat dariusios orchidėjos žiedą.
Ar vielutę smeigiat į kiekvieną žiedlapį? Jei ne tada kai sutvirtinat? Bandžiau daryt suklijavus visus žiedus tik tada vielute persmeigt, bet nieko nesigauna
QUOTE(Mantela @ 2013 04 10, 19:15)
Sveikos, prisižiūrėjau čia jūsų grožybių ar įmanoma mascarponės sūrio tortą dengti mase (pvz. SALDAINIŲ MARSHMALLOW) ir puošti? Daryčiau pirmą kartą, tačiau abejoju, kažkaip atrodo pats tortas bus "lengvesnis' už tą masę...?
Viskas imanoma, tereikia paskaityt nekomentuojamos temos pirma zinute
QUOTE(astase @ 2013 04 10, 19:24)
RAKELE,-JUS saunuole !!!
Aciu
ne taip baisu kaip atrodo
Aciu
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 10, 19:56)
Ar vielutę smeigiat į kiekvieną žiedlapį? Jei ne tada kai sutvirtinat? Bandžiau daryt suklijavus visus žiedus tik tada vielute persmeigt, bet nieko nesigauna
Kai as bandziua daryti orchidejos ziedus su vielutem ,tai kiekviena ziedlapi smeigaiu i vielute,bet man nesigavo reik ,dar mokytis ir mokytis,o kai paprastai ant torto dejau tai darius su cukrine mase,ir lipinau su vandenuku
QUOTE(astase @ 2013 04 10, 19:48)
Kai as bandziua daryti orchidejos ziedus su vielutem ,tai kiekviena ziedlapi smeigaiu i vielute,bet man nesigavo reik ,dar mokytis ir mokytis,o kai paprastai ant torto dejau tai darius su cukrine mase,ir lipinau su vandenuku
tikrai dar mokytis ir mokytis
QUOTE(Mantela @ 2013 04 10, 19:15)
ar tik ne vakar i toki klausima atsakinejau
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 10, 19:56)
i kiekviena ziedlapi
------
mielas avinukas ir saldainiu tortas
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 10, 18:56)
Paziurek stai cia anau rasi atsakyma i savo klausima http://www.youtube.c...h?v=Y8rRmBC6Lzo
Tik sitam video man nelabai graziai vielutes i ziedlapiu ikisusi mergina...
QUOTE(Atize @ 2013 04 10, 21:45)
Paziurek stai cia anau rasi atsakyma i savo klausima http://www.youtube.c...h?v=Y8rRmBC6Lzo
Nu bet kiek klaidų privėliau, o pataisyti neduoda vsio varau miegot...