Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

pasakiškas bijūnas wub.gif wub.gif wub.gif

tuoj aš aukcioną gabalais, papjausiu avinuką ir bus baigta biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, tortuose esu naujoke tad noreciau jusu pasiulymo kaip butu lengviausia ant torto (kepsiu balta Rafaelo) uzrasyti skaiciu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2013 04 10, 10:35)
pasakiškas bijūnas  wub.gif  wub.gif  wub.gif
tuoj aš aukcioną gabalais, papjausiu avinuką ir bus baigta biggrin.gif lotuliukas.gif

butum tu arciau vilniaus ir jeigu tai butu sekmadienis, buciau is taves nupirkusi net nemastydama nors ir pati kepu blush2.gif Nugi pas mane laiko absoliuciai nera ir is kur jo paimti... unsure.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 04 09, 19:08)
erikiuxxx su gimtadieniu, biskiuka paveluotai, bet geriau veliau negu niekada  4u.gif  biggrin.gif

ACIUKAS 4u.gif

TITA777, jau puiki rozyte isejo thumbup.gif

Olesta, labai puikus avinukas, gaila kad taip isejo verysad.gif o mergytes tortukai fainuciai thumbup.gif
O del avynuko, butinai padaryk aukciona ax.gif

Mandragora, toki bijuna, tik kursuose galima padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 10 balandžio 2013 - 10:50
QUOTE(Olesta @ 2013 04 10, 08:18)
.

tortas avinukas, ..deja, jubiliatas nepanoro atvykti atsiimti, tad avinukas liko man, puoštas jis pastilažu ir šlapia bezė smile.gif 4 kg

Olestuk,reikejo surengti AVINU svente,saviskius vyrukus abudu avinus buc atsiuntusi biggrin.gif o,siaip zmones negraziai elgiasi..... (sako,visokiu yra,visokiu ir reikia .....)
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 10, 11:49)
Mandragora, toki bijuna, tik kursuose galima padaryti mirksiukas.gif

nu panos, jus nejuokaukit mirksiukas.gif aciu, visoms pasisakiusioms 4u.gif nors ir nenaudingi patarimai buvo. teks paciai mokintis, jei mokytojomis nei viena nenori buti verysad.gif graziu tortu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2013 04 10, 12:50)
nu panos, jus nejuokaukit  mirksiukas.gif aciu, visoms pasisakiusioms 4u.gif nors ir nenaudingi patarimai buvo. teks paciai mokintis, jei mokytojomis nei viena nenori buti verysad.gif graziu tortu visoms 4u.gif

As pati toki noreciau ismokti biggrin.gif buciau dekinga jej kas duotu nuoroda 4u.gif
nes kiek ieskojau, o ieskau tikrai daug doh.gif tai neuztikau tokio niekur blush2.gif
Atsakyti
nu panos, jus nejuokaukit  mirksiukas.gif aciu, visoms pasisakiusioms 4u.gif nors ir nenaudingi patarimai buvo. teks paciai mokintis, jei mokytojomis nei viena nenori buti verysad.gif graziu tortu visoms 4u.gif

Uz tuos kursus mokam gan nemazus pinigus... Ypac kai atvyksti is toli, tai ir keliones ir viesbuciai ,o jus norit uz aciu .Niekas nejuokauja,bet uz viska reikia moket.As isvis stebiuosi ,kaip merginos dar patarimais dalinasi ...Nors daugumos "senuju" mokytoju cia net neber.... ir tikrai nemokant pagrindu tokio tikrai nepadarysit ,ypac be formu ir vieluciu.... 4u.gif .Sekmes 4u.gif
Atsakyti

Mes kursuose toki bijuna darem 8-11 val nepakeldami uzpakalio nuo kedes su mokytojos pagalba wink.gif Na buna zmoniu kurie padaro bijuna ir be kursu graziai, bet tokie ir nuorodos nepraso 4u.gif O siaip pasieiskok google darbu geliu meistru tokiu kaip: Alan Dunn (sis asmuo pasauliniu mastu kursus veda ir nemazai step by step knygu isleides), Sylvia Weinstock ir daugelis kitu...
Papildyta:
QUOTE(kr1stute @ 2013 04 10, 13:07)
Uz tuos kursus mokam gan nemazus pinigus... Ypac kai atvyksti is toli, tai ir keliones ir viesbuciai ,o jus norit uz aciu .Niekas nejuokauja,bet uz viska reikia moket.As isvis stebiuosi ,kaip merginos dar patarimais dalinasi ...Nors daugumos "senuju" mokytoju cia net neber....  ir tikrai nemokant pagrindu tokio tikrai nepadarysit ,ypac be formu ir vieluciu.... 4u.gif .Sekmes  4u.gif

drinks_cheers.gif

Papildyta:

bijuno ir panasiu geliu darymo principa gali pamatyti cia http://bakingdom.com...mple-roses.html

o siaip pasivartyk ir pasiskaitinek SM'e sia tema http://www.supermama...?...378104&st=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 10 balandžio 2013 - 13:45
QUOTE(Atize @ 2013 04 10, 14:29)
Mes kursuose toki bijuna darem 8-11 val nepakeldami uzpakalio nuo kedes su mokytojos pagalba wink.gif Na buna zmoniu kurie padaro bijuna ir be kursu graziai, bet tokie ir nuorodos nepraso  4u.gif  O siaip pasieiskok google darbu geliu meistru tokiu kaip: Alan Dunn (sis asmuo pasauliniu  mastu kursus veda ir nemazai step by step knygu isleides), Sylvia Weinstock ir daugelis kitu...

aciu aciu aciu notworthy.gif prasyciau daugiau nekomentuoti mano netobulo klausimo savo tobulomis rankytemis maigant klaviatura mirksiukas.gif nei jus zinot mano sugebejimus, nei as jusu, taigi, nereiketu kaip ir menkinti to ko nezinote irnesakyk.gif mirksiukas.gif As tik uzdaviau klausima, i kuri viso labo norejau gauti atsakyma, ko tada sedit forume, jei nei paklausti nei pasikonsultuoti negalima? Cia kaip suprantu tik varzytuves vyksta kuri graziau torta papuos ir pagyru daugiau sulauks lotuliukas.gif
aciu ir uz nuorodeles 4u.gif rozytes darymo principa, kuri idejot, moku kaip 2x2, vadinasi ir bijuna taip lipdysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2013 04 10, 13:54)
aciu aciu aciu notworthy.gif prasyciau daugiau nekomentuoti mano netobulo klausimo savo tobulomis rankytemis maigant klaviatura mirksiukas.gif nei jus zinot mano sugebejimus, nei as jusu, taigi, nereiketu kaip ir menkinti to ko nezinote irnesakyk.gif mirksiukas.gif  As tik uzdaviau klausima, i kuri viso labo norejau gauti atsakyma, ko tada sedit forume, jei nei paklausti nei pasikonsultuoti negalima? Cia kaip suprantu tik varzytuves vyksta kuri graziau torta papuos ir pagyru daugiau sulauks  lotuliukas.gif
aciu ir uz nuorodeles 4u.gif rozytes darymo principa, kuri idejot, moku kaip 2x2, vadinasi ir bijuna taip lipdysiu thumbup.gif

Na jeigu mokat roze daryti, tai tada kas per klausimas ir ko cia piktinates?... Nusiperkat bijunui daryti formeles arba pati jas pasigaminat (kai kurios is forumo maciau gaminasi) ir pirmyn mirksiukas.gif Kaip bijuna pasigaminti isivedat google - How made peony flowers ir youtubeje netgi klipuku rasit kaip ta daryti biggrin.gif O informacijos apie siu geliu daryma anglu rusu kalbom tikrai yra nemazai nepatingekit pasiieskot wink.gif
Atsakyti
Labas, gal kur užmatėt foto ar filmuką, kaip padaryt gėles iš konservuotų persikų, jais dažnai žele puošiama blush2.gif Man kažkaip iškrenta viskas doh.gif
Ačiū ax.gif
Atsakyti