Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2013 04 10, 08:18)
tvirtinu kokteiliniais šiaudeliais ir kartoniniais padėkliukais...

tortas avinukas, apačioje juodas miškas, viršuje Rafaelo svajonė...deja, jubiliatas nepanoro atvykti atsiimti, tad avinukas liko man, puoštas jis pastilažu ir šlapia bezė smile.gif 4 kg

Kaip amne nervuoja tokie zmones, uzsako torta paskui neimsiu, nenoriu nepatinka ir pan. gun_rifle.gif
Atsakyti
Olesta, puikus tortas, tik labai kiauliškai jubiliatė pasielgė wub.gif
Šaunuolė krikšto dukra 4u.gif
Rožė jau panaši į rožę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2013 04 10, 07:18)

kokia žavi avytė wub.gif
Atsakyti
tai kad čia net nebuvo taip, kad neimsiu, nebenoriu, čia tiesiog neatsiliepia per niekur smile.gif
Atsakyti
Nu koks fainuolis aviukas thumbup.gif
Olesta, o aukciono nenori daryti, gal atsirastu norinciu priglausti ta zavu gyvuneli smile.gif
Atsakyti
Sveikos kepejos. gal gali kuri nors padeti labai labai svarbiu man klausimu notworthy.gif Kaip is pastiliazo padaryti tokio grozio bijuna?user posted image Labai labai lauksiu nurodymu, Youtubej ieskojau ir neradau tokio butent kaip sitoj nuotraukoj. labai dekinga busiu kas pagelbes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2013 04 10, 09:56)
Sveikos kepejos. gal gali kuri nors padeti labai labai svarbiu man klausimu notworthy.gif Kaip is pastiliazo padaryti tokio grozio bijuna?

Reikia formeliu.
Is pastiliazo kazi ar padarysite. Reikia geliu mases
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2013 04 10, 08:56)
Sveikos kepejos. gal gali kuri nors padeti labai labai svarbiu man klausimu notworthy.gif Kaip is pastiliazo padaryti tokio grozio bijuna?user posted image Labai labai lauksiu nurodymu, Youtubej ieskojau ir neradau tokio butent kaip sitoj nuotraukoj. labai dekinga busiu kas pagelbes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Butent toks bijunas i spastilazo tikrai neiseis wink.gif Tokios gelems daryti naudojama mase SM'e vadinama Agu0nos geliu....
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 10, 10:02)
Reikia formeliu.
Is pastiliazo kazi ar padarysite. Reikia geliu mases

QUOTE(Atize @ 2013 04 10, 10:04)
Butent toks bijunas i spastilazo tikrai neiseis wink.gif Tokios gelems daryti naudojama mase SM'e vadinama Agu0nos geliu....

aciu uz "paprotinima" 4u.gif 4u.gif kad formeliu reik zinau mirksiukas.gif o pati technika kokia? ar lapelius klinuoti viena ant kito sudejus i dubeneli, ty nuo isores i viduriuka kleiauti ar atvirsciai pradeti nuo centro ir kaip roze/aguona lipdyti?
Atsakyti
Olesta, kokie grazus wub.gif
Uzsakove tai kiaule...
o Krikstadukra labai laiminga tokia kuma turedama thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 04 09, 21:57)
TITA777 roze jau kaip roze  thumbup.gif

Mergaites, norejau paklausti, jei galite pasidalinkite patirtim, kaip jus tvirtinat tortus, triju ar keturiu aukstu.  blush2.gif Kazkaip nusimato keturiu aukstu tortai, triju esu dariusi, bet nesusmegdavo, nors ir netvirtindavau, bet del keturiu tai jau bijau smile.gif

aš tvirtinu šiaudeliais smile.gif
Papildyta:
Olesta, labai žavi avytė, lai gailisi užsakovas, kad nepasiemė tokio grožio smile.gif
ir krikšto dukra šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2013 04 10, 10:23)
aciu uz "paprotinima"  4u.gif  4u.gif kad formeliu reik zinau mirksiukas.gif o pati technika kokia? ar lapelius klinuoti viena ant kito sudejus i dubeneli, ty nuo isores i viduriuka kleiauti ar atvirsciai pradeti nuo centro ir kaip roze/aguona lipdyti?

Lapeliai ten darosi ant vieluciu (kiekvienas)
Atsakyti