erikiuxxx su gimtadieniu, biskiuka paveluotai, bet geriau veliau negu niekada
Atnesu dar viena gelyte, bijau sakyt, kad roze
QUOTE(TITA777 @ 2013 04 09, 19:09)
Na bent jau man, tai tikrai panaši į rožę
QUOTE(TITA777 @ 2013 04 09, 20:09)
nu va, jau panasi i roze
tai jau ir sakyt nereik, puikiai matosi Šaunuolė.
ui aciu
Dabar jau panasi
Dabar jau panasi
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 09, 20:10)
Na bent jau man, tai tikrai panaši į rožę
grazi rozyte
As katik baiigiau padaryt ta torta staigmena, kur saldainiuku reik pripilt i viduri, o krastai kaip klouno kepure atsiraite Labai bijojau, bet su rugiageles patarimais viskas puikiai pavyko ryt nupirksiu saldainiu, irbandysiu vieneta istatyt.
QUOTE(Rakelė @ 2013 04 09, 21:39)
grazi rozyte
As katik baiigiau padaryt ta torta staigmena, kur saldainiuku reik pripilt i viduri, o krastai kaip klouno kepure atsiraite Labai bijojau, bet su rugiageles patarimais viskas puikiai pavyko ryt nupirksiu saldainiu, irbandysiu vieneta istatyt.
kaip kaip cia bus? nelabai supratau,bet kazkas idomaus
-----
rozyte puiki
TITA777 roze jau kaip roze
Mergaites, norejau paklausti, jei galite pasidalinkite patirtim, kaip jus tvirtinat tortus, triju ar keturiu aukstu. Kazkaip nusimato keturiu aukstu tortai, triju esu dariusi, bet nesusmegdavo, nors ir netvirtindavau, bet del keturiu tai jau bijau
Mergaites, norejau paklausti, jei galite pasidalinkite patirtim, kaip jus tvirtinat tortus, triju ar keturiu aukstu. Kazkaip nusimato keturiu aukstu tortai, triju esu dariusi, bet nesusmegdavo, nors ir netvirtindavau, bet del keturiu tai jau bijau
tvirtinu kokteiliniais šiaudeliais ir kartoniniais padėkliukais...
tortas avinukas, apačioje juodas miškas, viršuje Rafaelo svajonė...deja, jubiliatas nepanoro atvykti atsiimti, tad avinukas liko man, puoštas jis pastilažu ir šlapia bezė 4 kg
mano krikšto dukrytės pora tortukų varškės persikinis ir juodasis miškas...
tortas avinukas, apačioje juodas miškas, viršuje Rafaelo svajonė...deja, jubiliatas nepanoro atvykti atsiimti, tad avinukas liko man, puoštas jis pastilažu ir šlapia bezė 4 kg
mano krikšto dukrytės pora tortukų varškės persikinis ir juodasis miškas...