Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Rakelė @ 2013 04 08, 22:45)
as sviestinio teptuku patepiau kazkiek.. na zodz, matau kas su plonu tepimu ir mases kociojimu persistengiu jau  blush2.gif

tai del to ,kad mazai sviestinio uzdejot, dregme pramuse ji, del to ir suslapiavo mase. butina normaliai sviestiniu padengti
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 08, 16:43)
3. jei nebus apdorotas-paimam karsta vandenuka+sodos ir laaaaabai gerai nuplaunam (dar geriau kiek palaikom ten) kiausinius, perplaunam siltu, tekanciu vandeniu. Taip daro visos protingos istaigos smile.gif

Tiksliau , protingos kepejos taip darys mirksiukas.gif , bet ne istaigos smile.gif Na as taip manau, nes turiu sena pazystama, ji dirbo 20 metu , tai sake jokiu plovimu nereikalavo. Ir dar, neperseniausiai, ziurejau video, bet gaila neatsimenu kur, nes per diena tiek daug visko perziuriu kad galva apsisuka doh.gif tai , pataikiau ant video, kur kepa masiskai tortukus, ir butent rode tos kiausinius, ima visa latoka kur po 30vnt., ir musa tiesiai i bluda doh.gif

QUOTE(Rakelė @ 2013 04 08, 21:45)
as sviestinio teptuku patepiau kazkiek.. na zodz, matau kas su plonu tepimu ir mases kociojimu persistengiu jau  blush2.gif

As irgi nestorai tepu, svarbu kad nesimatytu biskvito is apacios, bet pati virsutini biskvita sulaistau ir priesingos puses mirksiukas.gif
Aviniuko tortukas mielas wub.gif
As irgi avinas esu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 08 balandžio 2013 - 22:28
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 04 08, 21:27)

Atidaviau siandien torta, sako garaze iki rytdienos saltai palaikysiu, saldytuve vietos nera blink.gif  Bandziau itikinti, kad garaze tortams ne vieta, peles, vabalai ir t.t., bet tik dabar pagalvojau-gi dar ir dregme! Tikiuosi geles neistirps per nakti, jei i saldytuva neidejo doh.gif

Vat taip ir yra su tais tortais, širdis rami būna jau tik tada, kai po baliaus pasako kad viskas buvo gerai, jokios gėlės nenuvirto biggrin.gif o tai ir pergyvenk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 04 08, 22:27)
Tikiuosi kaip nors isgelbejot tortuka 4u.gif

Atidaviau siandien torta, sako garaze iki rytdienos saltai palaikysiu, saldytuve vietos nera blink.gif  Bandziau itikinti, kad garaze tortams ne vieta, peles, vabalai ir t.t., bet tik dabar pagalvojau-gi dar ir dregme! Tikiuosi geles neistirps per nakti, jei i saldytuva neidejo doh.gif

nu nezinau koki jus cia isivaizdavima turit.... as pati supakuotus tortus ziema i garaza isnesu... arba kaip as megstu daryt dideli plota uzimancius tortus... kurie netelpa i saldytuva.... garazas dar nereiskia bardako... pas mus tiesiog svari tuscia patalpa... nei ten peliu vei vabalu tongue.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 08, 23:25)
Ir dar, neperseniausiai, ziurejau video, bet gaila neatsimenu kur, nes per diena tiek daug visko perziuriu kad galva apsisuka doh.gif  tai , pataikiau ant video, kur kepa masiskai tortukus, ir butent rode tos kiausinius, ima visa latoka kur po 30vnt., ir musa tiesiai i bluda doh.gif

pagal dabartines higienos normas tai kiausiam privaloma atskira patalpa... kurioje jie mirkomi ir plaunami.. bent jau rimtose konditerijos imonese to laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 09, 09:03)
nu nezinau koki jus cia isivaizdavima turit.... as pati supakuotus tortus ziema i garaza isnesu... arba kaip as megstu daryt dideli plota uzimancius tortus... kurie netelpa i saldytuva.... garazas dar nereiskia bardako... pas mus tiesiog svari tuscia patalpa... nei ten peliu vei vabalu  tongue.gif

Duok Die, kaip sakoma 4u.gif Jau gal butu skambine, jei kas negerai.
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 04 09, 08:22)
Vat taip ir yra su tais tortais, širdis rami būna jau tik tada, kai po baliaus pasako kad viskas buvo gerai, jokios gėlės nenuvirto biggrin.gif  o tai ir pergyvenk biggrin.gif

As pritariu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, pasakykit prasom is kokio kremo daroma zolyte ant tortu, kad taip graziai stovetu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bosca1980 @ 2013 04 09, 09:09)
Mergaites, pasakykit prasom is kokio kremo daroma zolyte ant tortu, kad taip graziai stovetu?  4u.gif

as naudoju tam slapia beze
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 04 08, 22:51)
tai del to ,kad mazai sviestinio uzdejot, dregme pramuse ji, del to ir suslapiavo mase. butina normaliai sviestiniu padengti

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 08, 23:25)

As irgi nestorai tepu, svarbu kad nesimatytu biskvito is apacios, bet pati virsutini biskvita sulaistau ir priesingos puses mirksiukas.gif
Aviniuko tortukas mielas wub.gif
As irgi avinas esu doh.gif

Is klaidu dar mokaus, o klaidu matau daug dar darau ax.gif
Bet... siryt lekiau i fb pasiziuret ar ka parase, tai sake visiem patiko ir tiko viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Kada jus sveikint? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, o kaip jūs bezė darot? Daugumoj receptų reikia virtis sirupėlį, kuris kartais susikristalizuoja, o tada plakama su baltymais šaltam inde pilant po truputį. Bet jei sirupas netinkamai išvirtas, tai tikrai nieko nesigaus. Arba nučiuoš viskas, arba susicukravęs bus. O dabar nežinau - ar perskaičiau kažkur, ar pati atradau.. Aš iš karto į baltymus susipilu cukrų (nors dabar galvoju, kad pudra būtų net geriau), palaukiu, kol aptirps, paplaku, o tada dedu indą ant verdančio puodo ir plaku plaku.... Nu nežinau, man tik šitaip geriausiai išeina.... Ar jūs taip pat darot?

Ir kaip jums bezė laikosi vasarą? Ar nepradeda tirpt ir leistis? Ar geriau visgi mase dengti (kepsiu bananinius)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaguma: 09 balandžio 2013 - 09:20
QUOTE(Smaguma @ 2013 04 09, 09:18)
Aš iš karto į baltymus susipilu cukrų (nors dabar galvoju, kad pudra būtų net geriau), palaukiu, kol aptirps, paplaku, o tada dedu indą ant verdančio puodo ir plaku plaku.... Nu nežinau, man tik šitaip geriausiai išeina.... Ar jūs taip pat darot?

Aš irgi šitaip darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2013 04 09, 11:18)
iš karto į baltymus susipilu cukrų (nors dabar galvoju, kad pudra būtų net geriau), palaukiu, kol aptirps, paplaku, o tada dedu indą ant verdančio puodo ir plaku plaku.... Nu nežinau, man tik šitaip geriausiai išeina.... Ar jūs taip pat darot?

Šitas dalykas vadinamas šlapia bezė mirksiukas.gif ir tikrai daug paprasčiau padaryti negu tikroji bezė.
Atsakyti