Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Feminella,aciu ,uz pastebejima smile.gif.orchidejos nedarius,bet 28 nr. manau butu pats tas . 4u.gif gal atsakys kas dare.bet as daznaiusiai visus ziedlapius smeigiu ant 28 nr. smile.gif
Atsakyti
help.gif labai reikia jusu pagalbos, man idomu sitam beze http://www.supermama...?...&p=43751136 tokios pacios taisykles kaip ir sitam http://www.supermama...?...&p=19503555 kad Su beze galima puosti tokius tortus kuriu kreme nera zelatinos, ji didziause jo priese ( tinka kremai is plaktos grietineles be zelatino ,sviestiniai ) ,paprasciausia beze negali liestis su zele nes tuoj pat pavandenyja
nes mano kereme yra zele gabaliukai ir darysiu slapia beze, bet recepte neparasyta, kad bijo, tai galvoju tokios pacios taisykles ar ne, atsakykite prasau.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 07, 19:41)

geras tortas avelei biggrin.gif
Atsakyti
Aciuuuuu labai mergaites uz sveikinimus!!! 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tortai super,net galva apsvaigo nuo groziu 4u.gif
toks klausimas : man sunkiasia aptept sviestiniu kremu,ypac jogurtinisu tortus:(( na neiseina lygiai ir graziai. Gal yra kokia technologija,as ir peili kaitinu, ir bandziau su siltom rankom ir guminerm pirstines tiesiog rankomis lyginti,na nesigauna:(((( galka patarsit? galkokia vaizdo medziaga turit?
Atsakyti
S_Z, Keila aciu uz komentarus:) Man tie ziedlapiai aplinkui kol kas vienintelis issigelbejimas, dar labai noreciau krastus puosti perliukais, bet nusipirkau toki molda, kad nemoku juo naudotis arba moldas nevykes.

Elenka, dekit sviestini porai sekundziu i mikrobange arba pasildykit kokiu nors budu, kad taptu minkstas, tada gerai tepsis. As aptepineju konditerine mentele, pagaliau man pavyksta po mergaiciu konsultaciju 4u.gif

Kr1stute, tobulas tortukas wub.gif

Ramune.v labai grazi avyte, akytes grazios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 07 balandžio 2013 - 23:13
QUOTE(elenka @ 2013 04 07, 23:56)
tortai super,net galva apsvaigo nuo groziu 4u.gif
toks klausimas : man sunkiasia aptept sviestiniu kremu,ypac jogurtinisu tortus:(( na neiseina lygiai ir graziai. Gal yra kokia technologija,as ir peili kaitinu, ir bandziau su siltom rankom ir guminerm pirstines tiesiog rankomis lyginti,na nesigauna:(((( galka patarsit? galkokia vaizdo medziaga turit?

kai pasidarai sviestinį kremą, į jį įdedi tarkuotų sijotų sausainių??? jei taip, tada tri gerai špakliuotis, jei sunkiai sekasi, tada špaklių į mikrobangę kelioms sekundėms, kad suminkštėtų iki tyrelės konsistencijos...aptepi, į šaldytuvą, išsirauki už kelių minučių, dar aptepi, apdailini, labai gerai tepasi...vien su sviestiniu be trupinukų ir sviestinio daugiau sueina, ir nenusigruntuoja kaip reikiant smile.gif 4u.gif

tortai merginos visų puikūs!!!
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2013 04 07, 23:15)
help.gif labai reikia jusu pagalbos

o i mano klausyma gal kas nors atsakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2013 04 08, 07:13)
o i mano klausyma gal kas nors atsakys  ax.gif

Tai aptepkit tortuka sviestiniu kremuku ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Mano sio ryto tortukas (panos pazadino 6.30val, pradejo siautet po namus spygaudamos pilna gerkle, tai nebuvo ka veikt tokia ankstybe, teko keltis ir torta puost, kad paskui visa diena laisva butu biggrin.gif)

Rafaello, 5kg

user posted image
Atsakyti
Mingailiux, labai grazu wub.gif Perliukai tobuli tokie, kazin daug pudros dedat i molduka, o gal krakmola geriau deti? Na man nesigauna lygus perliukai blush2.gif
Ir kad 2mazi vaikai leistu nuo ryto dirbti, tai blink.gif Maniskiai nori lipt ant tortu ir lipdyt kartu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 08 balandžio 2013 - 08:53
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 04 08, 09:50)
Mingailiux, labai grazu wub.gif  Perliukai tobuli tokie, kazin daug pudros dedat i molduka, o gal krakmola geriau deti? Na man nesigauna lygus perliukai blush2.gif
Ir kad 2mazi vaikai leistu nuo ryto dirbti, tai blink.gif  Maniskiai nori lipt ant tortu ir lipdyt kartu doh.gif

As krakmolo dedu, privarau i molda, bet paskui ispurtau viska, kad liktu minimalus sluoksnis. Nes jei bus ten daug krakmolo, tai perliukai bus nelygus, guzuoti (krakmolas isispaus)
O del vaiku.... tai jos mane pazadino rekaudamos ir po mano kaldra duodamosis ir isleke ziuret ka tetis pusryciauja. Viena i darzeli, o kita priziuri, kaip didzke rengias. Tai pasinaudojau proga kol tetukas uzsiemes su vaikais ir puoliau dirbt biggrin.gif
Atsakyti