Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(saintlina @ 2013 04 07, 14:11)
skaitau ir galvoju - sunkus tas kepėjų darbas.. turi ne tik nesvietiškai gražu būt, bet dar ir kiekvienu atveju skaniau nei kažkieno mama ar močiutė kepdavo  mastau.gif

Ir as susimasciau g.gif Kai pagalvoju, tai i situos uzsakomus naminius tortus manau, kad yra kreipiamas didesnis demesys, nei i fabrikinius. Fabrikini visi suvalge, kam skanu, tas pagyre, kam nepatiko, tas mandagiai nutylejo. O va apie naminius visi nori pasakyti savo nuomone, ypac dar jei kepeja pazystama, tai visai tada smagu apkalbeti ir torta, ir dar kepeja aisku biggrin.gif Naminius ragauja su didesne kritika, mano viena kliente net dalimis torta i svecius veziojosi, man perdave kas ka sake, visa laime likau isgirta. Bet tas skonis yra toks dalykas, kad visiems neitiksi 4u.gif

Ikeliu savo savaitgalini, daug nepeikit, o tai man ir taip jau vieni nervai biggrin.gif
user posted image
Griljazinis su sokoladu, pastilazas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 07 balandžio 2013 - 12:29
Sveikutes ,mergaites ,parodysiu ka veikiau savaitgali . Rafaelo 1,2 kg cukrine gelyteuser posted image.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 07, 13:11)
skaitau ir galvoju - sunkus tas kepėjų darbas.. turi ne tik nesvietiškai gražu būt, bet dar ir kiekvienu atveju skaniau nei kažkieno mama ar močiutė kepdavo  mastau.gif

aciu, kad praskaidrinot nuotaika biggrin.gif

QUOTE(bitė Majaa @ 2013 04 07, 13:27)
Ir as susimasciau g.gif Kai pagalvoju, tai i situos uzsakomus naminius tortus manau, kad yra kreipiamas didesnis demesys, nei i fabrikinius. Fabrikini visi suvalge, kam skanu, tas pagyre, kam nepatiko, tas mandagiai nutylejo. O va apie naminius visi nori pasakyti savo nuomone, ypac dar jei kepeja pazystama, tai visai tada smagu apkalbeti ir torta, ir dar kepeja aisku biggrin.gif Naminius ragauja su didesne kritika, mano viena kliente net dalimis torta i svecius veziojosi, man perdave kas ka sake, visa laime likau isgirta. Bet tas skonis yra toks dalykas, kad visiems neitiksi 4u.gif

Ikeliu savo savaitgalini, daug nepeikit, o tai man ir taip jau vieni nervai biggrin.gif

lotuliukas.gif nu negaliu. linksmintojos jus lotuliukas.gif
tortas - lb grazus wub.gif

QUOTE(kr1stute @ 2013 04 07, 15:35)
Sveikutes ,mergaites ,parodysiu ka veikiau savaitgali . Rafaelo 1,2 kg cukrine gelyte

na ka galiu pasakyti bigsmile.gif ogi - tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 04 07, 13:27)

man tai labai grazu.vienintelis dalykas kas asmeniskai man nepatinka,tai tie lapeliai ant sonu blush2.gif

QUOTE(kr1stute @ 2013 04 07, 15:35)

auksaranke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 06, 15:13)
*kodel negerai atrodys, vat galima rasti pvz. CIA be to Adrija man rodos yra darius kur pirmas aukstas paprastas, o antras pagalvele  g.gif
IIa. pagalve gali buti ir is minkstesnio tortuko, juk aptepsit sviestiniu, o ir siaip ten juk tik forma ispjaustot ir tiek.
**tokio kaip parduotuvinio NIEKAD nepadarysit, ta visad sakau kai praso, juk nededam EEE ir sintetiniu pastu neturim. Tuos kur daro su traskiu sluoksniu daro su sintetinem spec. pastom (karamelines, sokoladines, vanilines jos buna) tokiu namie nepadarysit, nes paprastas kremas tirpins tuos traskiukus (jei ju ir gausit poirkti nes jie irgi spec. yra). Dar variantas naudoti kietus trintus vaflius ir pan. juos deti i sviestinius kremus ar tarp sokolado ... svarbu kad kremas nebutu dregnas.

---
O dabar einu ziuret kokiu groziu pridaret biggrin.gif

Aciu labai uz atsakymus,bandysiu eksperementuoti su tuo traskiu sluoksniu.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2013 04 07, 14:35)

jazau, kaip gražu blink.gif blink.gif

Kol jūs čia tobulybes kuriat ir vistiek sugebat kai kuriom asabom neįtikt, aš smagiai sulipinau pirmą savo aplikaciją šeimyniniam suvartojimui smile.gif Namie visiems labai gražu (visi atpažįsta herojų) ir net skanu biggrin.gif Jei kam neskanu, tyli ir nieko nesako biggrin.gif

Snikersas, svorio nežinau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 balandžio 2013 - 16:49
Keila ,aciu,malonu is taves girdet pagyrimus 4u.gif .
Zuikuti ,aciu ,uz ivertinima 4u.gif
Saintlina ,Aciu 4u.gif
Atsakyti
OHO kiek groziu, dabar jau visu nebeisvardinsiu net, rasiau komentavau ir issijunge PC su viskuo doh.gif
kaip visad likau suzaveta gelem ir visais tortais su jom wub.gif na NEREALIAI grazu! sermuksninis triaukstis ir suniukas thumbup.gif suniuko copy darau blush2.gif radijukas super smile.gif ir kiti grazus.

---

Maniskis. Papuosimo pageidavimas buvo-70 ir avis (skirtas anytai biggrin.gif ), neprisigalvokit nieko smile.gif anytos ziodiakas avinas smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 07, 18:41)
Papuosimo pageidavimas buvo-70 ir avis (skirtas anytai biggrin.gif ), neprisigalvokit nieko smile.gif

aišku kad pagalvojau biggrin.gif Kaži, kaip ten pagalvočiau, jei marti kada torčiuką su žiurke atneštų.. cool.gif
Tortukas, be abejo, labai gražus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 balandžio 2013 - 19:09
Sveikos,
visu tortukai labai labai labai 4u.gif
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 05, 21:55)
netvirtinant tam kad apatiniai tortai pasipustu- nereiks nei 15 km  mirksiukas.gif
Papildyta:

as visada tvirtinu... dabar jau ir dviaukscius... rami del to kad nesusmegs.. nepasipus... o ir labai patinka kad tvarkingai susipjausto vienas aukstas tada antras, arba graziai nusiima virsutiniai aukstai ir pan....

aciu 4u.gif
o kazin siaudeliais galima tvirtinti? g.gif
ir kaip pasakyt zmonems,kad gal itorte ka nors rasti ir neissigastu? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 07, 20:05)
aišku kad pagalvojau  biggrin.gif  Kaži, kaip ten pagalvočiau, jei marti kada torčiuką su žiurke atneštų..  cool.gif
Tortukas, be abejo, labai gražus.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti
kr1stute, gėlė tai fantastiška wub.gif
ramune, gražus tortas ir miela avytė wub.gif

---

Ačiū kas pasidalinot medžiaga apie orchidėjų gamybą 4u.gif tik klausimas kokio storio vielutes geriau naudoti, kad nebūtų per daug plona ir laikytų žiedlapius? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feminell'a: 07 balandžio 2013 - 20:27