QUOTE(saintlina @ 2013 04 07, 14:11)
skaitau ir galvoju - sunkus tas kepėjų darbas.. turi ne tik nesvietiškai gražu būt, bet dar ir kiekvienu atveju skaniau nei kažkieno mama ar močiutė kepdavo
Ir as susimasciau Kai pagalvoju, tai i situos uzsakomus naminius tortus manau, kad yra kreipiamas didesnis demesys, nei i fabrikinius. Fabrikini visi suvalge, kam skanu, tas pagyre, kam nepatiko, tas mandagiai nutylejo. O va apie naminius visi nori pasakyti savo nuomone, ypac dar jei kepeja pazystama, tai visai tada smagu apkalbeti ir torta, ir dar kepeja aisku Naminius ragauja su didesne kritika, mano viena kliente net dalimis torta i svecius veziojosi, man perdave kas ka sake, visa laime likau isgirta. Bet tas skonis yra toks dalykas, kad visiems neitiksi
Ikeliu savo savaitgalini, daug nepeikit, o tai man ir taip jau vieni nervai
Griljazinis su sokoladu, pastilazas