Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(anber @ 2013 04 06, 08:19)

koks paradas!visi kokie grazus! tikisspaustom gelytem man viduriuku noretusi blush2.gif

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 04 06, 11:03)

nu gi grazu! bigsmile.gif

as su3,5kg namuku smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 06, 10:11)
koks paradas!visi kokie grazus! tikisspaustom gelytem man viduriuku noretusi  blush2.gif
nu gi grazu!  bigsmile.gif

as su3,5kg  namuku  smile.gif

Ačiū blush2.gif
Iš kur pas Jus tiek fantazijos?? bigsmile.gif Baltai pavydžiu wub.gif
Atsakyti
SZ labai fainas namukas bigsmile.gif

As su klausimukais.
1) paprase padaryti tortuka pagalve 4kg,bet kad butu 1aukstas skadratinis ir 2 aukste pagalve. Tai as vis galvoju kad tai nlb ziuresis unsure.gif ir toks klausimukas pagalvei reikia tvirtesni tortuka rinktis? vienas turi buti varskes su persikais.del antro skonio dar neapsisprende.as niekada nedariau pagalves torto,tai neisivaizduoju unsure.gif

2) ir dar viena uzsakove paprase torto Karalisko sokoladinio,sake kad uzsakinejo visada Elguvoj su traskiu sluoksniu.Gal kas turite receptuka?Bandyciau iskepti pabandymui.
Aciu labai kas pades.
Papildyta:
Varona Ivanovna
man labai patiko tortukas wub.gif
Papildyta:
NEVUTE,prisijungiu prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
koks namas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 06, 11:11)

as su3,5kg  namuku  smile.gif

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif jus- netradiciniu tortu,figureliu ir mimiku meistre! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 06 balandžio 2013 - 13:10
aciu visoms
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 04 06, 10:03)

puikiai tau pavyko thumbup.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 06, 10:11)

super namukas thumbup.gif

========

mergaites, gal turite nuoroda kaip padaryti toki banta, kaip sis raudonas, bet yra biski kitaip, nes cia galai suspausti, o buna kitaip smile.gif
bet kaip ticia nerandu kur as issaugojau verysad.gif
http://www.supermama...?...&p=34282481

arba ir kitokiu pavyzdziu galite imesti ax.gif

labai reikia skubiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 06, 12:22)
1) paprase padaryti tortuka pagalve 4kg,bet kad butu 1aukstas skadratinis ir 2 aukste pagalve. Tai as vis galvoju kad tai nlb ziuresis  unsure.gif  ir toks klausimukas pagalvei reikia tvirtesni tortuka rinktis? vienas turi buti varskes su persikais.del antro skonio dar neapsisprende.as niekada nedariau pagalves torto,tai neisivaizduoju  unsure.gif
2) ir dar viena uzsakove paprase torto Karalisko sokoladinio,sake kad uzsakinejo visada Elguvoj su traskiu sluoksniu.Gal kas turite receptuka?Bandyciau iskepti pabandymui.

*kodel negerai atrodys, vat galima rasti pvz. CIA be to Adrija man rodos yra darius kur pirmas aukstas paprastas, o antras pagalvele g.gif
IIa. pagalve gali buti ir is minkstesnio tortuko, juk aptepsit sviestiniu, o ir siaip ten juk tik forma ispjaustot ir tiek.
**tokio kaip parduotuvinio NIEKAD nepadarysit, ta visad sakau kai praso, juk nededam EEE ir sintetiniu pastu neturim. Tuos kur daro su traskiu sluoksniu daro su sintetinem spec. pastom (karamelines, sokoladines, vanilines jos buna) tokiu namie nepadarysit, nes paprastas kremas tirpins tuos traskiukus (jei ju ir gausit poirkti nes jie irgi spec. yra). Dar variantas naudoti kietus trintus vaflius ir pan. juos deti i sviestinius kremus ar tarp sokolado ... svarbu kad kremas nebutu dregnas.

---
O dabar einu ziuret kokiu groziu pridaret biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 06 balandžio 2013 - 14:14
Nevute su gimtadieniu wub.gif 4u.gif

anber nuostabūs ir tikrai išskirtiniai tortai wub.gif wub.gif , jūs jau tampat šito amato meistre 4u.gif

*saules_zuikutis* , jei man būna liūdna aš visad užsuku ir apžiūriu tavo tortus biggrin.gif , jie nuostabūs ir svarbiausia , kad linksmi wub.gif biggrin.gif ... niekaip negaliu pamiršt tavo zuikių , kurie morką rauna lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tai mano , matytas ,pats gražiausias ir linksmiausias tortas wub.gif lotuliukas.gif, kuris taip paprastai ir kartu taip nepakartojamai papuoštas biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 06 balandžio 2013 - 16:42
Sveikutes, ateinu kartas nuo karto apsilankyti smile.gif
Nu ir grozybiu prisiziurejau mmm....
Mingailiux tokiu spalvu pavasarisku inese, Olesta, kaip visada su savo fainuoliais baibokais...
As tai tik mokinuosi figureles lipdyti. Pasirodau
user posted image cia dvigubas gimtadienis user posted image ir vestuvinis user posted image
Dar pirma savo kiausinuka parodysiu biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 06 balandžio 2013 - 17:10
help.gif
Mergaitės, PADĖKIT
Pasidariau masę figūrėlėms pagal Asseni.
1v.š želatinos
60ml vandnes
1a.š. citrinos r.
2a.š. gliukozės ar medaus
250g cukraus pudros
120 g krakmolo.

Kai sumaišiau visus produktus man gavosi neminkoma košė, per skysta. Šiek tiek dėjau dar pudros ir tokią dar gerai minkštoką palikau pagulėti susukusi į plėvelę. Lygtai gavosi kaip ir pusė bėdos. Bet kai pradėjau lipdyti tai figūrėlės vos pradeda džiūti iškart skilinėja, negaliu nei paliesti, nei rankos figūrėlės palenkti, nei kažką prilipdyti verysad.gif Dirbu tikrai gan greit, bet nespėju kaip greit viskas apdžiūva verysad.gif Naudoju gelinius dažus, bet na jie juk negali pakenkti, nes tiek gi ten jų ir dedasi g.gif
Padėkit jei galite:
1.KURI MASĖ GERIAUSIA FIGŪRĖLIŲ LIPDYMUI (dar spėčiau persidaryt)
2.KUO TEPTI RANKAS,AR STALĄ, KAD NEDĖTI PUDROS, KURI JAS MANAU DŽIOVINA.
3.KLIJUOJU DEGTINE ARBA VANDENIU - AR GERAI?

AČIŪ AČIŪ AČIŪŪŪŪŪ, KAS PADĖSITE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2013 04 06, 17:34)
*saules_zuikutis* , jei man būna liūdna aš visad užsuku ir apžiūriu tavo tortus  biggrin.gif , jie nuostabūs ir svarbiausia , kad linksmi  wub.gif  biggrin.gif ... niekaip negaliu pamiršt tavo zuikių , kurie morką rauna  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , tai mano , matytas ,pats gražiausias ir linksmiausias tortas  wub.gif  lotuliukas.gif, kuris taip paprastai ir kartu taip nepakartojamai papuoštas  biggrin.gif  wub.gif

aciu biggrin.gif

-----
as visada lipdau is pastilazo dengimui.nieko spec nesigaminu
Atsakyti