Oj viska tapi norejau parasyti, ka Nevute surase mano tapati nuomone
Na ir tavo keksiukai nuostabus, ipac su rozemis patiko
kadangi jau po 24h. (nors SM laikas veluoja
Tai sveikinu NEVUTE su gimtadieniu, linkiu visko ko geriausio
Tau šiandien palinkėti norėtųs..
Daug džiaugsmo, laimės ir jėgų.
Tegul pildosi viltys žadėtos, svajotos.
Tegul niekad netrūksta draugų.
http://images15.fotk...mamaii17-vi.jpg
oj, norejau pekeisti i mazesne foto, ir nespejau
Na, Mingailiux - kuo toliau, tuo labiau stebini
Kasdien galima pasigrožėti puošiniais
Senokai rodžiausi, tai įkeliu kelis:
Medaus tortas, griliažinis ir jogurtinis, pastilažas.
Vyšnių karamelinis, pastilažas.
Šokoladinis su vyšniomis, pastilažas.
Medaus su bananais, pastilažas.
Šokoladinis, vanilinis biskvitai su grietinėle bei persikais.
Snikersas, pastilažas.
Ir kopijuota idėja, Vyšnių karamelinis, pastilažas.
Kasdien galima pasigrožėti puošiniais
Senokai rodžiausi, tai įkeliu kelis:
Medaus tortas, griliažinis ir jogurtinis, pastilažas.
Šokoladinis su vyšniomis, pastilažas.
Medaus su bananais, pastilažas.
Šokoladinis, vanilinis biskvitai su grietinėle bei persikais.
Snikersas, pastilažas.
Ir kopijuota idėja, Vyšnių karamelinis, pastilažas.
Sveikos. Tortai visų nuostabūs. gal galit man kas pagelbėti ir pasakyti, kokio svorio gaunasi snikersas iš pagrindinė normos pagal receptą?
nepuoštas gaunasi apie 2,4-2,5 kg...
ANBER, nuostabūs tortai
ANBER, nuostabūs tortai
QUOTE(Olesta @ 2013 04 06, 08:02)
Ačiū labai. O gal dar žinote ir jogurtinio su persikais svorį iš pagrindinės normos ?
QUOTE(ing. @ 2013 04 05, 20:21)
isiterpsiu ir as del tortuku Oksiukui
Pati zadu daryti triju aukstu torta, bet nezadu jo tvirtinti, nes vezti reikes tik 15km, tad tikiuos,kad jam nieko nenutiks
Tarpusavy mastau klijuoti aisingu, gal tada nesugrius man jie
Del dazu tai as turiu tik skystus, tai juos imaisau jau i pagaminta pastilaza, gaunasi super, niekas nesuskysteja, nieko neatsitinka. tas pats manau ir su geliniais nesu bandzius
Apacioje desiu snikersa, antras irgi bus snikersas, o virsutinis Rafaelo.
Dar mastau del pastilazu, puosiu gelytem, ant virsaus desiu kaspina. Rodos viskas
Pati zadu daryti triju aukstu torta, bet nezadu jo tvirtinti, nes vezti reikes tik 15km, tad tikiuos,kad jam nieko nenutiks
Tarpusavy mastau klijuoti aisingu, gal tada nesugrius man jie
Del dazu tai as turiu tik skystus, tai juos imaisau jau i pagaminta pastilaza, gaunasi super, niekas nesuskysteja, nieko neatsitinka. tas pats manau ir su geliniais nesu bandzius
Apacioje desiu snikersa, antras irgi bus snikersas, o virsutinis Rafaelo.
Dar mastau del pastilazu, puosiu gelytem, ant virsaus desiu kaspina. Rodos viskas
Ačiū
Laai aciu uz mano tortuku pastebejima ir ivertinima
Anber, koks ciuckis. Nu nerealus fainulka. Issiseivinau. Jei nepyksi, prie progos bandysiu kopinti. Nu man nerealiai jis grazutis
Nesu gerbeja tokiu tortu kaip magnitofonai ar pan., bet super gerai padarytas . Labai labai! (nors man vis tiek tortas turi buti tortas, bet cia jau zmoniu norai, ne musu)
Ir aisku, visciukas, mergytes ant torto Lejai, sirdele, nu visi super super!
Anber, koks ciuckis. Nu nerealus fainulka. Issiseivinau. Jei nepyksi, prie progos bandysiu kopinti. Nu man nerealiai jis grazutis
Nesu gerbeja tokiu tortu kaip magnitofonai ar pan., bet super gerai padarytas . Labai labai! (nors man vis tiek tortas turi buti tortas, bet cia jau zmoniu norai, ne musu)
Ir aisku, visciukas, mergytes ant torto Lejai, sirdele, nu visi super super!
Ačiū, ačiū.
Teisingai pastebėta: .."tortas turi buti tortas, bet cia jau zmoniu norai, ne musu.."
Bet visada įdomu pabandyti kažką naujo ir nelipdyto
Teisingai pastebėta: .."tortas turi buti tortas, bet cia jau zmoniu norai, ne musu.."
Bet visada įdomu pabandyti kažką naujo ir nelipdyto
Nu joooo <MINGAILIUX ,tikra saunuole darbstuole
Likta ,super grazus darbeliai ,o aprasymai ... kaip dabar kirsciau koki gabala jusu torto ir nesvarbu ,kad ant dietos esu
Zuikuti
Anber ,truksta zodziu
Papildyta:
Nevute ,keksiukai superiniai
Likta ,super grazus darbeliai ,o aprasymai ... kaip dabar kirsciau koki gabala jusu torto ir nesvarbu ,kad ant dietos esu
Zuikuti
Anber ,truksta zodziu
Papildyta:
Nevute ,keksiukai superiniai
Anber tortai ispudingi tikrai suniukas paverge mano sirdi
Nevute, su gimtadieniu
Nevute, su gimtadieniu
Labas rytas, įdedu savo varguolį, pirmą užsakymą (kaip kažkuri patarė - už savikainą mokymuisi)... Laukiu patarimų ir pastabų. Įrankių neturių jokių, tik kočėlą ir peilį Tad ir virvutės netolygios gavosi.. Minusų begalė,pradėkim nuo to, kad su Šarlotės kremu lyginau tortą, bet jis vistiek man nesigauna toks lygus, kaip Jūsų Jau ir rankom aplyginau ištraukusi iš šaldytuvo, bet vis tiek Karūna taip pat ne kokia gavosi, kaip Jūs ją sujungiat? Na, tikiuosi tobulėti..
Tortas darytas taip, kaip prašė, nors man kiek per daug visko atrodo, bet nepasiginčysi..
Taigi, medaus tortas su želė gabaliukais, dengta Meian mase, puošta pastilažu ir trupučiu aisingo
Tortas darytas taip, kaip prašė, nors man kiek per daug visko atrodo, bet nepasiginčysi..
Taigi, medaus tortas su želė gabaliukais, dengta Meian mase, puošta pastilažu ir trupučiu aisingo