Tortai ir keksiukai nerealus VISIIIII
Komentavau ir viskas dingo
Labai gražių tortų užderėjo, žuvis labai tikroviška, zuikučio kaip visada žmogeliai nuostabūs, labai gražūs vieno stiliaus tortai, keksiukai superiniai
Magnolija
[attachmentid=227787]
Šviesūs biskvitai, sulaistyti šviesiu romu, baltojo šokolado su riešutais, pistacijų ir abrikosų kremai, 2,4 kg
Motociklų fanui
[attachmentid=227788]
Šviesūs biskvitai, sulaistyti šviesiu romu, baltojo šokolado su griliažum ir riešutais, abrikosų ir persikų kremai, 2,36 kg
Labai gražių tortų užderėjo, žuvis labai tikroviška, zuikučio kaip visada žmogeliai nuostabūs, labai gražūs vieno stiliaus tortai, keksiukai superiniai
Magnolija
[attachmentid=227787]
Šviesūs biskvitai, sulaistyti šviesiu romu, baltojo šokolado su riešutais, pistacijų ir abrikosų kremai, 2,4 kg
Motociklų fanui
[attachmentid=227788]
Šviesūs biskvitai, sulaistyti šviesiu romu, baltojo šokolado su griliažum ir riešutais, abrikosų ir persikų kremai, 2,36 kg
Sveikos,
darysiu sau, tiksliau as kepsiu tortus,o MB puos
ir vat nenoriu tu visu pastilazu, cukriniu masiu ir pan, bet noriu,kad butu graziai papuosta
bandysiu ziuret ta kremuka, kur Azalija imete, aciu jai
beje, visu tortukai tiesiog tobuli
aciu
darysiu sau, tiksliau as kepsiu tortus,o MB puos
ir vat nenoriu tu visu pastilazu, cukriniu masiu ir pan, bet noriu,kad butu graziai papuosta
bandysiu ziuret ta kremuka, kur Azalija imete, aciu jai
beje, visu tortukai tiesiog tobuli
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 04 05, 13:40)
niu va visai baltas kremukas,manau jeigu idesit daugiau pudros bus dar baltesnis http://gotovim-doma....sakharnoi-pudre
aciu
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 05, 15:45)
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Oksiukas @ 2013 04 05, 09:08)
Laba, norėčiau jūsų konsultacijos darysiu triaukštį totuką - snikersas, varškinis, rafaelo, viršutinis aišku eis rafaelo, o kokį daryti vidurinį ir apatinį?
Visada naudodavau lenkiškus miltelinius dažus, o dabar nusipirkau Wilton gelinius, ir kada man dabar juos dėti į masę(pastilažą)?
Ir dar ar reikia sutvirtinti man tortą?
Ačiū, jei patarsite
Visada naudodavau lenkiškus miltelinius dažus, o dabar nusipirkau Wilton gelinius, ir kada man dabar juos dėti į masę(pastilažą)?
Ir dar ar reikia sutvirtinti man tortą?
Ačiū, jei patarsite
Padėkit prašau
QUOTE(Oksiukas @ 2013 04 05, 18:23)
Padėkit prašau
varškinio nesu kepus. Bet Snikersas pakankamai tvirtas, galbūt jis galėtų būti apačioje.
Gelinius dažus aš įminkau jau į gatavą masę.
O trijų aukštų tortą, manau, jau reikia sutvirtinti
Papildyta:
QUOTE(spylkutia @ 2013 04 05, 17:56)
gražu
Labai graži žuvis, ir SZ visi tortukai labai dailūs, ir Nevutės keksiukai nuostabūs
Mingailiux trys tortukai vienai progai labai labai
Ir Liktos - kaip visada - žavi ne tik tortų išvaizda, bet ir sudėtis
isiterpsiu ir as del tortuku Oksiukui
Pati zadu daryti triju aukstu torta, bet nezadu jo tvirtinti, nes vezti reikes tik 15km, tad tikiuos,kad jam nieko nenutiks
Tarpusavy mastau klijuoti aisingu, gal tada nesugrius man jie
Del dazu tai as turiu tik skystus, tai juos imaisau jau i pagaminta pastilaza, gaunasi super, niekas nesuskysteja, nieko neatsitinka. tas pats manau ir su geliniais nesu bandzius
Apacioje desiu snikersa, antras irgi bus snikersas, o virsutinis Rafaelo.
Dar mastau del pastilazu, puosiu gelytem, ant virsaus desiu kaspina. Rodos viskas
Pati zadu daryti triju aukstu torta, bet nezadu jo tvirtinti, nes vezti reikes tik 15km, tad tikiuos,kad jam nieko nenutiks
Tarpusavy mastau klijuoti aisingu, gal tada nesugrius man jie
Del dazu tai as turiu tik skystus, tai juos imaisau jau i pagaminta pastilaza, gaunasi super, niekas nesuskysteja, nieko neatsitinka. tas pats manau ir su geliniais nesu bandzius
Apacioje desiu snikersa, antras irgi bus snikersas, o virsutinis Rafaelo.
Dar mastau del pastilazu, puosiu gelytem, ant virsaus desiu kaspina. Rodos viskas
spylkutia, koks įdomus tortas, tik man norėtusi šiek tiek aukštesnių
olesta, su nuostabiu tortu paradu
olesta, su nuostabiu tortu paradu
QUOTE(ing. @ 2013 04 05, 21:21)
Pati zadu daryti triju aukstu torta, bet nezadu jo tvirtinti, nes vezti reikes tik 15km,
netvirtinant tam kad apatiniai tortai pasipustu- nereiks nei 15 km
Papildyta:
QUOTE(Oksiukas @ 2013 04 05, 10:08)
as visada tvirtinu... dabar jau ir dviaukscius... rami del to kad nesusmegs.. nepasipus... o ir labai patinka kad tvarkingai susipjausto vienas aukstas tada antras, arba graziai nusiima virsutiniai aukstai ir pan....
del dazu nepatarsiu, nes tokiu nenaudojus.. o del to kaip sudeliot aukstus irgi nezinau, nes varskinio nesu darius...
is esmes jei tvirtinsit tai jokio skirtumo kur koks skonis
QUOTE(Nevute @ 2013 04 05, 09:21)
Rodausi su savo keksiukais
Grazuoliai, labai patiko dryzuotas popieriukas (primine vaikystje i panasu popieriu iviniotus ledus ) Man tokie keksiukai su nostalgija . Grazi ideja, grazus keksiukai
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 05, 13:13)
sios savaites visi trys pavyzdziai
Visi grazus, bet labiausiai ispudi paliko totukas gal elektrikui ? Labai toks
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 05, 13:49)
As pasirodau su sios dienos trim tortukais.
grazios geles, skoningi tortukai. Miela paziuret
QUOTE(sannioks @ 2013 04 05, 12:16)
Gal galima butu pasiteirauti kur popieriukus dryxuotus pirkot?
Popierelius drauge padovanojo bet pirko is ebay labai aciu kas pagyre mano keksiukus
Bet jau po mano keksiuku, koks paradas tortu grazuoliu pasirode, labiausiai patiko tai Mingailiux, net zagtelejau kaip grazu labai labai
likta baisu net skaityti tortu aprasymus... seile tysta
spylkutia koks dailus!
Olesta arkliukas koks mielas, toks susigedes
*saules_zuikuti* zuikis zuikius moka grazius daryt
ingridasir Benas koks grazuolis
vaivin kokie zuikuciai mieli, toks fainas neapkrautas tortukas
punkis netoli netoli, trecias ketvirtas tortas ir jau busi visai netoli grazus tortai
Zodziu.. jau neber jegu privardinti visu