Įkraunama...
Įkraunama...

2011 m. vasarinukai - 100 tema

užėjau pasiguost - šiandien nuo ryto 6h ištisai kosėja mano mažė, nežinau ar čia laringitas koks prikibo ar bronchitas. prieš kelias dienas turėjo tempos, buvom pas daktarę, bet kraujas geras, alsavimas buvo irgi ok, tik gerklytė labai raudona, paskui prasidėjo gausi sloga pora dienų ir biskiuką pakosėjo, o šiandien nėra galo doh.gif šiek tiek padėjo tik inhaliacija, kaimynė paskolino aparačiuką, tai dabar miega pavakarių nes išvargo vargšiukė, niekaip negalėjo pamiegot... geriam brontexą ir sinupretą, bet tik šiandien pradėjom. temperatūros neturim jau kelios dienos, nu bet tas kosulys žiaurus net tąso ją.
ar yra kam buvęs laringitas, aš kažkaip neatskiriu to kosulio koks jis turi būt?
QUOTE(Dollzz @ 2013 04 29, 08:24)
LAbas mergaites. As uzeinu visada paskaityti ka cia prirasete, bet siaip patogiau ir daugiau facebooke sedziu smile.gif Mes gerai augam. Poli labai neklauso, ypac kai lauke neseda i vezimeli ir savarankiska vaidina. Labai barames kai reikia eiti per gatve ir neduoda rankos, neleidzia net uz kapisono ja laikyti. Ar jusu irgi neduoda rankyciu?
IR dar viena beda turim lauke, kad einant pastoviai nugriuna biggrin.gif

mums irgi būna visaip, kartais visai nenori duot rankos net per gatvę, o kai paimu už kapišono taip pat nervuojasi. irgi užeina savarankiškumo priepuoliai, turi pati duris atidaryt ir uždaryt laiptinėj, jeigu mama pirmiau tai padaro baisus pyktis schmoll.gif smagu kad auga mažoji. suknytė wub.gif
Simse 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2013 04 29, 13:03)
As noriu pasikonsultuot del kito dalyko. Ieva jau nuo 2 metuku miega pas sese kambary, atskiroj lovoj. As visad paguledavau salia, kol uzmiega. Kelinta savaite, ji man atsigula i lova ir sako: "Bijau bijau bijau", apsikabina stipriai ir nepaleidzia. Sakau, ko bijai, klausineju, bet ji nieko aisku neatsako. Gal sapnuoja kosmarus nakty? Nes ir nakty neprabudus verkia. Gal kokio sirupo pagert jai reikia, ar nereikia? Ar ramiai miega jusu mazuliai?

Aš manau kaip ir zemuogiu pievele. Per dieną daug įspūdžių, o naktį sapnuoja. Mūsiškis labai neramiai miega kartais, būna kvatoja visą naktį, būna verkia ir turiu prižadinti, kad suprastų, jog viskas gerai. taip kad viskas manau čia normaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simse22 @ 2013 04 29, 13:44)
uj kiek daug naujienu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  cole su justuku sveiki prisijunge 4u.gif  4u.gif
mum sekasi aj ..o seip viskas gerai lyg ir labai daug itampos nes sedziu namie ir psikologiskai jau baigiu palusti  dar MB s..nekenciu pamokslu noriu i LT ir tureti savo gyvenima o negyventi kitu paliepimais... unsure.gif

Čia tokia adaptacija, praeis 4u.gif Kol neturėsi darbo, bus sunku, bet paskui viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(jolantux777 @ 2013 04 29, 19:02)
užėjau pasiguost - šiandien nuo ryto 6h ištisai kosėja mano mažė, nežinau ar čia laringitas koks prikibo ar bronchitas. prieš kelias dienas turėjo tempos, buvom pas daktarę, bet kraujas geras, alsavimas buvo irgi ok, tik gerklytė labai raudona, paskui prasidėjo gausi sloga pora dienų ir biskiuką pakosėjo, o šiandien nėra galo  doh.gif  šiek tiek padėjo tik inhaliacija, kaimynė paskolino aparačiuką, tai dabar miega pavakarių nes išvargo vargšiukė, niekaip negalėjo pamiegot... geriam brontexą ir sinupretą, bet tik šiandien pradėjom. temperatūros neturim jau kelios dienos, nu bet tas kosulys žiaurus net tąso ją.
ar yra kam buvęs laringitas, aš kažkaip neatskiriu to kosulio koks jis turi būt?

Balionėlis mažajai 4u.gif Deja, nieko negaliu patarti, tik palinkėti sveikti greičiau 4u.gif

QUOTE(ader_22 @ 2013 04 29, 19:52)
Aš manau kaip ir zemuogiu pievele. Per dieną daug įspūdžių, o naktį sapnuoja. Mūsiškis labai neramiai miega kartais, būna kvatoja visą naktį, būna verkia ir turiu prižadinti, kad suprastų, jog viskas gerai. taip kad viskas manau čia normaliai 4u.gif

Nuo to kvatojimo tai kartais net nejauku būna: kleksi jis sau vienas vidury nakties, dar pasišneka su kuo nors doh.gif

O mano pilvinukas šiandien taip mažai juda, bet kai jis toks tingiuniukas palyginus su Paulium, tai nežinau, ar čia imti į galvą, ar praeis tinginystė unsure.gif Man pirmas nėštumas daug aiškesnis buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogiu_pievele @ 2013 04 29, 21:47)
O mano pilvinukas šiandien taip mažai juda, bet kai jis toks tingiuniukas palyginus su Paulium, tai nežinau, ar čia imti į galvą, ar praeis tinginystė unsure.gif Man pirmas nėštumas daug aiškesnis buvo doh.gif

Patiko man vienos iš mūsų pasisakymas FB į tą pusę: tiesiog mama protingesnė 4u.gif Kitaip tariant jau sykį tai išgyvenai, įsivaizduoji kaip turi būti, natūralu, kad lygini ir randi skirtumų smile.gif Manau, kad jei juda ir tiek, kiek priklauso, tai nieko blogo 4u.gif Aš pamenu Ąžuolą pilve murkdydavau, kad judėt pradėtų, miegodavo jis man tame pilve kiauro parom, nu ir dabar toks prie pamiegančių vaikinas yra biggrin.gif Tep kad įžvelk pliusų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader_22 @ 2013 04 29, 22:14)
Patiko man vienos iš mūsų pasisakymas FB į tą pusę: tiesiog mama protingesnė 4u.gif Kitaip tariant jau sykį tai išgyvenai, įsivaizduoji kaip turi būti, natūralu, kad lygini ir randi skirtumų smile.gif Manau, kad jei juda ir tiek, kiek priklauso, tai nieko blogo 4u.gif Aš pamenu Ąžuolą pilve murkdydavau, kad judėt pradėtų, miegodavo jis man tame pilve kiauro parom, nu ir dabar toks prie pamiegančių vaikinas yra biggrin.gif Tep kad įžvelk pliusų smile.gif

Smagu girdėti biggrin.gif Nes nu toks tinginiukas dabar gyvena ten doh.gif Paulius maldavosi ištisom dienom ir naktim, o čia kiaurą dieną ramu gali būt, vakare tada truputį pabendraujam, bet tai nėra ką lyginti aktyvumu schmoll.gif Tai va man ir atrodo, kad visi taip turi duotis po tą pilvuką kaip mano Paulius ax.gif Bet aišku, jis ir dabar toks judrus smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

jolantux777, deja ir aš nieko negaliu patarti šiuo klausimu, nesusidūriau dar su laringitu ar kuo panašiai. Sveikit greičiau 4u.gif

Simse, stiprybės, kantrybės ir svarbiausia nepasiduok... Juk važiavot ten geresnio gyvenimo, tai to ir siekit mirksiukas.gif Atsimink, kad po sunkaus periodo visada ateina geresnis... Tik reikia jo sulaukti. Kaip toj dainos: " Po nakties diena" 4u.gif

Dėl rankos davimo, tai kariaujam kariaujam doh.gif Kai kur savam maršrute jau žino kad reikia duot ranką, o kitose vietose... Kariaujam... doh.gif
Atsakyti
sveikutes visos 4u.gif
Jolantux tavo dukrytei sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
zemuogiu pievele mano maziuke irgi pilve ramiakas buvo cool.gif
as is po daktariu ziauriai jauciuosi pavargus po poliklinikos doh.gif vienzo issikovojau logopeda po 6men zyzimo doh.gif . vakar buvom pas logopeda pasisnekejom tai kad nusiustu pas logopeda i ankstyvaja korekcija tai siandien ejom pas neurologa, tai pagaliau gavom siuntima pas logopeda ankstyvoj korekcijoj uf zmoniu visur pilna tikiuosi bacilos kokios neparsitysem g.gif tai va ketv. skambytis logo. ir susitart del pirmo vizito, penkt prisiduot tyrimus ir kita sav kogero operuos verysad.gif jei gerai viskas bus. tai dabar tusysiuos po ligonines ir poliklinikas...
vakar pas logopeeda mergina susirinko kiek i rankas telpa masinas ir paeme mane uz rankos ir rodo i duris kad jau eitume, nelabai ji su ja bendravo, dave pratimeliu pries veidrodi su liezuvuku dirbt, siandien bandziau tai is manes pazvenge o pati net nedare, paskui atsibodo i mama ziuret tai ir baigesi pratimu darymas...
nu va prirasiau blush2.gif
simse laikykis pradzia visada nelengva 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamute @ 2013 04 30, 11:59)
Sveikos  4u.gif

jolantux777, deja ir aš nieko negaliu patarti šiuo klausimu, nesusidūriau dar su laringitu ar kuo panašiai. Sveikit greičiau  4u.gif

Simse, stiprybės, kantrybės ir svarbiausia nepasiduok... Juk važiavot ten geresnio gyvenimo, tai to ir siekit  mirksiukas.gif  Atsimink, kad po sunkaus periodo visada ateina geresnis... Tik reikia jo sulaukti. Kaip toj dainos: " Po nakties diena"  4u.gif

Dėl rankos davimo, tai kariaujam kariaujam  doh.gif  Kai kur savam maršrute jau žino kad reikia duot ranką, o kitose vietose... Kariaujam...  doh.gif

tai kad to geresnio periodo as jau kazi nuo kaa laukiu cry.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ačiū merginos, jau šiandien daug geriau mums, padėjo inhaliacijos matyt. kai palengvėjo tai miegojo vakar nuo 16:30 iki 20:30
Atsakyti
QUOTE(jolantux777 @ 2013 04 30, 20:46)
ačiū merginos, jau šiandien daug geriau mums, padėjo inhaliacijos matyt. kai palengvėjo tai miegojo vakar nuo 16:30 iki 20:30

saunu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalius @ 2013 04 30, 12:35)
vienzo issikovojau logopeda po 6men zyzimo  doh.gif . vakar buvom pas logopeda pasisnekejom tai kad nusiustu pas logopeda i ankstyvaja korekcija tai siandien ejom pas neurologa, tai pagaliau gavom siuntima pas logopeda ankstyvoj korekcijoj uf zmoniu visur pilna tikiuosi bacilos kokios neparsitysem g.gif  tai va ketv. skambytis logo. ir susitart del pirmo vizito, penkt prisiduot tyrimus  ir kita sav kogero operuos  verysad.gif  jei gerai viskas bus. tai dabar tusysiuos po ligonines ir poliklinikas...
vakar pas logopeeda mergina susirinko kiek i rankas telpa masinas ir paeme mane uz rankos ir rodo i duris kad jau eitume, nelabai ji su ja bendravo, dave pratimeliu pries veidrodi su liezuvuku dirbt, siandien bandziau tai is manes pazvenge o pati net nedare, paskui atsibodo i mama ziuret tai ir baigesi pratimu darymas...
nu va prirasiau  blush2.gif
simse laikykis pradzia visada nelengva  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na ir ka sake logo?ar tikrai reikia dabar pagalbos? del op, tai laikykis, laikysim kumscius, kad viskas sklandziai praeitu 4u.gif
QUOTE(simse22 @ 2013 04 30, 17:37)
tai kad to geresnio periodo as jau kazi nuo kaa laukiu cry.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

daugiau optimizmo 4u.gif

QUOTE(jolantux777 @ 2013 04 30, 18:46)

puikios zinios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2013 05 02, 00:19)
na ir ka sake logo?ar tikrai reikia dabar pagalbos? del op, tai laikykis, laikysim kumscius, kad viskas sklandziai praeitu 4u.gif

sake kad reikia neislavejes girdimasis demesys, suvokimas. na ir siandien reiks vakare skambyt jau logo pas kuria teks vaikscioti ziuresim ka sakys. g.gif ji dabar taip sneka kaip 1 metu vaikas garsais pvz vanduo, bala praustis-tekst tekst, suptis- uztata ir t.t bet ir tai mazai, bet visu svarbiausia ji nekartoja nors as ja mokinu. ir dziaugiuosi kad issikovojau iki rugsejo turiu laiko as ja pavedzioti ir papildomai uzsiimti, nes kai grysiu i darba nezinau kaip spesiu ir mazge , ir dicke su pamokom ir bureliais, o dar MB gali i norvegija isvaziuot verysad.gif
aciu sraigut uz kumscius, pranesiu kada juos laikyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti