Įkraunama...
Įkraunama...

2011 m. vasarinukai - 100 tema

QUOTE(cole1 @ 2013 04 23, 08:28)
Labas visoms,
Aš taip pat norėčiau įsilieti į jūsų būrį ax.gif
Turiu sūniuką, gimęs 2011 02 13 Justas smile.gif  ax.gif .Mes iš Marijampolės mirksiukas.gif

Labukas:) Koks man grazus Justuko vardas wub.gif
Atsakyti
Cole ir Justukai, sveiki prisijunge!

Super, Kriauklele! O kaip sildymo saskaitos? Darysit remonta?
Man darbe visokiu nuotaiku pasitaiko. Kol kas bandomasis, yra ka veikti. Daug nauju dalyku reikia ismokti. Kol kas kolegos supratingi, kaip bus veliau - nzn.
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2013 04 23, 22:01)
Cole ir Justukai, sveiki prisijunge!

Super, Kriauklele! O kaip sildymo saskaitos? Darysit remonta?
Man darbe visokiu nuotaiku pasitaiko. Kol kas bandomasis, yra ka veikti. Daug nauju dalyku reikia ismokti. Kol kas kolegos supratingi, kaip bus veliau - nzn.

Labukas,

Dziugu, kad patinka smile.gif
O del remonto - tai taip, reiks kapitalinio. Sildymo saskaitos - negasdinancios. Siame rajone pakankamai normaliai ir butent tas namas gauna mazesnes sildymo kainas nei aplinkiniai.
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2013 04 24, 11:59)
Labukas,

Dziugu, kad patinka smile.gif
O del remonto - tai taip, reiks kapitalinio. Sildymo saskaitos - negasdinancios. Siame rajone pakankamai normaliai ir butent tas namas gauna mazesnes sildymo kainas nei aplinkiniai.

Kaip bus faina, i nauja buta po kapitalinio remonto wub.gif
Atsakyti
Labas rytas

Siandien man mamadienis. smile.gif

Dicke darzelyje, maze dar miega, tai as turiu laiko sau.... smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

na ir tyla ramybė čia...

QUOTE(cole1 @ 2013 04 23, 08:28)
Labas visoms,
Aš taip pat norėčiau įsilieti į jūsų būrį ax.gif
Turiu sūniuką, gimęs 2011 02 13 Justas smile.gif  ax.gif .Mes iš Marijampolės mirksiukas.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

Kriauklele, dėl buto thumbup.gif Smagūs ir malonūs rūpesčiai laukia.

eLaura - įsivažiuosi po truputuką su darbu ir bus viskas puikiai mirksiukas.gif

Mes gyvenam neblogai, dienos lekia taip greitai kad nebesigaudau kuri savaitės diena doh.gif Prasidėjo geri orai tai su vaikais ištisai laukia tupim, laukiniai mano vaikai, ypač mažiukas, galėtų valandų valandas lauke vežime miegot, o namuose sunkiai jam diena miegoti sekasi smile.gif Tai ir dabar nors oras ne koks bet po langu jau antrą valandą parpia, ramuma ax.gif
Atsakyti
LAbas mergaites. As uzeinu visada paskaityti ka cia prirasete, bet siaip patogiau ir daugiau facebooke sedziu smile.gif Mes gerai augam. Poli labai neklauso, ypac kai lauke neseda i vezimeli ir savarankiska vaidina. Labai barames kai reikia eiti per gatve ir neduoda rankos, neleidzia net uz kapisono ja laikyti. Ar jusu irgi neduoda rankyciu?
IR dar viena beda turim lauke, kad einant pastoviai nugriuna biggrin.gif

MAzyte mano puikiai auga. Miega daug. O as vis siuvu ir siuvu kol maziuke leidzia, nes kai prades daugiau budraut ir sedeti tai baigsis mano siuvimai vel smile.gif Vakar pasisiuvom suknele:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2013 04 29, 08:24)
LAbas mergaites. As uzeinu visada paskaityti ka cia prirasete, bet siaip patogiau ir daugiau facebooke sedziu smile.gif Mes gerai augam. Poli labai neklauso, ypac kai lauke neseda i vezimeli ir savarankiska vaidina. Labai barames kai reikia eiti per gatve ir neduoda rankos, neleidzia net uz kapisono ja laikyti. Ar jusu irgi neduoda rankyciu?

MAzyte mano puikiai auga. Miega daug. O as vis siuvu ir siuvu kol maziuke leidzia, nes kai prades daugiau budraut ir sedeti tai baigsis mano siuvimai vel smile.gif Vakar pasisiuvom suknele:

user posted image

Nu saunuole mamyte, neisivaizduoju kaip galima spet namu ruosos darbus nudirbti ir dar rankdarbiais uzsiimti, pagarba hi.gif thumb_yello.gif
Mes rankyte apskritai retai kada duodam, visad "savarankiskai" ejo ir dazniausiai - kur nori pats biggrin.gif
O siaip turbut arteja ta 3-ju metu krize doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2013 04 29, 07:24)

user posted image

Super suknytė thumbup.gif Man labai gražios tavo suknelės siūtos, atrodo, tokios mergytėm patogios bigsmile.gif Ir mamytė tai tikrai super: ir lauke pabūna, ir leliuką maža namie turi, ir neklaužadą, ir dar siuva rolleyes.gif
Dėl rankos kaip ir nėra didelių problemų: esam sutarę, kad prie gatvės, einant per gatvę ranką būtina duoti ir dažniausiai pats sustoja, paduoda rankytę ir einam. Aišku, pasitaiko, kad reikia priminti, kad čia jau gatvė ir reikia duoti ranką. Dėl vežimėlio net nežinau, nes nuo vasaros nebuvom atsisėdę, nemanau, kad dar pasodinčiau g.gif Lauke pasitaiko parpulti, kai labai smarkiai lekia, o kartais ir šiaip kojytė lygioj vietoj užsikabina 4u.gif
Atsakyti
Dolzz,
labai grazi suknyte ir dar grazesne Polina smile.gif

As noriu pasikonsultuot del kito dalyko. Ieva jau nuo 2 metuku miega pas sese kambary, atskiroj lovoj. As visad paguledavau salia, kol uzmiega. Kelinta savaite, ji man atsigula i lova ir sako: "Bijau bijau bijau", apsikabina stipriai ir nepaleidzia. Sakau, ko bijai, klausineju, bet ji nieko aisku neatsako. Gal sapnuoja kosmarus nakty? Nes ir nakty neprabudus verkia. Gal kokio sirupo pagert jai reikia, ar nereikia? Ar ramiai miega jusu mazuliai?
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2013 04 29, 12:03)
Dolzz,
labai grazi suknyte ir dar grazesne Polina smile.gif

As noriu pasikonsultuot del kito dalyko. Ieva jau nuo 2 metuku miega pas sese kambary, atskiroj lovoj. As visad paguledavau salia, kol uzmiega. Kelinta savaite, ji man atsigula i lova ir sako: "Bijau bijau bijau", apsikabina stipriai ir nepaleidzia. Sakau, ko bijai, klausineju, bet ji nieko aisku neatsako. Gal sapnuoja kosmarus nakty? Nes ir nakty neprabudus verkia. Gal kokio sirupo pagert jai reikia, ar nereikia? Ar ramiai miega jusu mazuliai?

Mano mažius niekad ramiai nemiegojo, nuo gimimo smile.gif Dabar apskritai labai jautriai miega: daug muistosi, nusispardo kaldrytę, būna, kad šneka pro miegus, verkia, juokiasi. Kaip suprantu, labai daug sapnuoja. Vieną kartą prabudo verkdamas, net pasikūkčiodamas visas, sako "mama, ištrauk, mama, ištrauk". Pakėliau, raminu, klausiu, kas nutiko, sako "sako, mama, bmw ištrauk" lotuliukas.gif Kol nuraminau, kad jo bmw saugiai miega, kad dabar naktis ir ryte ras ją sveiką ir niekur neužkištą. Tai gal ir Ievutei panašiai? Gal susapnuoja ką? Gal įspūdžių dabar labai daug daržiuke ar namuose? g.gif
Tiesa, prieš gerą mėnesį Paulius atbėgdavo irgi su tokiais "bijau, bijau", bet ne naktį, dažniausiai vakare, kur nors iš tamsaus kambario. Irgi sakydavo, kad bijo ir prašydavo šviesą uždegt. Kai klausdavom, ko bijo, tai kokią nesamonę pasakydavo arba juokdavosi g.gif Bet kartais tai atrodydavo tikrai kažko labai išsigandęs unsure.gif
Atsakyti
uj kiek daug naujienu 4u.gif 4u.gif 4u.gif cole su justuku sveiki prisijunge 4u.gif 4u.gif
mum sekasi aj ..o seip viskas gerai lyg ir labai daug itampos nes sedziu namie ir psikologiskai jau baigiu palusti dar MB s..nekenciu pamokslu noriu i LT ir tureti savo gyvenima o negyventi kitu paliepimais... unsure.gif
Atsakyti