Įkraunama...
Įkraunama...

2011 m. vasarinukai - 100 tema

QUOTE(KRIAUKLELE @ 2013 04 17, 14:38)
Labukas,

Mano mazasis nakti sukarsciavo, o jau sloga jau jo, tai baisu kokia ilga ir non stopu bega doh.gif
Savam bute begyvensim tik iki vasaros thumbup.gif keiciames i didesni bigsmile.gif

Puikios zinios thumbup.gif
Super naujienos!

Vien geros naujienos šiandien bigsmile.gif Išskyrus mažiaus sveikatėlę, bet linkiu kuo greičiau pasveikt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogiu_pievele @ 2013 04 17, 19:31)
Vien geros naujienos šiandien bigsmile.gif Išskyrus mažiaus sveikatėlę, bet linkiu kuo greičiau pasveikt  4u.gif

Aciu smile.gif Tikiuos, kad ilgai neuztempsim su tempa, kad pasveiksim greit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2013 04 17, 19:57)
Aciu smile.gif Tikiuos, kad ilgai neuztempsim su tempa, kad pasveiksim greit smile.gif

to ir linkiu 4u.gif

smagu mamytes kai yra su kuo pasidziaugt, aciu wub.gif
Atsakyti
Kriauklele, smagu girdet! thumbup.gif
Kokiam rajone gyvensit? Gal kur netoliese?

Zemuogiu pievele, dirbti pradejau nuo vakar. Kol kas pazindinuosi su kolegomis. Vakar Kaune, siandien rytoj Rygoje. Laukiu lektuvo dabar. Mano vadas kalba tik angliskai - jaudiniosi del savo anglu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2013 04 18, 05:08)
Kriauklele, smagu girdet! thumbup.gif
Kokiam rajone gyvensit? Gal kur netoliese?

Zemuogiu pievele, dirbti pradejau nuo vakar. Kol kas pazindinuosi su kolegomis. Vakar Kaune, siandien rytoj Rygoje. Laukiu lektuvo dabar. Mano vadas kalba tik angliskai - jaudiniosi del savo anglu.  doh.gif

smile.gif Kelsimes i Justiniskes smile.gif Kaip ir netoli, arciau mazuju darzo,o ir vyriausiajai susisiekimas su mokyklom bus geras.
Kai isikursim kviesim tave ir kitas i svecius, asq, kas nores smile.gif
Pabusim koki 1,5 men pas senelius, nes tam bute reiks totalaus remonto, bet paskui bus labai grazu smile.gif
Vieta ten patinka, viskas netoli, o dar ir drauge geriausia gyvens per skvereli, taip sutapo, kad butus vienu metu pasirinkom salimais smile.gif

eLaura - sekmes tau, tikrai tau viskas pavyks, maziau pergyvenk wink.gif
Atsakyti
Labas! Nu džiugių naujienėlių kiek bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(zemuogiu_pievele @ 2013 04 14, 20:13)
Kaip pilvelis auga?

Auga ir pilvelis ir jo savininkė blush2.gif aš augu ne dienom bet valandom turbūt doh.gif O kaip tavo pilvelis gyvena? Tyrimai kaip supratau geri buvo kai pakartojo? Kaip gliukozės testas, viskas gerai?

QUOTE(eLaura @ 2013 04 16, 17:00)
Sveikos, atejau pasidziaugti -pasirasiau darbo sutarti! Po dvieju menesiu bedarbystes  Baisokoka pradet - bijau nuvilti kitus
Sergantiems po baliona

net saldu pasidarė perskaičius thumbup.gif Daug gerų įspūdžių ir naujų patyrimų 4u.gif

QUOTE(sraige @ 2013 04 16, 23:23)
as irgi turiu geru ziniu buvom penktadieni santariskese del dickio sirdeles, tai pablogejimu nera, atideda operacija metams

širdį užliejo šiluma wub.gif labai labai džiaugiuosi 4u.gif

QUOTE(KRIAUKLELE @ 2013 04 17, 15:38)
Mano mazasis nakti sukarsciavo, o jau sloga jau jo, tai baisu kokia ilga ir non stopu bega
Savam bute begyvensim tik iki vasaros thumbup.gif keiciames i didesni

mažajam ligoniukui daug sveikatos ir 4u.gif
o dėl kraustynių tai thumbup.gif smagesys 4u.gif

mes gerai atrodo, mamka tfu tfu tfu pagaliau sveika, mažasis vyrukas keliauja į daržiuką, pavasarinė saulutė vis labiau šildo žemę ir mūsų širdis smile.gif

Gražios dienos ir puikios nuotaikos! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liaksmiukas: 18 balandžio 2013 - 10:55
Labukas,

Kriauklele, sveikinu!!! Tai gal ta pati panele ir nupirko, kur tada buvo apziuret, kai as buvau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coliukelyte @ 2013 04 18, 18:00)
Labukas,

Kriauklele, sveikinu!!! Tai gal ta pati panele ir nupirko, kur tada buvo apziuret, kai as buvau? smile.gif

Ne, ne ta panele, cia seima smile.gif
Atsakyti
prisisdeu prie jusu dziaugsmeliu ir vargeliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif [SIZE=7]
o as gavau darbo pasiulima apsidziaugiau paskambinu neprema nes permazai patirties o treiningo nera kam pravest nu ir gerrai da pasedesiu namuose seip bijau kazkaip iseiti i ta darba diena butu dzin bet nakti biski purto unsure.gif
dar del sodros paklausiu isiregistravau is jos bet jokiu ziniu nesulaukaiu tai muset ir pinigeliu nebegausiu ane? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simse22 @ 2013 04 19, 14:10)
prisisdeu prie jusu dziaugsmeliu ir vargeliu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif [SIZE=7]
o as gavau darbo pasiulima apsidziaugiau paskambinu neprema nes permazai patirties o treiningo nera kam pravest nu ir gerrai da pasedesiu namuose seip bijau kazkaip iseiti i ta darba diena butu dzin bet nakti biski purto unsure.gif
dar del sodros paklausiu isiregistravau is jos bet jokiu ziniu nesulaukaiu tai muset ir pinigeliu nebegausiu ane? blush2.gif  blush2.gif

Gausi ir tave tenkinanti pasiulyma 4u.gif O kaip TB sekasi?

KRIAUKLELE, kaip faina del didesnio busto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taniai @ 2013 04 08, 19:25)

Maniske tai jau metus be pampio ir diena ir nakti.
Sneka kaip jau ne viena karta rasiau viska. Dainuoja daineles, eilerascius deklamuoja. Kartais net isgirsta kai sese koki eilerasti sako, o po kiek laiko prisimena atskirus zodzius is jo ir bando sakyti. Pvz " man tevelis nupese vyti, as nudaziau velevele. Ji poperine ir zalia smile.gif Primins man kaip sodai zaliuos. Dar kaip kraujas ir t.t." (eilerastis MANO VYTIS IR TRISPALVE)

Jau nepraleidziant skaiciu skaiciuoja iki 12.
Pazista raides.

o musu maziui siandien jau 7 men. Turi 6 dantukus. Ropuoja puikiai. Stojasi visur kur tik galima ir kur negalima. Kalba tai nedaug. Po biski jau mamseti pradeda. Bandziau jau su puodu supazindinti, tai sekesi nelabai. Mergaites iskart susidraugavo .

Na jums vaikus tik gimdyt ir gimdyt, protingi ir saunus gaunasi biggrin.gif

QUOTE(liamute @ 2013 04 14, 17:26)
Vis paskaitau, bet neparašau jums  blush2.gif  Kažkaip nelabai turiu ką apie savo mazgę parašyti... Nei mes kalbam, nei ant puodo sėdam... O čia visi tokie gudruoliai šaunuoliai  4u.gif 
Visiems serganties daug  4u.gif 
Mes gyvename sunkiai, na tiksliau man sunku, o vaikams tai normalei manau biggrin.gif Vyras mano švedijoj dirba, tai viena su vaikais,  katėms, šuniu ir namu gyvenu... Stogas čiut čiut laikosi nepabėgęs... Na bet ką padarysi, prisidirbau pati, pati ir užauginsiu  mirksiukas.gif

Ne visi, ne visi cia tokie saunuoliai smile.gif
Del sedejimo namie tai labai suprantu. Gal koki meeta daryt?smile.gif vis prasiblaskyt eitu smile.gif

QUOTE(eLaura @ 2013 04 16, 17:00)
Sveikos, atejau pasidziaugti -pasirasiau darbo sutarti! thumbup.gif Po dvieju menesiu bedarbystes doh.gif Baisokoka pradet - bijau nuvilti kitus

super thumbup.gif linkiu lengvo isivaziavimo mirksiukas.gif

Sraige, puikios naujienos thumbup.gif

Liaksmiuk, greito pagerejimo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kur Bitute? g.gif
Atsakyti