Sveikos
Vis paskaitau, bet neparašau jums Kažkaip nelabai turiu ką apie savo mazgę parašyti... Nei mes kalbam, nei ant puodo sėdam... O čia visi tokie gudruoliai šaunuoliai
Visiems serganties daug
Mes gyvename sunkiai, na tiksliau man sunku, o vaikams tai normalei manau Vyras mano švedijoj dirba, tai viena su vaikais, katėms, šuniu ir namu gyvenu... Stogas čiut čiut laikosi nepabėgęs... Na bet ką padarysi, prisidirbau pati, pati ir užauginsiu
Dėl skiepo, mes jau pasiskiepijom. Šį mėnesį jau gausim antrą skiepą ir turėsim imunitetą Skiepijau dėl to, kad pati esu sirgusi meningitu ir mačiau ligoninėj kokių pasekmių būna po tokių ligų, o kadangi labai daug laiko praleidžiame gamtoje, nutariau nerizikuoti.
Tiesa, pirmą kartą išgirdau, kad vaikai iki 7m lengviau serga, ar visai neserga... Bet būčiau vistiek skiepijus
Labas vakaras
Aš pernai labai daug apie tai galvojau, nes daug laiko prie žolės, parke praleidom, bet susilaikiau. O šiemet atradau panašią info kaip Coliukelytė (mano šaltinis teigia, kad iki 5 metų neserga), tad tikrai iki 5-7 m. lauksiu, nes vis tiek kas 3 metus reikia skiepyt iš naujo
Sveikatos daug daug Kaip pilvelis auga?
QUOTE(ader_22 @ 2013 04 13, 13:58)
Labas, mergaitės
Kyba, pavasariu visos džiaugiatės, kad namučius apleidot?
Lyg ir esam jau ta tema kalbėję, bet pasikartosiu: kaip Jūs žiūrite į skiepus nuo erkinio encefalito? Skiepijot, ruošiatės skiepyti, už - prieš ir pan. Lauksiu Jūsų pasisakymų
Kyba, pavasariu visos džiaugiatės, kad namučius apleidot?
Lyg ir esam jau ta tema kalbėję, bet pasikartosiu: kaip Jūs žiūrite į skiepus nuo erkinio encefalito? Skiepijot, ruošiatės skiepyti, už - prieš ir pan. Lauksiu Jūsų pasisakymų
Aš pernai labai daug apie tai galvojau, nes daug laiko prie žolės, parke praleidom, bet susilaikiau. O šiemet atradau panašią info kaip Coliukelytė (mano šaltinis teigia, kad iki 5 metų neserga), tad tikrai iki 5-7 m. lauksiu, nes vis tiek kas 3 metus reikia skiepyt iš naujo
QUOTE(Liaksmiukas @ 2013 04 14, 10:23)
Sveikatos daug daug Kaip pilvelis auga?
QUOTE(eLaura @ 2013 04 16, 17:00)
Sveikos, atejau pasidziaugti -pasirasiau darbo sutarti! Po dvieju menesiu bedarbystes Baisokoka pradet - bijau nuvilti kitus
Labai geros naujienos! Kada pradedi? Viskas bus gerai
Sveikos, atejau pasidziaugti -pasirasiau darbo sutarti! Po dvieju menesiu bedarbystes Baisokoka pradet - bijau nuvilti kitus
Sergantiems po baliona
Sergantiems po baliona
Puiki žinia dienos pabaigai Laikom kumščius, kad tau sektųsi ir mažieji nesirgtų ir mamytei sėkmingai darbuotis leistų
Labukas,
Sveikinimai
QUOTE(eLaura @ 2013 04 16, 16:00)
Sergantiems po baliona
Sergantiems po baliona
Sveikinimai
QUOTE(Liaksmiukas @ 2013 04 14, 10:23)
daug, daug sveikateles
QUOTE(liamute @ 2013 04 14, 16:26)
Mes gyvename sunkiai, na tiksliau man sunku, o vaikams tai normalei manau Vyras mano švedijoj dirba, tai viena su vaikais, katėms, šuniu ir namu gyvenu... Stogas čiut čiut laikosi nepabėgęs... Na bet ką padarysi, prisidirbau pati, pati ir užauginsiu
zinau kaip tau dabar sunku, laikykis, ateis sviesesne diena o prisidirbai tai neviena
Sergantiems po baliona
Sergantiems po baliona
puikios naujienos, viskas bus gerai, aukstyn nosi
as irgi turiu geru ziniu buvom penktadieni santariskese del dickio sirdeles, tai pablogejimu nera, atideda operacija metams
Kokios puikios naujienos Sėkmės naujame darbe Kada pradedi?
QUOTE(sraige @ 2013 04 16, 22:23)
as irgi turiu geru ziniu buvom penktadieni santariskese del dickio sirdeles, tai pablogejimu nera, atideda operacija metams
O čia dar džiugesnės žinios Labai labai smagu dėl jūsų
Labas
Nu va kaip šaunu! Sėkmės darbe lauksim atsiliepimų
Gal ir kitais metais taip pat pasiseks Super!
Sergantiems po baliona
Sergantiems po baliona
Nu va kaip šaunu! Sėkmės darbe lauksim atsiliepimų
QUOTE(sraige @ 2013 04 16, 23:23)
Gal ir kitais metais taip pat pasiseks Super!
Labukas,
Mano mazasis nakti sukarsciavo, o jau sloga jau jo, tai baisu kokia ilga ir non stopu bega
Savam bute begyvensim tik iki vasaros keiciames i didesni
Puikios zinios
Super naujienos!
Mano mazasis nakti sukarsciavo, o jau sloga jau jo, tai baisu kokia ilga ir non stopu bega
Savam bute begyvensim tik iki vasaros keiciames i didesni
Sergantiems po baliona
Sergantiems po baliona
Puikios zinios
QUOTE(sraige @ 2013 04 16, 22:23)
daug, daug sveikateles
zinau kaip tau dabar sunku, laikykis, ateis sviesesne diena o prisidirbai tai neviena
Super naujienos!
QUOTE(sraige @ 2013 04 16, 23:23)
dideliausi sveikinimai laaaaabai saunu o mes ryt einam pas chirurga nustatys data
Labai faina atėjus į temutę rast tiek gerų naujienų - nuo kėlimosi į didesnį būstą iki sveikatos pagerėjimų