Įkraunama...
Įkraunama...

2011 m. vasarinukai - 100 tema

QUOTE(sandruciukass @ 2013 08 01, 10:54)
Sveikos mamytės  4u.gif

*Beskaitydama pagalvojau - kaip fainai - 3 vasarinukų mamytės susilaukė liepinukų  4u.gif

**Taip pat į pampius jau nebedarom, bet man kažkaip dar baisu į lauką jį vestis be pampio - o jei nepasakys, kad sysia nori ir privarys į kelnes  doh.gif  žadu išdrįst artimiausiu metu tai padaryt  lotuliukas.gif

* Susilaukė rudenį kelios mamytės, paskui vasarį-kovą, dabar liepą ir kažkaip tylu ramu, negi sustojo g.gif Reikia jau ketvirto užėjimo biggrin.gif
**Šaunuoliai thumbup.gif Tai kaip tik vasarą jokios baimės: padarė, pakeitei arba jeigu pasiprašo, patupdai ant žolytės tongue.gif

QUOTE(ader_22 @ 2013 08 01, 13:16)
Dėl knopkučių nepamenu, ar aš nesugraibydavau (sklerozė totali), bet kad tirpdavo tai jo, man tirpo, ypač dešinė (aš vis laikiausi versijos, kad truputį kateterį vesdama sesutė nerviuką kokį užspaudė, nes jau palatoje man iškart po dūrio ėmė tirpti), tai žinok, kada nurimo net nepasakysiu. Turbūt po gero pusmečio. Aišku, jei būčiau kokius masažus dariusi ar kokio magnio gėrusi, gal būt greičiau nebetirpę. Bet man dabar jau abi tirpsta, ypač naktį ir ryte, jau reiktų pradėt irgi pavartot kažką, nu bet taip norisi dar jauną ir gražią vaizduot, nu negi dabar pradėsiu kažką gert biggrin.gif

Kažkaip nepaguodei... Man pamažėle užtirpo apie aštuntą nėštumo mėnesį, gydytoja vis ramino, kad patinus aš, tai užspaudė nervus ir po gimdymo atleis, bet kad vos ne blogiau pagimdžius doh.gif

QUOTE(asmon @ 2013 08 02, 13:40)
Labuka,
Sveikinimai naujoms mamytems: ramiu nakteliu, sotaus pienelio ir nepakartojamų akimirkų - gi motinystė veža!!!
Mes dar pampersinės, į savaitė porą k. pasiprašo ir viskas, ant puodo nepasodinsi klykiam. Nu kažkada baigsis. Kas dėl sesės, maniškė totaliai nori ir (.) ir viso kito, tik kad mes jau didesnės, tai jau ir su sese pazaidzia, ty atima zaislus, o ta krykstauja is laimes, ka sese salia  wub.gif Ziuriu ir kaip faina, smagu...

Kaip miela wub.gif Labai laukiu to etapo, kai mažutis žirniukas vis labiau į mažą žmogutį panašus darosi: su emocijom, reakcija, nuotaikom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogiu_pievele @ 2013 08 02, 18:12)
Kažkaip nepaguodei... Man pamažėle užtirpo apie aštuntą nėštumo mėnesį, gydytoja vis ramino, kad patinus aš, tai užspaudė nervus ir po gimdymo atleis, bet kad vos ne blogiau pagimdžius doh.gif

Gal tau greičiau praeis mirksiukas.gif Nenusimink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ader_22 @ 2013 07 30, 11:36)
O mes kol kas vienturtėlį lepūnėlį auginam ir pagalvojam, kad reiktų jam jau kompanijos, gal truputį baterijos nusėstų biggrin.gif

ne galvot reikia, o veikti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na, mes irgi pagalvojam, bet netyciukas paspartintu reikalus hihihi.gif

QUOTE(Liaksmiukas @ 2013 07 30, 23:33)
O brolis labai dziaugiasi, kad yra didelis ir geras brolis, vis glosto sesute smile.gif

Fantastiskas broliukas! thumbup.gif

QUOTE(sandruciukass @ 2013 08 01, 11:54)
O pas mus naujienos tokios, kad gavom darželį  thumbup.gif  tai labai džiaugiuos smile.gif

Taip pat į pampius jau nebedarom, bet man kažkaip dar baisu į lauką jį vestis be pampio - o jei nepasakys, kad sysia nori ir privarys į kelnes  doh.gif  žadu išdrįst artimiausiu metu tai padaryt  lotuliukas.gif

Del darzelio thumbup.gif
O as tai visada turiu antra ar net trecia pora triusikeliu ir kelnyciu, slapiu serveteliu. Jei ir padaro, man jokio streso, pakeiciu ir viskas mirksiukas.gif

QUOTE(asmon @ 2013 08 02, 14:40)
Mes dar pampersinės, į savaitė porą k. pasiprašo ir viskas, ant puodo nepasodinsi klykiam. Nu kažkada baigsis. Kas dėl sesės, maniškė totaliai nori ir (.) ir viso kito, tik kad mes jau didesnės, tai jau ir su sese pazaidzia, ty atima zaislus, o ta krykstauja is laimes, ka sese salia  wub.gif Ziuriu ir kaip faina, smagu...

O kaip ant tualeto?
Kaip smagu paauginti vaikiukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adarasteja: 01 rugsėjo 2013 - 13:50
Sveikos, as su naujienom - sergam vejaraupiais!
Gal palinketi Adarastejai ir Ader sesuciu netyciukiu? Zinokit, nesigailiu wub.gif Mano mazas neplanuotas netyciukas buvo. Nrbutume pasiryze planiniam broliukui.
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2013 09 09, 08:46)
*Sveikos, as su naujienom - sergam vejaraupiais!
**Gal palinketi Adarastejai ir Ader sesuciu netyciukiu? Zinokit, nesigailiu  wub.gif  Mano mazas neplanuotas netyciukas buvo. Nrbutume pasiryze planiniam broliukui.

*ui, sveikit greitai ir lengvai 4u.gif
**biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2013 09 09, 08:46)
Sveikos, as su naujienom - sergam vejaraupiais!
Gal palinketi Adarastejai ir Ader sesuciu netyciukiu? Zinokit, nesigailiu  wub.gif  Mano mazas neplanuotas netyciukas buvo. Nrbutume pasiryze planiniam broliukui.

Tikiuosi, kad sveikstat jau ir pats baisumas jau praeity 4u.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

dingusi buvau ax.gif auga maniskis Dovydas gerai - nakti jau be pampiu miegam, didelis uaga vyras tik pritingi kalbeti. siaucia su broliu, megdzioja viska.

va kalbejot apie netyciukus - ir as toki dovanu gavau biggrin.gif dabar tik laukiu kai baigsis toksikoze ir kaip pasakyt abiem padauzom kad dar vienas pilietis atsiras kas pareiks savo teises i zaislus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzunaki @ 2013 09 23, 15:06)

va kalbejot apie netyciukus - ir as toki dovanu gavau  biggrin.gif  dabar tik laukiu kai baigsis toksikoze ir kaip pasakyt abiem padauzom kad dar vienas pilietis atsiras kas pareiks savo teises i zaislus.  biggrin.gif

oho, sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzunaki @ 2013 09 23, 15:06)
Labuka  4u.gif

dingusi buvau  ax.gif  auga maniskis Dovydas gerai - nakti jau be pampiu miegam, didelis uaga vyras tik pritingi kalbeti. siaucia su broliu, megdzioja viska.

va kalbejot apie netyciukus - ir as toki dovanu gavau  biggrin.gif  dabar tik laukiu kai baigsis toksikoze ir kaip pasakyt abiem padauzom kad dar vienas pilietis atsiras kas pareiks savo teises i zaislus.  biggrin.gif

Oho, kokios naujienos thumbup.gif Sveikinimai wub.gif Reiks tikėtis dabar netyčiukų padalins daugiau gandrai, pradžia jau yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzunaki @ 2013 09 23, 16:06)
Labuka  4u.gif

dingusi buvau  ax.gif  auga maniskis Dovydas gerai - nakti jau be pampiu miegam, didelis uaga vyras tik pritingi kalbeti. siaucia su broliu, megdzioja viska.

Sveikinimai smile.gif Lengvo nesiojimo ir, kad greiciau toksikoze praeitu smile.gif
Atsakyti
Labuka  4u.gif

Sveikinimai !!! laugh.gif
Atsakyti
Labuka  4u.gif

Sveikinimai! Lengvo nesiojimo.. As labai linkiu grazios mergytes... wub.gif Ir broliukas dar vienas taip pat super butu thumbup.gif Lauksim ziniu po echo... 4u.gif

Prasirgo vienas mano pilietis - net padai delnai liezuvis buvo isberti... Seubelis.. Turiu itarima, kad dabar mano didzkis I darza rytoj neis.. O darbai nelaukia.. doh.gif
Atsakyti