QUOTE(sandruciukass @ 2013 08 01, 10:54)
Sveikos mamytės
*Beskaitydama pagalvojau - kaip fainai - 3 vasarinukų mamytės susilaukė liepinukų
**Taip pat į pampius jau nebedarom, bet man kažkaip dar baisu į lauką jį vestis be pampio - o jei nepasakys, kad sysia nori ir privarys į kelnes žadu išdrįst artimiausiu metu tai padaryt
*Beskaitydama pagalvojau - kaip fainai - 3 vasarinukų mamytės susilaukė liepinukų
**Taip pat į pampius jau nebedarom, bet man kažkaip dar baisu į lauką jį vestis be pampio - o jei nepasakys, kad sysia nori ir privarys į kelnes žadu išdrįst artimiausiu metu tai padaryt
* Susilaukė rudenį kelios mamytės, paskui vasarį-kovą, dabar liepą ir kažkaip tylu ramu, negi sustojo Reikia jau ketvirto užėjimo
**Šaunuoliai Tai kaip tik vasarą jokios baimės: padarė, pakeitei arba jeigu pasiprašo, patupdai ant žolytės
QUOTE(ader_22 @ 2013 08 01, 13:16)
Dėl knopkučių nepamenu, ar aš nesugraibydavau (sklerozė totali), bet kad tirpdavo tai jo, man tirpo, ypač dešinė (aš vis laikiausi versijos, kad truputį kateterį vesdama sesutė nerviuką kokį užspaudė, nes jau palatoje man iškart po dūrio ėmė tirpti), tai žinok, kada nurimo net nepasakysiu. Turbūt po gero pusmečio. Aišku, jei būčiau kokius masažus dariusi ar kokio magnio gėrusi, gal būt greičiau nebetirpę. Bet man dabar jau abi tirpsta, ypač naktį ir ryte, jau reiktų pradėt irgi pavartot kažką, nu bet taip norisi dar jauną ir gražią vaizduot, nu negi dabar pradėsiu kažką gert
Kažkaip nepaguodei... Man pamažėle užtirpo apie aštuntą nėštumo mėnesį, gydytoja vis ramino, kad patinus aš, tai užspaudė nervus ir po gimdymo atleis, bet kad vos ne blogiau pagimdžius
QUOTE(asmon @ 2013 08 02, 13:40)
Labuka,
Sveikinimai naujoms mamytems: ramiu nakteliu, sotaus pienelio ir nepakartojamų akimirkų - gi motinystė veža!!!
Mes dar pampersinės, į savaitė porą k. pasiprašo ir viskas, ant puodo nepasodinsi klykiam. Nu kažkada baigsis. Kas dėl sesės, maniškė totaliai nori ir (.) ir viso kito, tik kad mes jau didesnės, tai jau ir su sese pazaidzia, ty atima zaislus, o ta krykstauja is laimes, ka sese salia Ziuriu ir kaip faina, smagu...
Sveikinimai naujoms mamytems: ramiu nakteliu, sotaus pienelio ir nepakartojamų akimirkų - gi motinystė veža!!!
Mes dar pampersinės, į savaitė porą k. pasiprašo ir viskas, ant puodo nepasodinsi klykiam. Nu kažkada baigsis. Kas dėl sesės, maniškė totaliai nori ir (.) ir viso kito, tik kad mes jau didesnės, tai jau ir su sese pazaidzia, ty atima zaislus, o ta krykstauja is laimes, ka sese salia Ziuriu ir kaip faina, smagu...
Kaip miela Labai laukiu to etapo, kai mažutis žirniukas vis labiau į mažą žmogutį panašus darosi: su emocijom, reakcija, nuotaikom