Labukas,
Pusantro menesio neuzsukau, galvojau jau bus prirasyta, nauja tema atidarta, o tik 2 puslapiai Nu atostogos konkrecios temelei...
Jolantukas maciau jau pagimde, tai sveikinimai
Mano mergina pagaliau be pampersu Daug kalba jau, po 3 savaiciu man savaitele atostogu, tai planuojam prie juros vaziuoti. Bet jei orai bus kaip praeita savaite, tai liksim mes be juros ir siais metais..
Iki kito susirasymo!
Taip, tyluma, tuštuma temutėj Vaikučiai užaugo, vadinasi
Sveikinimai Jolantux, vis laukiau žinių, bet pasirodo, kad paskutinė iš mūsų trijų sulaukė mažiukės Sveikatytės abiems su mamyte ir ramių naktelių
Sveikinimai Jolantux, vis laukiau žinių, bet pasirodo, kad paskutinė iš mūsų trijų sulaukė mažiukės Sveikatytės abiems su mamyte ir ramių naktelių
Ačiukas. Tai va gavosi kad sulaukėm liūtukės 07.23, neskubėjo mergina ateit tai teko biskį paskatint, bet paskui labai greit viskas vyko, pagimdžiau labai greitai, 3265g 53 cm ūgio mergytę, davėm Karolinos vardą. Simona džiaugiasi sesute, labai domisi, bet truputuką ir pavydi, kai paiimu panešiot mažiukę sako noriu opapa, kai maitinu - noriu pieno Gerai kad mažoji rami kol kas, daug miega.
Žemuogių pievele sveikinimai ir tau Dar Liaksmiuką turbūt reikia sveikint ar ne
QUOTE(Coliukelyte @ 2013 07 27, 23:05)
Labukas,
Pusantro menesio neuzsukau, galvojau jau bus prirasyta, nauja tema atidarta, o tik 2 puslapiai Nu atostogos konkrecios temelei...
Mano mergina pagaliau be pampersu Daug kalba jau, po 3 savaiciu man savaitele atostogu, tai planuojam prie juros vaziuoti. Bet jei orai bus kaip praeita savaite, tai liksim mes be juros ir siais metais..
Iki kito susirasymo!
Iki kito susirasymo!
Baltas pavydas dėl jūros Tikiuosi mums šiemet pavyks dar kartą nuvykt, nes maniškiui tai rojus ten
QUOTE(jolantux777 @ 2013 07 29, 20:38)
Ačiukas. Tai va gavosi kad sulaukėm liūtukės 07.23, neskubėjo mergina ateit tai teko biskį paskatint, bet paskui labai greit viskas vyko, pagimdžiau labai greitai, 3265g 53 cm ūgio mergytę, davėm Karolinos vardą. Simona džiaugiasi sesute, labai domisi, bet truputuką ir pavydi, kai paiimu panešiot mažiukę sako noriu opapa, kai maitinu - noriu pieno Gerai kad mažoji rami kol kas, daug miega.
Sveikinimai tau, Liaksmiukas irgi jau dviejų vaikučių mamytė
O mes kol kas vienturtėlį lepūnėlį auginam ir pagalvojam, kad reiktų jam jau kompanijos, gal truputį baterijos nusėstų
QUOTE(jolantux777 @ 2013 07 29, 19:38)
Sveikinimai dar kartelį Labai gražus vardukas, taip tinka prie sesytės Maniškis, kai pasakiau, kad jeigu elgsis kaip leliukas tai ir valgyt gaus kaip leliukas, tai pasibaisėjęs pažiūrėjo į papulį ir tik pasipurtė "neeeeeeee"
Liaksmiukas taip pat sulaukė dukrytės, diena anksčiau nei jūs
QUOTE(ader_22 @ 2013 07 30, 10:36)
*Baltas pavydas dėl jūros Tikiuosi mums šiemet pavyks dar kartą nuvykt, nes maniškiui tai rojus ten
**O mes kol kas vienturtėlį lepūnėlį auginam ir pagalvojam, kad reiktų jam jau kompanijos, gal truputį baterijos nusėstų
**O mes kol kas vienturtėlį lepūnėlį auginam ir pagalvojam, kad reiktų jam jau kompanijos, gal truputį baterijos nusėstų
* Apie jūrą prašyčiau nesierzinti Mums apskritai visos kelionės jau baigėsi šiemet vasarą, bet jau kitais metais tai mausim kur nors
** Reiktų reiktų Beje, ar ne tau labai tirpo rankos po gimdymo? Gal maišau, bet atsimenu, kaip kažkuri mamytė skundėsi, kad net knopkučių šliaužtų naktį nesugraibo. Įdomu kuriai taip buvo ir kada praėjo
Labas, mamukai!
Ateinu pasilabinti ir pranesti (nors jau visos tikriausiai girdejote ), kad 07.22 diena mums gime dukryte Eleonora. Mergytes svoris 3638g ir 50cm ugis. Kol kas mazyle rami, gera mergaite, gerai valgo ir daug miega. O brolis labai dziaugiasi, kad yra didelis ir geras brolis, vis glosto sesute
Tai tokios pas mus karsciausios ir linksmiausios naujienos!
Sveikinu ir kitas mamytes siomis dienomis sulaukusiu savo mazyliu - Matuko ir Karolinos!
Temutes neskaiciau, tai nelabai zinau kokios aktualijos Tik dziaugiuosi coliukelytes atostogu ir juros
p.s. Zemuogiu_pievele, kada buvo terminas tau gimdyti? ar ne 21 liepos?
Visiems grazios likusios vasaros (jei iki jos pabaigos cia nebeuzsukciau ) ir kuo graziausiu akimirku auginant vasarinukus!!!
Ateinu pasilabinti ir pranesti (nors jau visos tikriausiai girdejote ), kad 07.22 diena mums gime dukryte Eleonora. Mergytes svoris 3638g ir 50cm ugis. Kol kas mazyle rami, gera mergaite, gerai valgo ir daug miega. O brolis labai dziaugiasi, kad yra didelis ir geras brolis, vis glosto sesute
Sveikinu ir kitas mamytes siomis dienomis sulaukusiu savo mazyliu - Matuko ir Karolinos!
Temutes neskaiciau, tai nelabai zinau kokios aktualijos Tik dziaugiuosi coliukelytes atostogu ir juros
Visiems grazios likusios vasaros (jei iki jos pabaigos cia nebeuzsukciau ) ir kuo graziausiu akimirku auginant vasarinukus!!!
QUOTE(Liaksmiukas @ 2013 07 30, 22:33)
Tikrai taip, terminas buvo liepos 21 d. Pirmasis gimė viena diena po termino, antras - viena diena prieš
QUOTE(Liaksmiukas @ 2013 07 30, 23:33)
Labas, mamukai!
Sveikinam jūsų šeimynėlę Karališkas kūdikis gavosi, mes tai biskį nepataikėm
Sveikos mamytės
Pirmiausia tai sveikinu visas dabar jau dviejų vaikučių mamytes linkiu daug stiprybės, ramių naktų ir sveikų, gražių bei laimingų augančių vaikučių Aš irgi vis dažniau pagalvoju kaip norėčiau mažo kūdikėlio tik, kad va gyvenimas klostos ne taip kaip planuoji....
Beskaitydama pagalvojau - kaip fainai - 3 vasarinukų mamytės susilaukė liepinukų
O pas mus naujienos tokios, kad gavom darželį tai labai džiaugiuos
Taip pat į pampius jau nebedarom, bet man kažkaip dar baisu į lauką jį vestis be pampio - o jei nepasakys, kad sysia nori ir privarys į kelnes žadu išdrįst artimiausiu metu tai padaryt
Mažai labai kalba mano mažius jau depresiją varo - eisim nuo kitos savaitės pas logopedę - žiūrėsim kas bus... Dar labai tikiuosi, kad darželis turėtų padėti su šituo reikalu... O darželio tai ir bijau, bijau tų visų riksmų ir verksmų kai reikės jį ten palikti, jaučiu pražliumsiu daugiau nei vaikas
tai tiek žinių, linkėjimai visoms mamytėms ir jų vaikučiams nuo manęs ir Erikučio
Dar ta proga pasirodysim truputėli
http://imageshack.us...es/821/2jqa.jpg
http://img16.imagesh...6/5053/ln71.jpg
http://img401.images...1/2489/75pc.jpg
Pirmiausia tai sveikinu visas dabar jau dviejų vaikučių mamytes linkiu daug stiprybės, ramių naktų ir sveikų, gražių bei laimingų augančių vaikučių Aš irgi vis dažniau pagalvoju kaip norėčiau mažo kūdikėlio tik, kad va gyvenimas klostos ne taip kaip planuoji....
Beskaitydama pagalvojau - kaip fainai - 3 vasarinukų mamytės susilaukė liepinukų
Taip pat į pampius jau nebedarom, bet man kažkaip dar baisu į lauką jį vestis be pampio - o jei nepasakys, kad sysia nori ir privarys į kelnes žadu išdrįst artimiausiu metu tai padaryt
Mažai labai kalba mano mažius jau depresiją varo - eisim nuo kitos savaitės pas logopedę - žiūrėsim kas bus... Dar labai tikiuosi, kad darželis turėtų padėti su šituo reikalu... O darželio tai ir bijau, bijau tų visų riksmų ir verksmų kai reikės jį ten palikti, jaučiu pražliumsiu daugiau nei vaikas
tai tiek žinių, linkėjimai visoms mamytėms ir jų vaikučiams nuo manęs ir Erikučio
QUOTE(zemuogiu_pievele @ 2013 07 30, 12:27)
** Reiktų reiktų Beje, ar ne tau labai tirpo rankos po gimdymo? Gal maišau, bet atsimenu, kaip kažkuri mamytė skundėsi, kad net knopkučių šliaužtų naktį nesugraibo. Įdomu kuriai taip buvo ir kada praėjo
Dėl knopkučių nepamenu, ar aš nesugraibydavau (sklerozė totali), bet kad tirpdavo tai jo, man tirpo, ypač dešinė (aš vis laikiausi versijos, kad truputį kateterį vesdama sesutė nerviuką kokį užspaudė, nes jau palatoje man iškart po dūrio ėmė tirpti), tai žinok, kada nurimo net nepasakysiu. Turbūt po gero pusmečio. Aišku, jei būčiau kokius masažus dariusi ar kokio magnio gėrusi, gal būt greičiau nebetirpę. Bet man dabar jau abi tirpsta, ypač naktį ir ryte, jau reiktų pradėt irgi pavartot kažką, nu bet taip norisi dar jauną ir gražią vaizduot, nu negi dabar pradėsiu kažką gert
QUOTE(sandruciukass @ 2013 08 01, 11:54)
*O pas mus naujienos tokios, kad gavom darželį tai labai džiaugiuos
**Taip pat į pampius jau nebedarom, bet man kažkaip dar baisu į lauką jį vestis be pampio - o jei nepasakys, kad sysia nori ir privarys į kelnes žadu išdrįst artimiausiu metu tai padaryt
***Mažai labai kalba mano mažius jau depresiją varo - eisim nuo kitos savaitės pas logopedę - žiūrėsim kas bus... Dar labai tikiuosi, kad darželis turėtų padėti su šituo reikalu... O darželio tai ir bijau, bijau tų visų riksmų ir verksmų kai reikės jį ten palikti, jaučiu pražliumsiu daugiau nei vaikas
**Taip pat į pampius jau nebedarom, bet man kažkaip dar baisu į lauką jį vestis be pampio - o jei nepasakys, kad sysia nori ir privarys į kelnes žadu išdrįst artimiausiu metu tai padaryt
***Mažai labai kalba mano mažius jau depresiją varo - eisim nuo kitos savaitės pas logopedę - žiūrėsim kas bus... Dar labai tikiuosi, kad darželis turėtų padėti su šituo reikalu... O darželio tai ir bijau, bijau tų visų riksmų ir verksmų kai reikės jį ten palikti, jaučiu pražliumsiu daugiau nei vaikas
*
**Mamka, kol dar orai gražūs, ryžkis greičiau. Gi jei ir padarys, menka bėda - kitas užmausi Nesušals tikrai Mes jau seniai į kelnes nebedarom, bet būnant lauke užsižaidžia, tada pašoka ir bėga kiek kojos neša link namų. Jei mažas reikalas - dažniausiai parneša, jei didelis - būna jau procesas prasidėsęs Aš taip nakčiai bijodavau be sauskelnių palikt, o kai pagaliau išdrįsau tai tfu tfu tfu, nei kartą naktį man nėra padaręs, kelis sykius prabudęs kai blaškėsi pasodinau padarė, o vėliau ir paprašyt naktį išmoko
*** Darželis tikrai turėtų padėti, o logopedė irgi nepakenks. Mes dabar pas logopedę neinam, bet per vasarą ženkliai vaikis pasistūmėjo su kalba, tik kad toks visur skubantis, tai kartais mala, mala, nesuprantam, tai pradeda jau žinomus tekstus pasakot, mes atkartojam, jam džiaugsmas, kad nors tiek suprantam Riksmų verksmų pirmomis dienomis dažniausiai nebūna, nes viskas nauja ir įdomu, tai ir mamoms ramiau, kad gerai pasiliko, o paskiau jau kaip bus taip, personalas dažniausiai geras ir vaikų nerikdo, stengiasi nuraminti O kad žliumbsi tai natūralu, kuri man įdomu nežliumbė
Va kiek prirašiau
QUOTE(sandruciukass @ 2013 08 01, 11:54)
Sveikos mamytės
Dėkui už sveikinimus
Mes irgi iš pradžių nedrąsiai į lauką be pampio eidavom, įsidėdavom atsargines kelnes, bet nelabai jų ir prireikė. Kai vasara tikrai ne bėda, žiemą būtų sunkiau, žodžiu drąsiau tik eikit kol vasara
Labuka,
Sveikinimai naujoms mamytems: ramiu nakteliu, sotaus pienelio ir nepakartojamų akimirkų - gi motinystė veža!!!
Mes dar pampersinės, į savaitė porą k. pasiprašo ir viskas, ant puodo nepasodinsi klykiam. Nu kažkada baigsis. Kas dėl sesės, maniškė totaliai nori ir (.) ir viso kito, tik kad mes jau didesnės, tai jau ir su sese pazaidzia, ty atima zaislus, o ta krykstauja is laimes, ka sese salia Ziuriu ir kaip faina, smagu...
Sveikinimai naujoms mamytems: ramiu nakteliu, sotaus pienelio ir nepakartojamų akimirkų - gi motinystė veža!!!
Mes dar pampersinės, į savaitė porą k. pasiprašo ir viskas, ant puodo nepasodinsi klykiam. Nu kažkada baigsis. Kas dėl sesės, maniškė totaliai nori ir (.) ir viso kito, tik kad mes jau didesnės, tai jau ir su sese pazaidzia, ty atima zaislus, o ta krykstauja is laimes, ka sese salia Ziuriu ir kaip faina, smagu...