Įkraunama...
Įkraunama...

2011 m. vasarinukai - 100 tema

Labas rytas

Mamos, kaip ten su darzeliais? Jau gainate pranesimus, kad jusu vaikuciai papuole i darzeli? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samiene: 12 birželio 2013 - 06:22
Labas rytas
QUOTE(samiene @ 2013 06 12, 06:22)
Labas rytas

Mamos, kaip ten su darzeliais? Jau gainate pranesimus, kad jusu vaikuciai papuole i darzeli?  g.gif

mes jau nuo birželio 3 lankom darželį po 2,5val biggrin.gif Ir nuo vakar sergam doh.gif jau balandžio mėnesį žinojom,kad patenkam į darželį ir dalyvavau pirmajam susirinkime.
Atsakyti
QUOTE(samiene @ 2013 06 12, 07:22)
Labas rytas

Mamos, kaip ten su darzeliais? Jau gainate pranesimus, kad jusu vaikuciai papuole i darzeli?  g.gif

mes nepakliūnam, buvom nuėję pasiklaust, sakė be šansų doh.gif nežinau ar to užteko, bet vėjaraupiais serga dabar mano mergina, tik lengva forma atrodo, be temperatūros. aš tik pati bijau dabar užsikrėst, nes po mėnesio gimdyt, nežinau tiklsiai ar aš sirgus ar ne
Atsakyti
Nieko dar negaunam del darzelio schmoll.gif kasdien ziurim, laukiam, bijom praziopsot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samiene @ 2013 06 12, 07:22)
Labas rytas

Aš irgi dar nieko negavau... eisiu pasiklaust... g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Dabar kiek zinau formuojamos grupes. Jau greit turetume gaut zinias
Atsakyti
Kokiam cirke buvot, Coliukelyte?

As kazkaip dideliu vilciu patekt I darza prie namu nebeturiu. sad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taniai @ 2013 06 12, 23:35)
Sveikos,
Dabar kiek zinau formuojamos grupes. Jau greit turetume gaut zinias

Skambinau šiandien tai sakė, kad mes 5 eilėje, bet nei vieno vaiko iš eilės dar nepriėmė doh.gif
Atsakyti
As kiek domejausi del darzelio, tai sarasai turi buti iki liepos 1 d. Ir visus tevelius turetu informuoti asmeniskai. g.gif Laukiam ziniu..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(samiene @ 2013 06 20, 07:51)
As kiek domejausi del darzelio, tai sarasai turi buti iki liepos 1 d. Ir visus tevelius turetu informuoti asmeniskai.  g.gif  Laukiam ziniu..... unsure.gif

Mantai jau darosi baisu unsure.gif
Atsakyti
Tyluma...ramuma.... biggrin.gif
Pasigirkite, kas turite ziniu del darzelio g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Savivaldybes psl. jau nurodyta i koki darzeli vaikas pateko.
Mes patekom smile.gif
Atsakyti