Labas rytas
Mamos, kaip ten su darzeliais? Jau gainate pranesimus, kad jusu vaikuciai papuole i darzeli?
Labas rytas
mes jau nuo birželio 3 lankom darželį po 2,5val Ir nuo vakar sergam jau balandžio mėnesį žinojom,kad patenkam į darželį ir dalyvavau pirmajam susirinkime.
QUOTE(samiene @ 2013 06 12, 06:22)
Labas rytas
Mamos, kaip ten su darzeliais? Jau gainate pranesimus, kad jusu vaikuciai papuole i darzeli?
mes jau nuo birželio 3 lankom darželį po 2,5val Ir nuo vakar sergam jau balandžio mėnesį žinojom,kad patenkam į darželį ir dalyvavau pirmajam susirinkime.
QUOTE(samiene @ 2013 06 12, 07:22)
Labas rytas
mes nepakliūnam, buvom nuėję pasiklaust, sakė be šansų nežinau ar to užteko, bet vėjaraupiais serga dabar mano mergina, tik lengva forma atrodo, be temperatūros. aš tik pati bijau dabar užsikrėst, nes po mėnesio gimdyt, nežinau tiklsiai ar aš sirgus ar ne
Nieko dar negaunam del darzelio kasdien ziurim, laukiam, bijom praziopsot
QUOTE(samiene @ 2013 06 12, 07:22)
Labas rytas
Aš irgi dar nieko negavau... eisiu pasiklaust...
QUOTE(taniai @ 2013 06 12, 23:35)
Skambinau šiandien tai sakė, kad mes 5 eilėje, bet nei vieno vaiko iš eilės dar nepriėmė
As kiek domejausi del darzelio, tai sarasai turi buti iki liepos 1 d. Ir visus tevelius turetu informuoti asmeniskai. Laukiam ziniu.....
QUOTE(samiene @ 2013 06 20, 07:51)
As kiek domejausi del darzelio, tai sarasai turi buti iki liepos 1 d. Ir visus tevelius turetu informuoti asmeniskai. Laukiam ziniu.....
Mantai jau darosi baisu
Tyluma...ramuma....
Pasigirkite, kas turite ziniu del darzelio
Pasigirkite, kas turite ziniu del darzelio
Labukas
Savivaldybes psl. jau nurodyta i koki darzeli vaikas pateko.
Mes patekom
Savivaldybes psl. jau nurodyta i koki darzeli vaikas pateko.
Mes patekom