Įkraunama...
Įkraunama...

2011 m. vasarinukai - 100 tema

QUOTE(Kriaka @ 2013 06 05, 09:40)
Sveikit greiciau  4u.gif  del alergijos uodams- nefainiai... unsure.gif  O antigistamina jau galima gerto tokio amzius vaikuciams? Negeret?
Sunkiai serga Ieva?  unsure.gif

Negėrėm. Tikiuos nebesukąs mūsų taip baisiai 4u.gif

QUOTE(sandruciukass @ 2013 06 05, 12:56)
Sveikos, mamytės  4u.gif

Taip seniai pas jus buvom... pasiilgom... bandysim vėl padraugaut, įsiliet į diskusijas jei priimsit  4u.gif

Matai, kad silpnai mums su tom diskusijom, bet kad ir vėžlio, bet tempą palaikom biggrin.gif
Atsakyti
Vaidaliau, cia gal jus akles sukando? atsimenu vaikystej kaime prie ezero visada puldavo tos bjaurybes ir skausmas koks kai isisiurbia, o paskui guzai baisus lieka, bet keista, kad net tempa uzkilo...vargsiuke verysad.gif
laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalius @ 2013 06 06, 22:06)
dekui  4u.gif  4u.gif  4u.gif  jai ikando uodai keli, nes skiriasi ikandimo vaizdas o kitur kaip ir gyliu ar kaip jie vadinasi dar akliais pas mus vadina, arba gyvulinem musem...reiks visur dar vaistus tysiotis  neduog dieve brrrrr.....bet praejusi karta vienas uodas buvo ikandes tai sutine sdav buvo po to dar guziukas kuri laika buvo... gyd sake kad maziem vaikams daznai buna  unsure.gif
o kaip Ievute? gal jau siek tiek geriau? maniskes dar nei viena vaikiska liga nesirge...

Labas rytas,
mes ir tas bjaurias musis akliais vadinam. Skaudziai labai labai kanda. Ju kaime prie gyvuliu pievose, prie upes, pakrumiu ir pries lietu visad buna. doh.gif
Ieva jau gerai, sasai uzsideje ant berimo vietu, ypatingai labai nebesikaso ju. Bet, kaip suprantu, Ieva dar pavojinga, 5 dienas po berimu atsiradimo ji dar gali uzkresti kitus. Bet vaziuojam siandien i kaima, vesim dicke palikt atostogu pas bocius. Tevai mano persisrge, sako nebijom bacilos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mažasis pas tėvus,aš kavinuosi 4u.gif

QUOTE(zemuogiu_pievele @ 2013 06 06, 13:57)
Sveikos 4u.gif

Sveiki sugrįžę 4u.gif Kad po antrų gimtadienių, kai dauguma mamyčių į darbus sugrįžo, ir aprimo temutė 4u.gif Kaip jūs augat, ką mokat, kaip laisvalaikį leidžiat?

Bandysim grįžt 4u.gif aj, aš tai jau seniai po truputi darbuojuos tai nepajaučiau tos 2 metukų ribos, apart to, kad pinigų Sodra nebemoka lotuliukas.gif Na augam augam, kalbam silpnokai, tai va buvau pas logopede nuvedus, sakė reikės dirbt, nes jis viską rodo ir labai mažai kalba tai sakė dėl to jo noro viską rodyt gali strigt kalba, reikia pralaužt doh.gif
Su puoduku irgi mums dar nevisiškai sklandžiai sekasi, dar kartais padaro į kelnytes ir dar į laukutį su pampiu šiaušiam g.gif
O laisvalaikiu tai ką - kiemukas, parkiukas ir viskios linksmybės smile.gif

QUOTE(vaidalius @ 2013 06 06, 14:03)
o koki pirkt purskala net nezinau kai jautri oda, nes pvz kai kurie yra tinkami purkst ant rubu, bet kai tokie karsciai tai kiek tu rubu  g.gif  reikia tokio kad tiktu ir jautriai odai ir butu galima istept ant odeles  ax.gif  reiks internete paskaityt... radau viena toki chicco firmos ir yra "baby centre" berods pirkt tik kaina jei gerai supratau tai apie 100lt biski daugoka... doh.gif

Aš vaistinėje pirkau, bet kiek juos žiūrinėjau tai beveik visų negalima naudoti ant odelės vaikams iki 3 metų, o tie kur galima labai brangūs doh.gif aš irgi tik ant rūbelių purškiu

QUOTE(ader_22 @ 2013 06 06, 22:39)
Negėrėm. Tikiuos nebesukąs mūsų taip baisiai 4u.gif
Matai, kad silpnai mums su tom diskusijom, bet kad ir vėžlio, bet tempą palaikom biggrin.gif

Na geriau jau vėžlio tempas negu jokio lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergikes,

mes jau kaime vasarojam - vaikams rojus biggrin.gif
Apie uodus snekat - mus irgi neblogai pakramte... Mano dickiui baisus guzai nuo uodu ikandimo doh.gif Pirmais metais galvojom, kad gyliai sukando, o po to atsekem, kad I paprastus uodus tokia reakcija... Visokiais tepaliukais tepiau, bet geriausia turbut Octenisept purskaliukas ramina tas ikandimo vietas ir jos greiciausia isgyja. O is purskalu naudojam Margaritos ekologiska, pabandziau man patiko.

Buvau ir as savo vasarinuka pas logopeda nutisus blush2.gif Tai labai nuramino, sake smulkiaja motorika aktyvinti, labai daug su vaiku kalbetis, klausineti, bet neperspausti. Viskas turetu buti gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržetta @ 2013 06 07, 15:04)

Buvau ir as savo vasarinuka pas logopeda nutisus  blush2.gif Tai labai nuramino, sake smulkiaja motorika aktyvinti, labai daug su vaiku kalbetis, klausineti, bet neperspausti. Viskas turetu buti gerai  rolleyes.gif

Man irgi tą patį sakė, bet maniškis visiškai nenori nieko kartoti, jis kiekvieną žodį svarbesnį sugalvoja kaip parodyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandruciukass @ 2013 06 07, 17:51)
Man irgi tą patį sakė, bet maniškis visiškai nenori nieko kartoti, jis kiekvieną žodį svarbesnį sugalvoja kaip parodyti  doh.gif

Sandruciuk, kalbes tavo vaikis, pazadu wink.gif

Del ikandimu, mums irgi buvo rankyte istinus, kitur nieko. Tai ar cia kitas padaras ikando ar tiesiog taip sureagavo- nezinia.

Ligoniukams ir sukastiems vaikiukams greito gijimo 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(adarasteja @ 2013 06 08, 00:11)
Sandruciuk, kalbes tavo vaikis, pazadu wink.gif

Nu aš labai tikiuosi lotuliukas.gif

Ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
apie uodus kalbat, kazkur skaiciau kad labai uodam ir erkems nepatinka arbatmedzio aliejaus kvapas. jis yra istikruju labai aitrus, as ji turejau nusipirkus inhaliacijom, atlaisvina kvepavimo takus. tai va, nenukrypstant nuo temos, ta arbatmedzio alieju skiest su vandeniu, susipili i purskiama buteliuka. deja kiekio kiek ant kiek nepamenu, bet didesne dalis vandens. yra pirkt vaistinese, keli litai tekainuoja, bet manau daug sveikiau nei kokie chemikalai. reik pagooglint, gal ismes tiksliau ax.gif
Atsakyti
Laba

Mano dicke pasirodo taip pat alergiska uodu ikandimams. Pries kelias savaites i veida ikando gal kokie 5. Istino visa puse veido, nepazinti vaiko. Viena akim vos mate.
Israse vaistu pagerti, patepti ir praejo.
Nesitikejau, kad taip gali buti. schmoll.gif
Atsakyti
Labukas,

100 metu pradingau ax.gif Bet vasara praktiskai nesedziu namie. Po darbo grystu, kartais net nevalgau ir lekiu prie namo darbuotis iki kol sutemsta, tada dar padirbu prie kompo ir ciucia liulia.

Mano merga jau buvo atpratus nuo pampersu, nes 3 savaites sedejo namie, nuejom i darza savaitele ir vel myza i kelnes doh.gif nesodina ten ir pampersu nekeicia. Su kuriuo nuvedu, su tuo ir parvedu doh.gif

Vasara dar sujunge grupes, musu pypliu 20 ir misrus: 8 lietuviai ir like rusai ir lenkai. Tai Salomeja kai nauja zodi pasako, tai pirma galvoju kokia cia kalba galetu buti, o po to sifruoju ka reiskia doh.gif Zodziu nesamone visiska, bet kaip nors istversim ta vasara...

Buvom tirtis del alergijos, mano nuojauta pasitvirtino sad.gif Saliutkai kaip ir man dulkems alergija sad.gif Uodai kai ikanda irgi didziausi guzai buna, bet tyre ar alergiska, tai neparode alergijos. Purskala nuo uodu perku ne vaikiska, o BEN 100 ir purskiu ant rubu, nei vienas uodas neskrenda artyn thumbup.gif

Taip ant greicio nesugalvoju ka idomesnio parasyti, nes per ta daugiau nei menesi daug visokiu naujienu, bet siam kartui neissiplesiu, liuliuko noriu smile.gif Sia savaite prognozuoja vis lietu, tai sedesiu namie, turesiu laiko uzsukti smile.gif

Ai, dar tiesa, vakar Salomeja cirke buvo, tai vaikas ant tiek netekes zado buvo, kad net nemirksejo. O jau plojo, jau dziaugesi paskui, kad nezinojo kur detis smile.gif

Tai kolkas tiek, saldziu. Nesirkit, vasara juk (nors maniske irgi koseja doh.gif )!

Atsakyti
QUOTE(samiene @ 2013 06 10, 21:35)
Laba

Mano dicke pasirodo taip pat alergiska uodu ikandimams. Pries kelias savaites i veida ikando gal kokie 5. Istino visa puse veido, nepazinti vaiko. Viena akim vos mate.
Israse vaistu pagerti, patepti ir praejo.
Nesitikejau, kad taip gali buti.  schmoll.gif

Sveikit 4u.gif

QUOTE(Coliukelyte @ 2013 06 11, 00:29)
Mano merga jau buvo atpratus nuo pampersu, nes 3 savaites sedejo namie, nuejom i darza savaitele ir vel myza i kelnes doh.gif nesodina ten ir pampersu nekeicia. Su kuriuo nuvedu, su tuo ir parvedu doh.gif

Vasara dar sujunge grupes, musu pypliu 20 ir misrus: 8 lietuviai ir like rusai ir lenkai. Tai Salomeja kai nauja zodi pasako, tai pirma galvoju kokia cia kalba galetu buti, o po  to sifruoju ka reiskia doh.gif Zodziu nesamone visiska, bet kaip nors istversim ta vasara...

Kažkas baisaus doh.gif
Atsakyti