Įkraunama...
Įkraunama...

2011 m. vasarinukai - 100 tema

QUOTE(ader_22 @ 2013 05 14, 11:52)
Šiandien ilsimės nuo darbų tongue.gif Tai gal geriam kavikės, kol mažasis pietų miega? mirksiukas.gif

Kaip pavydziu. Elzes nebeimanoma uzmigdyt perpietes sad.gif

QUOTE(KRIAUKLELE @ 2013 05 14, 14:59)
Laba,
As siandien esu daiktu kraustulyne. Dedu, rusiuoju, pakuoju smile.gif
Vakar Domukas pirma syk buvo kirpykloj, pasitrumpinom plaukucius. Saunuolis - issedejo kuo puikiausiai, o mamka taip prastai galvojo apie ji blush2.gif

tikras saunuolis Domukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2013 05 14, 14:59)
Laba,
As siandien esu daiktu kraustulyne. Dedu, rusiuoju, pakuoju smile.gif
Vakar Domukas pirma syk buvo kirpykloj, pasitrumpinom plaukucius. Saunuolis - issedejo kuo puikiausiai, o mamka taip prastai galvojo apie ji blush2.gif

Šaunuolis thumbup.gif Matėm FCB foto, gražutis bigsmile.gif O kas iki šiol kirpo Dominyką? Mes praeitą savaitę apsikirpom pagaliau, nes nuo Kalėdų nekirptas buvo doh.gif Irgi labai gražiai elgėsi, nebereikėjo nei mamai ant kelių sėdėt ir uždengt leido, ir užtrukom todėl trumpai - supratimas jau kitas, galėsiu kitą sykį jau žurnalą skaityt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2013 05 14, 15:59)

Va va, mamka cool.gif

QUOTE(sraige @ 2013 05 14, 16:45)

Kad pavydėtum dar labiau, pasakysiu, kad tas procesas trunka 2 val ir ilgiau tongue.gif
O bet tačiau kadangi jis keliasi 6-7 ryte, tai bent šitoj vietoj paguoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2013 05 14, 15:45)

Aciu.
Maniskis siandien be pietu ir gan daznai taip buna.
QUOTE(zemuogiu_pievele @ 2013 05 14, 18:05)
Šaunuolis thumbup.gif Matėm FCB foto, gražutis bigsmile.gif O kas iki šiol kirpo Dominyką? Mes praeitą savaitę apsikirpom pagaliau, nes nuo Kalėdų nekirptas buvo doh.gif Irgi labai gražiai elgėsi, nebereikėjo nei mamai ant kelių sėdėt ir uždengt leido, ir užtrukom todėl trumpai - supratimas jau kitas, galėsiu kitą sykį jau žurnalą skaityt lotuliukas.gif

Mes is viso pirma kart kirpomes bigsmile.gif
Saunuolis Pauliukas!
QUOTE(ader_22 @ 2013 05 14, 19:16)
Va va, mamka  cool.gif
Kad pavydėtum dar labiau, pasakysiu, kad tas procesas trunka 2 val ir ilgiau tongue.gif
O bet tačiau kadangi jis keliasi 6-7 ryte, tai bent šitoj vietoj paguoda smile.gif

Va va, blogai galvojau.
Atsakyti
QUOTE(ader_22 @ 2013 05 14, 19:16)
Va va, mamka  cool.gif

verysad.gif biggrin.gif
o mes 7val. ryto irgi keliames, gerai nors, kad ne 6val. bigsmile.gif nereikalingas mano vaikams miegas doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

kazka praziopsojau, kur ir kada meetas ? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2013 05 14, 23:02)
verysad.gif  biggrin.gif 
o mes 7val. ryto irgi keliames, gerai nors, kad ne 6val. bigsmile.gif  nereikalingas mano vaikams miegas doh.gif

O vargeli biggrin.gif Nu aš bent jau tuom, kad pietų miega guodžiuos. Jei ir keltųsi 7, ir nemiegotų, tai dzieve dzieve... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ader_22 @ 2013 05 15, 07:41)
O vargeli biggrin.gif Nu aš bent jau tuom, kad pietų miega guodžiuos. Jei ir keltųsi 7, ir nemiegotų, tai dzieve dzieve... doh.gif

Pas mus kartais irgi taip buna doh.gif

Labukas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2013 05 14, 23:02)
verysad.gif  biggrin.gif 
o mes 7val. ryto irgi keliames, gerai nors, kad ne 6val. bigsmile.gif  nereikalingas mano vaikams miegas doh.gif

o kada gult nakciai eina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adarasteja @ 2013 05 15, 08:13)
o kada gult nakciai eina? smile.gif

22.00 val. doh.gif kartais pasiseka anksciau nulauzt jei griztam is kur nors su masina, tai nei neprabunda kol nurengiu biggrin.gif
bet kas svarbiausia tai veiklos turi daug, bet su isterijom priesinasi miegui, o tokia dar maza, butinas tas miegelis verysad.gif
Atsakyti
sveikutes maniske irgi anksti keliasi 7-8 val, bet pietu miega apie 1-1.5 val galetu ir daugiau ax.gif guste 3 val isparpdavo smile.gif
palaikykit mergytes kumsciukus rytoj 9 val uz evute 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2013 05 15, 10:44)
22.00 val. doh.gif  kartais pasiseka anksciau nulauzt jei griztam is kur nors su masina, tai nei neprabunda kol nurengiu biggrin.gif 
bet kas svarbiausia tai veiklos turi daug, bet su isterijom priesinasi miegui, o tokia dar maza, butinas tas miegelis verysad.gif

Mazoka, kaip tokio amziaus vaikui g.gif Kai viskas idomu, tas miegas tik trukdo biggrin.gif o darzelio nelanko dar?
Atsakyti