Įkraunama...
Įkraunama...

2011 m. vasarinukai - 100 tema

QUOTE(Kriaka @ 2013 05 05, 10:06)
SU MAMOS DIENA SVEIKINU VISAS VASARINUKU MAMYTES! GRAZIOS DIENOS! user posted image

Prisidedu prie graziu sveikinimu!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalius @ 2013 05 05, 11:55)
  bet paskui viskas gerai, poto nakti dar buvo bajeris kogero gerai neisvale gleiviu is nosytes ji man nakti springt pradejo gerai kad kazkaip pabudau ir lova tvarkiaus nesimiegojo emociju perdaug buvo ziuriu mano mazute visa violetine visai be garso tik rankutem mostaguoja nesuprantu kas daros iskvieciu mygtuku seseles o ji ateina tokia apsimiegojus tipo gal kas netycia paspaude o as jau kalidoriuj su maziuke laukiu  doh.gif  tai nusinese ir atsiurbe tas gleives normaliai po 2 val grazino, tai jei buciau miegojus...
aciu ir as prisidedu prie kriakos sveikinimu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

siaubas, kokie baisus tavo isgyvenimai, gerai, kad viskas gerai pasibaige unsure.gif tikrai, kad angelelis rupinasi jumis wub.gif
Atsakyti
tourist5.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Coliukelyte @ 2013 05 07, 22:45)

Čia pasiūlymas ar situacijos nušvietimas? Vienaip ar kitaip spaudžiu "patinka" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
pagaliau vasara thumbup.gif
Mes pas mama ant kiemo biggrin.gif
Danas soske paliko namie netycia tai pirma naktis pakankamai sklandziai praejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ader_22 @ 2013 05 07, 22:01)
Čia pasiūlymas ar situacijos nušvietimas? Vienaip ar kitaip spaudžiu "patinka"  biggrin.gif

Ir tas ir tas smile.gif Iseinu atostogu, tai pasirasau visiems pasiulymams smile.gif
Atsakyti
labuka,
ilindau pasicikavit ale apmirus temute visai, jaucias pavasaris ir geri orai. Smagu jau!!! Ir i lauka biski lengviau iseit [maziau rengt] ir pabut galima normaliai, tik mano dickle verzias namo, ale nuobodu jai, jei su ja nezaidi, o taip noris kokia knyga ar zurnala ramiai paskaityt doh.gif
Mes smagiai gyvenam nebuvo vaiku, tupejom ramiai vasaras namuose. O dabar visi savaitgaliai iki birzelio vid uzimti, kitur net po du baliukus ir po visa Lt, ir smagu ir nezinom kaip spet, ir babkes... Na, bet svarbiausia ka kviecia nepamirsta, tik biski sunkoka, kai mazoji dar (.). Leksim i Vln vesele, teks palikt abi princeses ir vienai pienuko prikaupt, oi skauda sirdute, kaip ji cia be manes isbus gera diena, nes ta pacia nakty planuojam ir gryzt. As nieko nevartosiu manau per geras tris val ir namie busiu.
Maciau vel meetas planuojamas, nu bet kodel tiek tooooli... Smagu butu ir miestas nematytas, na gal kita met
Coliukyte geru oru ir gero laiko!!!
Saunuolis Danas, taip ir toliau, kam tas kaliosas reikalingas tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,

Danas visa savaite be soskes pas mama gyveno, sakiau, kad namie palikom. Siandien gryzom, guldau pietu miegot, o jis sako "mama duok sose" lotuliukas.gif bet tokiu ramiu balsu ir uztikrintai, kad gaus lotuliukas.gif Pasakiau, kad dar neradau, kai surasiu duosiu. Kolkas toks "atmazas" tinka lotuliukas.gif

Gal galit uz mano Evutes sypsena pabalsuoti, aisku jei patinka... blush2.gif
http://www.tavovaika...dpc-c:47:p:3395
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg1ta @ 2013 05 12, 20:21)
Sveikos,

Danas visa savaite be soskes pas mama gyveno, sakiau, kad namie palikom. Siandien gryzom, guldau pietu miegot, o jis sako "mama duok sose"  lotuliukas.gif  bet tokiu ramiu balsu ir uztikrintai, kad gaus  lotuliukas.gif  Pasakiau, kad dar neradau, kai surasiu duosiu. Kolkas toks "atmazas" tinka  lotuliukas.gif
Gal galit uz mano Evutes sypsena pabalsuoti, aisku jei patinka...  blush2.gif
http://www.tavovaika...dpc-c:47:p:3395
Aciu  4u.gif

Labas rytas

Prabalsavau smile.gif

Visoms geros dienos! Einu ruostis i darba cool.gif
Atsakyti
Na, ka veikiam? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samiene @ 2013 05 13, 21:36)
Na, ka veikiam?  biggrin.gif

Šiandien ilsimės nuo darbų tongue.gif Tai gal geriam kavikės, kol mažasis pietų miega? mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
As siandien esu daiktu kraustulyne. Dedu, rusiuoju, pakuoju smile.gif
Vakar Domukas pirma syk buvo kirpykloj, pasitrumpinom plaukucius. Saunuolis - issedejo kuo puikiausiai, o mamka taip prastai galvojo apie ji blush2.gif
Atsakyti