Įkraunama...
Įkraunama...

2011 m. vasarinukai - 100 tema

QUOTE(vaidalius @ 2013 05 02, 11:54)
sake kad reikia neislavejes girdimasis demesys, suvokimas. na ir siandien reiks vakare skambyt jau logo pas kuria teks vaikscioti ziuresim ka sakys. g.gif ji dabar taip sneka kaip 1 metu vaikas garsais pvz vanduo, bala praustis-tekst tekst, suptis- uztata ir t.t bet ir tai mazai, bet visu svarbiausia ji nekartoja nors as ja mokinu. ir dziaugiuosi kad issikovojau iki rugsejo turiu laiko as ja pavedzioti ir papildomai uzsiimti, nes kai grysiu i darba nezinau kaip spesiu ir mazge , ir dicke su pamokom ir bureliais, o dar MB gali i norvegija isvaziuot  verysad.gif
aciu sraigut uz kumscius, pranesiu kada juos laikyt  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai džiaugiuosi, kad pagaliau pavyko gauti siuntimą pas logopedą. Aišku, nesmagu, kad tikrai reikia pagalbos, bet svarbu, kad nenusikėlė viskas iki darželio ir pradės lankyti jau gražiai šnekėdama 4u.gif Dėl operacijos console.gif
Atsakyti
Labukas,
Vaidaliau - 4u.gif

Sianakt maze mano susirgo, auksta tempa, kosti. Domukas irgi koseja, snarglejasi.
Per menesi turim issikraustyt is buto, tai oi kiek daug daiktu pakuot reiks doh.gif Tuo paciu atsirinksim reikalingus daiktus, o senienas , niekam nereikalingas smutkes lauk mesim.
Pasiskaitineju karts nuo karto, bet vis neparasydavau.

Simse - jau kaip nors isivaziuosit ten, sekmes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogiu_pievele @ 2013 05 02, 13:56)
Labai džiaugiuosi, kad pagaliau pavyko gauti siuntimą pas logopedą. Aišku, nesmagu, kad tikrai reikia pagalbos, bet svarbu, kad nenusikėlė viskas iki darželio ir pradės lankyti jau gražiai šnekėdama 4u.gif Dėl operacijos console.gif

aciu tikiuosi kad prakalbes iki darzelio, bet nezinau kaip ja sudomint pratimelius tuos daryt neydomu jai visai doh.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(KRIAUKLELE @ 2013 05 02, 14:26)
Labukas,
Vaidaliau -  4u.gif

Sianakt maze mano susirgo, auksta tempa, kosti. Domukas irgi  koseja, snarglejasi.
Per menesi turim issikraustyt is buto, tai oi kiek daug daiktu pakuot reiks doh.gif Tuo paciu atsirinksim reikalingus daiktus, o senienas , niekam nereikalingas smutkes lauk mesim.

kriauklele sveikatos tavo vaikuciams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
malonus rupesteliai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2013 05 02, 13:26)
Labukas,
Vaidaliau -  4u.gif

Sianakt maze mano susirgo, auksta tempa, kosti. Domukas irgi  koseja, snarglejasi.

Vaikučiams 4u.gif 4u.gif
Smagu dėl kraustymosi, bet ir užjaučiu kartu - vien 3 vaikų daiktų kiek doh.gif O, dar kiek supratau, pas tėvus kol kas pabūsit, tai paskui vėl kraustytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogiu_pievele @ 2013 05 02, 13:59)
Vaikučiams 4u.gif  4u.gif
Smagu dėl kraustymosi, bet ir užjaučiu kartu - vien 3 vaikų daiktų kiek doh.gif O, dar kiek supratau, pas tėvus kol kas pabūsit, tai paskui vėl kraustytis doh.gif

Tai taip. Daiktai bus pametyti per kelias vietas ir kelis men remontas bus. Guodzia, kad tik tiek laiko, ne metus kokius.
Atsakyti
QUOTE(vaidalius @ 2013 05 02, 11:54)
sake kad reikia neislavejes girdimasis demesys, suvokimas. na ir siandien reiks vakare skambyt jau logo pas kuria teks vaikscioti ziuresim ka sakys. g.gif ji dabar taip sneka kaip 1 metu vaikas garsais pvz vanduo, bala praustis-tekst tekst, suptis- uztata ir t.t bet ir tai mazai, bet visu svarbiausia ji nekartoja nors as ja mokinu. ir dziaugiuosi kad issikovojau iki rugsejo turiu laiko as ja pavedzioti ir papildomai uzsiimti, nes kai grysiu i darba nezinau kaip spesiu ir mazge , ir dicke su pamokom ir bureliais, o dar MB gali i norvegija isvaziuot  verysad.gif
aciu sraigut uz kumscius, pranesiu kada juos laikyt  4u.gif  4u.gif  4u.gif

turejau daug vargo kol dicki ismokiau kalbet, tai daugiausiai padejo pirstuku masazai, smulkioji motorika, ka ismokdavo su logopede viska namuos mokemes, daug uzsiemem plastilino lipdymu, dainavau, sekiau pasakas, leliu teatriukus pries miega vaidinau...zodziu rezultatas buvo toks stulbinantis, kad niekas negalejo patiket. svarbiausia neprarast kantrybes ir viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2013 05 02, 17:52)
turejau daug vargo kol dicki ismokiau kalbet, tai daugiausiai padejo pirstuku masazai, smulkioji motorika, ka ismokdavo su logopede viska namuos mokemes, daug uzsiemem plastilino lipdymu, dainavau, sekiau pasakas, leliu teatriukus pries miega vaidinau...zodziu rezultatas buvo toks stulbinantis, kad niekas negalejo patiket. svarbiausia neprarast kantrybes ir viskas bus ok mirksiukas.gif

as dainuoju daineles patinka ir ji dainuoja, bet kaip man keista nemegsta maniske kai as jai skaitau visiskai schmoll.gif patinka i taupykle centus deliot... reik isigyt modelino pabandyt g.gif na geguzes 14 eisim pas psichologe ir logo ziuresim ka sakys. o geriausia siandien ruosemes jau tyrimus nuvezt prisiduot o kita sav op, bet susirgo maziuke tempa nosis bega c teks atidet doh.gif o norisi kad greiciau praeitu viskas cool.gif aciuu tau uz info, reiks paklaust ir man del pirsciuku masazo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2013 05 02, 17:52)

O tai visokie smulkieji darbeliai padejo kalbai ar as ne taip supratau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adarasteja @ 2013 05 03, 15:43)
O tai visokie smulkieji darbeliai padejo kalbai ar as ne taip supratau?  blush2.gif

Taip, viskas susiję pas žmogų smile.gif Išlavinta smulkioji motorika turi didelės reikšmės kalbai, todėl ir rekomenduojami visokie pirštukų žaidimai, labai naudingas švelnus pirštukų pagalvėlių masažas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalius @ 2013 05 03, 13:55)
as dainuoju daineles patinka ir ji dainuoja, bet kaip man keista nemegsta maniske kai as jai skaitau visiskai  schmoll.gif  patinka i taupykle centus deliot... reik isigyt modelino pabandyt  g.gif  na geguzes 14 eisim pas psichologe ir logo ziuresim ka sakys. o geriausia siandien ruosemes jau tyrimus nuvezt prisiduot o kita sav op, bet susirgo maziuke tempa nosis bega c teks atidet  doh.gif  o norisi kad greiciau praeitu viskas  cool.gif  aciuu tau uz info, reiks paklaust ir man del pirsciuku masazo  smile.gif

jei nemegsta kai skaitai, tai aptarinekit piesinukus. kai mes su Elze vartom knygas, tai ir dickiui smalsu labai biggrin.gif kazin ar modelinas nebus kietokas mazoms rankytems g.gif
sveikit greiciau 4u.gif greiciau atsiliktumet op, tai atkristu galvos skausmas 4u.gif

QUOTE(adarasteja @ 2013 05 03, 15:43)
O tai visokie smulkieji darbeliai padejo kalbai ar as ne taip supratau?  blush2.gif

zemuogiu pievele labai graziai parase, nebeturiu ka ir pridurt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraige: 04 gegužės 2013 - 07:03
QUOTE(sraige @ 2013 05 04, 08:02)
jei nemegsta kai skaitai, tai aptarinekit piesinukus. kai mes su Elze vartom knygas, tai ir dickiui smalsu labai  biggrin.gif kazin  ar modelinas nebus kietokas mazoms rankytems g.gif
sveikit greiciau 4u.gif  greiciau atsiliktumet op, tai atkristu galvos skausmas  4u.gif
zemuogiu pievele labai graziai parase, nebeturiu ka ir pridurt ax.gif

nu zinok aptarimas paveiksleliu irgi nepatinka doh.gif bandtyta atiduoda knygele man o pati eina kita atsinest cool.gif , tik kai pati nori tada rodo i paveiksliuka ir klausia kas cia? jos kas cia - bakum doh.gif visai nepanasu blink.gif pirkom modelino tai ne kietas ziuresim po miegelio isbandysim 4u.gif o ka jus minket?
pritariu tau 100 proc thumbup.gif
o tu pati darei masaziukus ar vedei pas masaziste? ir kiek metu tavo sunelis pradejo kalbet? na mane bisko logo nugazdino, kad vienzo cia gali buti pasekme kai gimdziau jai pritruko deguonies ( priduso) nes pabaigoje kai reikejo stumt nejauciau spazmu kada stumt, kai gime buvo prie deguonies kauke padeta neilgam bet vistiek , sake kad del to daug kam buna, tai bijau kazkaip ateityje kaip seksis verysad.gif o vaiku gyd is mano tokiu kalbu vos nesijuokdavo sake nesamone g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidalius: 04 gegužės 2013 - 12:42
QUOTE(vaidalius @ 2013 05 04, 13:36)
nu zinok aptarimas paveiksleliu irgi nepatinka  doh.gif  bandtyta atiduoda knygele man o pati eina kita atsinest  cool.gif , tik kai pati nori tada rodo i paveiksliuka ir klausia kas cia? jos kas cia - bakum  doh.gif  visai nepanasu  blink.gif  pirkom modelino tai ne kietas ziuresim po miegelio isbandysim  4u.gif  o ka jus minket?
pritariu tau 100 proc  thumbup.gif
o tu pati darei masaziukus ar vedei pas masaziste? ir kiek metu tavo sunelis pradejo kalbet? na mane bisko logo nugazdino, kad vienzo cia gali buti pasekme kai gimdziau jai pritruko deguonies ( priduso) nes pabaigoje kai reikejo stumt nejauciau spazmu kada stumt, kai gime buvo prie deguonies kauke padeta neilgam bet vistiek , sake kad del to daug kam buna, tai bijau kazkaip ateityje kaip seksis  verysad.gif o vaiku gyd is mano tokiu kalbu vos nesijuokdavo sake nesamone  g.gif

As maniau, kad tik berniukam knygutes nepatinka biggrin.gif
Pastebejau, kad labiau kreipia demesi i knygute tada, kai jos eina paskaityti koks nors zaisliukas smile.gif ypac jei tas, su kuriais maniskis megsta zaist:) Knygutej atkreipiu demesi i tuos daiktus, kuriuos jis pazista, jei matom obuoli, versiukas (versiuka man igruda i rankas, kad zaisciau kartu) ima ta obuoli valgyti "niam niam niam", ratai sukasi, imituojam ta veiksma ir tt. Net kaku zaisliukai eina ant puoduko daryti biggrin.gif Tik pats Zygimantukas kazko to kaku nelabai nori biggrin.gif
O del to pridusimo buna atveju, kad gal ir pakenkia, bet jau pastebetum ant visai kitu dalyku. O dabar vaikas normalios raidos, viskas ten su juo gerai, nesigasdink mirksiukas.gif
Musu smulkioji motorika gan anksti visai nebloga buvo, net drauge stebejosi, bet sneket nuo to anksciau nepradejom, bet kuo toliau, tuo daugiau atsiranda nauju garsu, "zodziu", vejames pirmunus tongue.gif
Atsakyti