QUOTE |
Ewute, Savo ne tik kad pirsteli, bet ir abieju ranku pirstus . Pakutinis bajerukas- bande savo pirsta ir mano papa vienu kartu krimsti ir niurnejo |
Cha, maniske lygiai ta pati darydavo Ciunkia papa ir dar pirstuka bando isiprudint
Aciu, mamytes!!!
QUOTE (Astyte @ 2004 08 27, 11:34) |
O as dar miegu... Papildyta @ [mergetime]1093599435[[b]*evutes_mama rgetime] [/b] O as jau prabudau!!! |
Trumpai miegojo
QUOTE (Leliukė @ 2004 09 06, 21:00) |
O Kaspariukas tikra mamytes kopija isdykelis berniukstis bus labai laimingas |
Aciu aciu
Vis gincijames, i ka musu Kaspariukas panasus
Fainuolis Astyte tavo Kaspariukas Man irgi panasus i tave Beje mes irgi turim lygiai toki pati zebrini kostiuma
QUOTE (jurgitask @ 2004 09 07, 18:56) |
Fainuolis Astyte tavo Kaspariukas Man irgi panasus i tave Beje mes irgi turim lygiai toki pati zebrini kostiuma |
Aciu aciu, megstam mes dryzuotus
Astyte, tavo vyriukas! man jis toks pasikeles su ta dryzuota apranga atrodo , oi kaip trauks panas toks bachuriukas o panasus as ir sakyciau i mamyte, sako, kad jei sunus panasus i mama, tai bus ne tik laimingas, bet ir talentingas . Graziai aukit!
QUOTE (linutelita @ 2004 09 16, 18:05) |
Astyte, tavo vyriukas! man jis toks pasikeles su ta dryzuota apranga atrodo , oi kaip trauks panas toks bachuriukas o panasus as ir sakyciau i mamyte, sako, kad jei sunus panasus i mama, tai bus ne tik laimingas, bet ir talentingas . Graziai aukit! |
Sirdis sala nuo tokiu graziu zodziu!!! Aciu labai!!!!
Astyte, tavo Kaspariukas tikras gražuolis . Gaila, kad neturiu dukters
Sveikuciai shaunuoliukai
Jau laikas atnaujinti albumiuka su sedinciu Kaspariuku
Mes jau jusu pasiilgom!!!
Jau laikas atnaujinti albumiuka su sedinciu Kaspariuku
Mes jau jusu pasiilgom!!!
Aciu aciu mamytes!!!
Tik va, kad mum sliauzioti labiau patinka nei sedeti Greitai bus nauju nuotraukyciu!!!
Papildyta @ [mergetime]1095755827[/mergetime]
Prisiminkime vasara...
Papildyta @ [mergetime]1095756251[/mergetime]
Sveciuose pas mociute...
Tik va, kad mum sliauzioti labiau patinka nei sedeti Greitai bus nauju nuotraukyciu!!!
Papildyta @ [mergetime]1095755827[/mergetime]
Prisiminkime vasara...
Papildyta @ [mergetime]1095756251[/mergetime]
Sveciuose pas mociute...