Įkraunama...
Įkraunama...

Kaspariukas & Co

Ewute,
Savo ne tik kad pirsteli, bet ir abieju ranku pirstus  . Pakutinis bajerukas- bande savo pirsta ir mano papa vienu kartu krimsti  ir niurnejo

Cha, maniske lygiai ta pati darydavo laugh.gif Ciunkia papa ir dar pirstuka bando isiprudint dry.gif
Atsakyti
Aciu, mamytes!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Astyte @ 2004 08 27, 11:34)
O as dar miegu... wub.gif wub.gif wub.gif user posted image
Papildyta @ [mergetime]1093599435[[b]*evutes_mama rgetime] [/b]
O as jau prabudau!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif user posted image

Trumpai miegojo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O Kaspariukas tikra mamytes kopija thumbup.gif isdykelis berniukstis bus labai laimingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Leliukė @ 2004 09 06, 21:00)
O Kaspariukas tikra mamytes kopija thumbup.gif isdykelis berniukstis bus labai laimingas biggrin.gif

Aciu aciu thumbup.gif thumbup.gif
Vis gincijames, i ka musu Kaspariukas panasus rolleyes.gif laugh.gif
Atsakyti
Fainuolis Astyte tavo Kaspariukas wub.gif Man irgi panasus i tave wink.gif Beje mes irgi turim lygiai toki pati zebrini kostiuma laugh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE (jurgitask @ 2004 09 07, 18:56)
Fainuolis Astyte tavo Kaspariukas wub.gif Man irgi panasus i tave wink.gif Beje mes irgi turim lygiai toki pati zebrini kostiuma laugh.gif

user posted image

Aciu aciu, megstam mes dryzuotus laugh.gif
Atsakyti
Astyte, thumbup.gif tavo vyriukas! man jis toks pasikeles wink.gif su ta dryzuota apranga atrodo thumbup.gif , oi kaip trauks panas toks bachuriukas thumbup.gif o panasus as ir sakyciau i mamyte, sako, kad jei sunus panasus i mama, tai bus ne tik laimingas, bet ir talentingas biggrin.gif . Graziai aukit!
Atsakyti
QUOTE (linutelita @ 2004 09 16, 18:05)
Astyte, thumbup.gif tavo vyriukas! man jis toks pasikeles wink.gif su ta dryzuota apranga atrodo thumbup.gif , oi kaip trauks panas toks bachuriukas thumbup.gif o panasus as ir sakyciau i mamyte, sako, kad jei sunus panasus i mama, tai bus ne tik laimingas, bet ir talentingas biggrin.gif . Graziai aukit!

Sirdis sala nuo tokiu graziu zodziu!!! Aciu labai!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Astyte, tavo Kaspariukas tikras gražuolis user posted image. Gaila, kad neturiu dukters wub.gif
Atsakyti
Sveikuciai shaunuoliukai smile.gif

Jau laikas atnaujinti albumiuka su sedinciu Kaspariuku thumbup.gif

Mes jau jusu pasiilgom!!!
Atsakyti
Aciu aciu mamytes!!!
Tik va, kad mum sliauzioti labiau patinka nei sedeti laugh.gif Greitai bus nauju nuotraukyciu!!!
Papildyta @ [mergetime]1095755827[/mergetime]
Prisiminkime vasara... smile.gif user posted image
Papildyta @ [mergetime]1095756251[/mergetime]
Sveciuose pas mociute...user posted image
Atsakyti