QUOTE(Uogiux @ 2013 04 26, 14:31)
Ačiū už šiltą žodį, merginos
Tai man ir gydytojas taip sakė: jei auginsi ir mylėsi bet kokį, tai nereikia ir daryti GT, bet jei abejoji - daryk ir susitvarkyk, kad nebūtų nelaimės.
Lengva pasakyti susitvarkyk, kai niekada nesi to dariusi. Apie jokį abortą aš net pagalvoti negaliu. Nors jei pasirinkimas: sveikas ar ne, kaži kaip čia susišviestų
Na bet negalvokit, kad gali jums būti kažkas blogai, nebūtų tų GC, gyventume ir lauktume svo mažių, net neprissvarstytume, kad gal kažkas negerai. O kai reikia eiti, tai baimės kamuoja
Viskas bus gerai, man su abiem mažiukais viskas puiku buvo, po pirmo kraujo tyrimo ir echo pasakė, kad laisva, viskas gerai
Taip, būna visko, bet vis tiek atsitinka tokie dalykai retai, nereikia šauktis bėdos sau. Kitą kartą nei amžius, nei kažkas neįtakoja, gimsta su kažkokia negalia ir nieko nepadarysi. Dėl to ramiai laukim ir žiūrėkim kaip į dovaną, kad galim nueit į GC, o ne kaip į baubą, kad ten būtinai pamatys kažką blogo.
Aš jau kadangi trečią kartą į GC eisiu, tai seniai esu apsvarsčiusi ką daryčiau, jei kažkas blogai. Na iš tikro tai pasikartosiu, kad gi dėl to ir einam, juk jei ten kažką blogo ras nepataisys, o tik duos galimybę rinktis.
Papildyta:
QUOTE(oksanele02 @ 2013 04 26, 11:56)
OHo penktas kleckiukas
,šaunuole mamyte
,musu trecias kaip ir lauktas ,bet siurpriziukas,o taip seimoj keturi vaikiukai
Joo yra ir liudnu tyrimuku ,jug mes visos ,kaip loterija ,pasiseks ,nepasiseks ,jug statistika ir yra va butent is tu kur ir nepasiseka ,bet jei yra tokia galimybe seis laikais ,kodel ja nepasinaudot ,ir senatvej jei kas ne taip, neuzkraut giminej ar saviem vaikam ligoniuko ,taip kad ir as jau apsvarscius visas galimybes ,laikas mums dar bus dekingas ,bet geriau tokias mintis gint salin ir galvot ,kad toj loterijoj mes laimesim
man tai visai netikėtai, gal kažkur giliai ir norėjosi dar kažkada vieno, bet jau amžius kaip ir nebeleistų, ir sveikata, todėl miglotas ir tas noras buvo. o ėmė ir staiga visiškai netikėtai pritrenkė mane žinia, su kuria dar iki dabar dar tik susigyvenu