Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Laba diena merginos 4u.gif
Buvau Klaipedoj pas genetike ,visgi pasiemiau siuntima ,vaziuosiu vaisiaus vandenis tirtis 1is 50rizika didele ,rizikuosiu ,besedint susipliurpem su viena moterim ,tai man pasiseke ,kad uzsiminiau ,kad noriu y Vilniu y santariskes ,tai ji kaip tik perleido man talona geguzes pradzioj pas Benusiene,,labai bijau ,bet taip bus geriausia ,Labai dekinga tai moteriai ,nes pas ta gydytoja kaip supratau be birzelio galo besansu pakliut,kiek girdejau g.gif
Salia sedejo dar viena moteris ,tai ji pasakojo ,kad labai gera gydytoja ir labai gerai viska atliko ,tai ta moteris tikrai pritare ,ir nuramino ,kad nebijociau
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2013 04 22, 14:59)
Laba diena merginos 4u.gif
Buvau Klaipedoj pas genetike ,visgi pasiemiau siuntima ,vaziuosiu vaisiaus vandenis tirtis 1is 50rizika didele ,rizikuosiu ,besedint susipliurpem su viena moterim ,tai man pasiseke ,kad uzsiminiau ,kad noriu y Vilniu y santariskes ,tai ji kaip tik perleido man talona geguzes pradzioj pas Benusiene,,labai bijau ,bet taip bus geriausia ,Labai dekinga tai moteriai ,nes pas ta gydytoja kaip supratau be birzelio galo besansu pakliut,kiek girdejau g.gif
Salia sedejo dar viena moteris ,tai ji pasakojo ,kad labai gera gydytoja ir labai gerai viska atliko ,tai ta moteris tikrai pritare ,ir nuramino ,kad nebijociau

Aš dariausi VVT pas Benušienė, puiki gydytoja, supratinga ir jautri.
Bus viskas gerai, pamatysi
Atsakyti
QUOTE(aidi @ 2013 04 23, 12:41)
Aš dariausi VVT pas Benušienė, puiki gydytoja, supratinga ir jautri.
Bus viskas gerai, pamatysi

Ar vandenis eme jums?Skaiciau cia siek tiek,ar dabar vis dar darytumet tuos tyrimukus?Ar labai skaudejo ?po keliu dienu suzinojote atsakymus?mano rizika kraujas parode 1/50
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksanele02: 23 balandžio 2013 - 16:53
O sakykit, jus ziurit skaiciukus tuos jau kur amziaus rizika ar kraujas ka rodo tuos skaicius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dina* @ 2013 04 23, 17:14)
O sakykit, jus ziurit skaiciukus tuos jau kur amziaus rizika ar kraujas ka rodo tuos skaicius?  g.gif

As tai is vis neturiu supratimo ,man gydytojas pasake ,o krauja tai eme ,pagal mano krauja tyrimas darytas
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2013 04 24, 08:09)
As tai is vis neturiu supratimo ,man gydytojas pasake ,o krauja tai eme ,pagal mano krauja tyrimas darytas

Na taip, bet pas mane amziaus rizika ir skaiciukai pagal amziu 210. O kai nuejau pas genetika, tai jis sako, kad nereikia ziureti i tuos amziaus skaiciukus, reikia ziureti i tai kokia rizika rodo kraujas. O pas mane kraujas rodo 4000 su virs. O as jau norejau vandenu tyrima darytis... Bet pagalvojus, juk visoms ta rizika parodo amziaus skaicius ar as klystu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dina*: 24 balandžio 2013 - 14:07
QUOTE(oksanele02 @ 2013 04 23, 17:39)
Ar vandenis eme jums?Skaiciau  cia siek tiek,ar dabar vis dar darytumet tuos tyrimukus?Ar labai skaudejo ?po keliu dienu suzinojote atsakymus?mano rizika kraujas parode 1/50

Taip, ėmė vandenis, skaudėti tikrai neskauda - adatos dūris ir tiek, tik aš labai įsitempusi buvau, kažkaip bijojau žiauriai... Vis neapleido mintis, kad visai be reikalo darausi, lendu kur nereikia, nereikia darytis... Dabar, praėjus 2 mėn, aprimau, atvirai pasakius, nežinau daryčiausi ar ne, sunku pasakyt.
Mano rizika pagal kraują 1/60. VVT darė pirmadienį, atsakymas turėjo būti trečiadienį per pietus, bet buvo anksčiau, antradienį po pietų.
Papildyta:
QUOTE(Dina* @ 2013 04 24, 15:04)
Na taip, bet pas mane amziaus rizika ir skaiciukai pagal amziu 210. O kai nuejau pas genetika, tai jis sako, kad nereikia ziureti i tuos amziaus skaiciukus, reikia ziureti i tai kokia rizika rodo kraujas. O pas mane kraujas rodo 4000 su virs. O as jau norejau vandenu tyrima darytis... Bet pagalvojus, juk visoms ta rizika parodo amziaus skaicius ar as klystu?  g.gif

Kaip suprantu, nustatant riziką vertinamas ir amžius, ir kraujas. Mano atveju pagal amžių rizika 1/90, o pagal kraują jau 1/60 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aidi: 24 balandžio 2013 - 22:30
QUOTE(aidi @ 2013 04 24, 22:33)
Taip, ėmė vandenis, skaudėti tikrai neskauda - adatos dūris ir tiek, tik aš labai įsitempusi buvau, kažkaip bijojau žiauriai... Vis neapleido mintis, kad visai be reikalo darausi, lendu kur nereikia, nereikia darytis... Dabar, praėjus 2 mėn, aprimau, atvirai pasakius, nežinau daryčiausi ar ne, sunku pasakyt.
Mano rizika pagal kraują 1/60. VVT darė pirmadienį, atsakymas turėjo būti trečiadienį per pietus, bet buvo anksčiau, antradienį po pietų.
Papildyta:
Kaip suprantu, nustatant riziką vertinamas ir amžius, ir kraujas. Mano atveju pagal amžių rizika 1/90, o pagal kraują jau  1/60  doh.gif

Aš dariausi pirmadienį, laukiu atsakymo šiandien. Mano rizika pagal prisca II 1/79, priscaI buvo puikus, abu echo puikūs. Tariausi su dviem puikiom genetikėm - viena sakė dar galima palaukti pora savaičių, kita sakė nėr ko čia daug laukti, darom ir bus aišku. Neskaudėjo, nieko baisaus. Tiesiog bendra įtampa nemaža ir tiek. Sunkiausia buvo pasiryžti, labai nerimavau. Dabar kai atsakymų laukiu, irgi, net kvėpuoti bijau.
Atsakyti
Aciu Aidi ir Migle) uz atsakyma ,visgi mane jusu pasiryzimas įkvepe ,visgi pagal krauja pas mane 1/50 tai darysiuos ,laukiu nesulaukiu geguzes 2,cia paskaicius ,kad dauguma viskas pavyko gerai, siek tiek aprimau ,kaip ir visos turbut daugiausia bijau proceduros ,bet nieko tai normalu ,as ir is pirsto bijau kraujuka duot ,o cia apie didziulias adatas kalbama doh.gif smile.gif
Migle butinai duok zinot mums kokie tyrimuko atsakymai ax.gif ,kaip ir dauguma toj temutej tikiuos viskas bus ok 4u.gif ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksanele02: 25 balandžio 2013 - 07:20
QUOTE(oksanele02 @ 2013 04 25, 08:15)
Aciu Aidi ir Migle) uz atsakyma ,visgi mane jusu pasiryzimas įkvepe ,visgi pagal krauja pas mane 1/50 tai darysiuos ,laukiu nesulaukiu geguzes 2,cia paskaicius ,kad dauguma viskas pavyko gerai, siek tiek aprimau ,kaip ir visos turbut daugiausia bijau proceduros ,bet nieko tai normalu ,as ir is pirsto bijau kraujuka duot ,o cia apie didziulias adatas kalbama doh.gif  smile.gif
Migle butinai duok  zinot mums kokie tyrimuko atsakymai  ax.gif ,kaip ir dauguma toj temutej tikiuos viskas bus ok 4u.gif ,

Aišku viskas bus ok ir pasidarys ramiau, kai žinosi, kad su leliuku viskas gerai 4u.gif Beniušienė labai supranta, kaip jaučiasi mamytės ir palaiko, nuo jos tokia ramybė sklinda...
Supratau, kad tu ne vilnietė, tai nevairuok pati, nes po tyrimo kažkaip keistai jaučiausi, nebegrįžau ir į darbą, nusprendžiau, kad tai dienai jau visko užteks, grįžau namo ir nepaisant buvusios įtampos iš kart užmigau, atsikėliau visai kitos nuotaikos, tik pilvas kažkos kitoks buvo tą vakarą buvo, tai ir tiek. Rekomendavo po to magnio pagert
Atsakyti
QUOTE(aidi @ 2013 04 25, 12:49)
Aišku viskas bus ok ir pasidarys ramiau, kai žinosi, kad su leliuku viskas gerai  4u.gif Beniušienė labai supranta, kaip jaučiasi mamytės ir palaiko, nuo jos tokia ramybė sklinda...
Supratau, kad tu ne vilnietė, tai nevairuok pati,

Nee ,as is netoli pajurio ax.gif nemazas gabaliukas vaziavimo,o ir Vilniuj visai nesiorentuoju ,tai su vyru vaziuosim ,vis lengviau bus atrast ax.gif
Pasiskaicius cia zymiai lengviau laukt ,tik ,kad jau taip letai tos dienos slenka ,kad taip ziurek nespeji susiorentuot ,savaites ir neber ,o dabar ,taip ir laukiu vakaro,kad tik greiciau y lova ir kita diena greiciau ateitu smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu: gavau rezultatus, tyrimai puikūs, sveika graži mergytė.
Hip-hip-valio.
Atsakyti