Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(VaidaSa @ 2013 11 18, 17:23)
Siandien gavau atsakymus. Pagal biochemini kraujo tyrima rizika 1:50, skaiciuojant su sprando raukste 1:230, dauno sindromui.

Teks daryti vaisiaus vandenu tyrima wacko.gif

man Vilniuje pakomentavo kodel buvo nukrypimas biocheminiuose rezultatuose.. Kaune nepamate kraujavimo i vaisiaus vandenis, kas nera labai pavojinga, taciau tyrimai smarkiai isgasdino. Viskas bus gerai 4u.gif zinau kad be galo sunku, bet stenkites nesijaudinti.
Atsakyti
4u.gif sveikos,gal zinot kuriom dienom gydytoja Benusiene Genetikos klinikoj dirba?
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 11 19, 21:43)
4u.gif sveikos,gal zinot kuriom dienom gydytoja Benusiene Genetikos klinikoj dirba?

kai registravausi du kartus abu kartus siule laikus treciadieni ir ketvirtadieni po 16 val...reikia skambinti ir klausti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 20 lapkričio 2013 - 07:32
Ką tik perskaičiau savo PRISCA I atsakymus:
Biocheminė rizika + NT 1:7626
Diplo testas 1:1413
Amžiaus rizika 1:1050
Trisomija 13/18 + NT <1:10000
Gal kuri žinote ir galite man paaiškinti, ką reiškia ta biocheminė rizika ir diplo testas? Ką reiškia NT raidės? Trisomija, tai suprantu, kad yra Dauno sindromas, taip? Ar blogai, kad diplo testo ir amžiaus rizikos skaičiai tokie maži, vos virš 1000? Tikimybė čia gaunasi daug didesnė, nei pagal biocheminę riziką ar trisomiją. Rezultatų vertinimo kreivėje pagal amžių aš esu žemiau rizikos ribos, bet virš amžiaus ribos. Gal kas pasidalintų savo patirtimi iki tol, kol pasikonsultuosiu su savo ginekologe. Ačiū. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.ieva: 22 lapkričio 2013 - 18:16
QUOTE(kristina.ieva @ 2013 11 22, 19:16)
Gal kuri žinote ir galite man paaiškinti, ką reiškia ta biocheminė rizika ir diplo testas? Ką reiškia NT raidės? Trisomija, tai suprantu, kad yra Dauno sindromas, taip? Ar blogai, kad diplo testo ir amžiaus rizikos skaičiai tokie maži, vos virš 1000? Tikimybė čia gaunasi daug didesnė, nei pagal biocheminę riziką ar trisomiją. Rezultatų vertinimo kreivėje pagal amžių aš esu žemiau rizikos ribos, bet virš amžiaus ribos. Gal kas pasidalintų savo patirtimi iki tol, kol pasikonsultuosiu su savo ginekologe. Ačiū. smile.gif

4u.gif mano nuomone, puikus rezultatai,galite buti rami.
Atsakyti
QUOTE(kristina.ieva @ 2013 11 22, 19:16)

Tikrai rezultatai geri,bet,jei daretes PriscaI, pasidarykite ir Prisca II 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos gal kuri zinot kiek laiko po VVT negalima smileysex.gif? niekur nerandu tokios info
Atsakyti
QUOTE(Lendreja @ 2013 11 23, 21:21)
Sveikos merginos gal kuri zinot kiek laiko po VVT negalima smileysex.gif? niekur nerandu tokios info

Man savaite rekomendavo susilaikyti, o veliau - jau pagal savijauta.
Atsakyti
Gal zinote kiek laiko po VVT reikia nerimauti del persileidimo rizikos? Kiek laiko ji buna padidinta? Sunkus tyrimu atsakymu laukimo metas...
Atsakyti
QUOTE(EvaKuz @ 2013 11 26, 17:45)
Gal zinote kiek laiko po VVT reikia nerimauti del persileidimo rizikos? Kiek laiko ji buna padidinta? Sunkus tyrimu atsakymu laukimo metas...

man rodos jei per tris dienas persileidziama po vvt, tai skaitosi persileido del to.. kazka tokio sake gyd, bet jau nepamenu 4u.gif manau maziau galvoti reiktu apie persileidima, pora dienu ramiai paguleti, as jau trecia diena gerai jauciausi, tik nelaksciau niekur, bet jau dirbau, pirmas dvi dienas pagulejau namie:)
Atsakyti
Aciu 4u.gif man vakar dare. Po tyrimo beveik nieko nepaklausiau, sunkiai sekesi demesi koncentruoti, labai sukosi galva, akyse tamsu buvo. Vienintele mintis buvo, kad tik nenukristi. Siandien visa diena gulejau, bet savijauta gera, jokiu skausmu, nieko. Dar pora dienu planuoju paguleti del visa ko
Atsakyti
QUOTE(EvaKuz @ 2013 11 26, 18:52)
Aciu  4u.gif man vakar dare. Po tyrimo beveik nieko nepaklausiau, sunkiai sekesi demesi koncentruoti, labai sukosi galva, akyse tamsu buvo. Vienintele mintis buvo, kad tik nenukristi. Siandien visa diena gulejau, bet savijauta gera, jokiu skausmu, nieko. Dar pora dienu planuoju paguleti del visa ko

pagulekit, tikrai viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti