Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(jurgacka @ 2013 11 13, 16:48)
Dar klausimas yra, ar VVT atsakymas Jums kažką pakeis  4u.gif.

Aš jo nebūčiau dariusi bet kokiu atveju, nes jis mano sprendimo gimdyti nepakeistų. Tai nėra kokie tai mano įsitikinimai, tiesiog kai tiek mačiau echoskopijų gražių, tiek kartų sveikinausi su savo lėlyte, rankytėm man mojuojančia - negalėčiau. Ir Prisca I nebūčiau dariusi, bet kad jį visom atėjusioms Santariškėse daro.

VVT as nedarysiu, nes mano nestumas jau per didelis, kad man ka nors keistu, ypac, kai mano mazius jaus taip intensyviai spardosi biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 11 13, 20:39)
VVT as nedarysiu, nes mano nestumas jau per didelis, kad man ka nors keistu, ypac, kai mano mazius jaus taip intensyviai spardosi  biggrin.gif  wub.gif

4u.gif tai negi tik del to,kad nutraukt nestuma VVT daromas...as,tikrai daryciau,jei siulytu genetike,pvz.Benusiene. Vilniuje tikrai geriausi genetikai Lietuvoje. man,pvz,geriau zinoti,nei nezinoti kokios bebutu zinios.jei kas negerai,geriau suzinot is anksto,nei po gimdymo,nes kai moraliskai esi nors kiek pasiruoses,lengviau susitaikyti, jei kas negerai.
Atsakyti
Beniusiene nuostabus zogus, nuramino ir padarius echoskopija pasake, kad vaikiukui viskas gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitelius @ 2013 11 13, 15:52)
Mano atveju man pasiseke, talineli registruodama rinkausi pati, paskambinus manes klause kada reikia talonelio. Tad pas genetiku eisiu 12 savaiciu ir3 dienu nestumiiuku 4u.gif

Privačiai,tai galima,bet su siuntimu "valdiškai" doh.gif doh.gif doh.gif .
Beje mano draugė ėjo pas Gydytoją Ašmontiene, Ašmoniene ji yra iš Kauno važinėja į Klaipėdą.

Dėl nesveiko vaiko,mamos dažniausia susitaiko su viskuo,o vat tėveliai schmoll.gif . Mano pačios puseserės vaikas gimdymo metu patyrė traumą, ko pasekoje jam diagnozuotas cerbraliinis paralyžius vyras iš pradžių įkalbinėjo vaiko atsisakyti,kad nesikankinti,bet kai ji atsisakė, jų santuoka iširo ir tikrai ji viena dabar vargsta.Vaikui 16. Savo gyvenimą mama paskyrė jam ,o vaikas deja to nevertina,kaip ir artimieji...
Atsakyti
QUOTE(marti 35 @ 2013 11 15, 13:21)
Privačiai,tai galima,bet su siuntimu "valdiškai"  doh.gif  doh.gif  doh.gif .
Beje mano draugė ėjo pas Gydytoją Ašmontiene, Ašmoniene ji yra iš Kauno važinėja į Klaipėdą.

Dėl nesveiko vaiko,mamos dažniausia susitaiko su viskuo,o vat tėveliai  schmoll.gif .

Teko susipažinti su viena mergina, kurios vaikiukui gimdymo trauma buvo..jauną, 22 metųsu neįgaliu vaikiuku paliko vyras ir nusigręžė šeima... sutikus buvau ją po kelių metų..stebuklas ką padarė didelė motinos meilė vaikui... jau mažulis ir vaikščiojo ir kelis žodžius tarė puikiai smile.gif bigsmile.gif matomai didelės meilės ir tikėjimo reikia... o vyras kuris palieka tokią moterį ir savo vaiką nevertas nieko...
Atsakyti
kur kaune geriausias echoskopas privaciai? ir gydytojas kad viska papasakotu noriskai o netraukti uz liezuvio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(felija @ 2013 11 15, 17:00)
kur kaune geriausias echoskopas privaciai? ir gydytojas kad viska papasakotu noriskai o netraukti uz liezuvio?  4u.gif

vaziuokit i Vilniu, Kaune situacija liudna...
Atsakyti
QUOTE(felija @ 2013 11 15, 16:00)
kur kaune geriausias echoskopas privaciai? ir gydytojas kad viska papasakotu noriskai o netraukti uz liezuvio?  4u.gif

mano gine sake, kad geriausias echoskopas Mazylyje. Kiek zinau ten daro tiek su siuntimu tiek privaciai. Gydytojos kiek skaiciau tai irgi kalbios. Pati buvau su siuntimu, papuoliau pas Apanaviciene, tai tikrai viska papasakojo, ka mato.
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2013 11 15, 19:44)
mano gine sake, kad geriausias echoskopas Mazylyje. Kiek zinau ten daro tiek su siuntimu tiek privaciai. Gydytojos kiek skaiciau tai irgi kalbios. Pati buvau su siuntimu, papuoliau pas Apanaviciene, tai tikrai viska papasakojo, ka mato.

Pati lankausi mazylyje ten genetiniu nedaro, gavau tiesiog siuntima.

Ir beja gavau taloneli kauno klinikose o ne privaciai man tinkamu metu 4u.gif
Atsakyti
Na klausimas buvo del echoskopo, o ne del genetiniu tyrimu smile.gif Del genetiniu tyrimu, tai tikrai nezinau
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2013 11 15, 19:44)

4u.gif nenoriu tiket,geriausia iranga,mano nuomone yra KMUK.
Atsakyti
Siandien gavau atsakymus. Pagal biochemini kraujo tyrima rizika 1:50, skaiciuojant su sprando raukste 1:230, dauno sindromui.

Teks daryti vaisiaus vandenu tyrima wacko.gif
Atsakyti